הצעת ייעול | מדבקות להגברת הקליטה
-
קשה לי להאמין שיש טלפון שזקוק לאנטנה (חוץ מנוקיה C2 מחודשים שצריך פשוט לעקם כמה פינים על מנת לחזק את המגע)
באיזה דגם מדובר?
תוכל בבקשה להעלות תצלום אחורי של הטלפון ללא בטריה(איפה שמופיע מספר דגם המדויק בדרך כלל)?
-
@איפה-הבירות כתב בהצעת ייעול | מדבקות להגברת הקליטה:
פשוט זה מאריך את האנטנה לטלפון, ואז הטלפון קולט יותר כי האנטנה יותר ארוכה.
נכון, אני השתמשתי בזה לפני כמה שנים בנוקיה 208 (שעבד לי רק עם דור 2) וזה גם עזר לי קצת, ובאופן מיידי
-
@יחצ
אני לא המלצתי לקנות כי זה לא עושה משהו רציני זה רק מאריך את האנטנה (יש על המדבקה סוג של מוליך מתכתי) כמו שהוא אמר בפלאפונים שהאנטנה דפוקה, אבל מצד שני זה היה המציאות שבמקומות שלפני היה לי קליטה גרועה יכלתי לזוז עוד קצת לכיוון שאין קליטה ולדבר בפלאפון.(אבל בכל מקרה אין לי עניין לדון בזה ולא להתווכח עם אף אחד ולא להמליץ על זה וגם אצלי זה היה בדור 2 והיום אין כמעט דור 2)
-
אין בעיה למי שרוצה לנסות את זה אבל הוא יכול לחסוך כסף ולקנות את זה באותו מקום שהאלו הפרסומים קונים שזה עלי אקספרס זה עולה שמה חבילה של 10 יחידות ב10 ש"ח הנה קישור טקסט קישור
-
@איפה-הבירות גם אני יכול לכתוב את דעתי בכתב מודגש ולומר "אחרי בירור יסודי של הענין" ואז מה שאני אומר יהיה בטוח נכון!!
-
@איפה-הבירות אשמח שתענה לשאלות ששאלתי כאן
https://mitmachim.top/post/731487
וכאן
https://mitmachim.top/post/694133 -
-
@הקדוש52
אני רק יוסיף על כל האמור,
שבדרך כלל האלה שמוכרים את המדבקות הם גם מוכרים עוד כמה אביזרים שמשנים את החיים ועשוים מהפכה עולמית,
למשל מסרק קוצני לראש שפותר כמעט את כל המחלות מנסיון של מדענים בחו"ל וכו' וכו'
וכן עוד כמה שמונצס על דרך זה שאכמ"ל
ויש לדמות זאת להרבה רפואות טבעיות למיניהם שאין להם שום ניסוי מדעי מסודר של קבוצה מול קבוצה,
ומילא שם עוד יש תאוריות חצי הגיוניות לפחות, אבל כאן כפי שהאריכו זה עוקץ לתמימים. -
אני לא בא לשכנע אף אחד, אני בא בסך הכול להגיד שלי ולחבר שלי זה עבד (והאמת שלא איכפת לי כל כך איך)
וגם מבחינה מדעית עשיתי בירור עם אחד ששנים מתעסק עם ששבים ומולכי חשמל וכד' של טלפונים שמבין בזה באמת, לא סתם 'מוכר טלפונים בחנות', ואגב הרבה חברים שלי קנו ולרובם זה עבד, אמנם לא על 95% כמו שכתוב במודעה אבל על 60 % בטח.
וכל המלעיזים - תיהו בטוחים שהם לא מבינים כלום בטלפונים, אולי הם חושבים שהם יודעים.
ושוב, אין לי שום עיניין שתקנו, אבל בסך הכול יש פה מוצר שיכול לעזור לחלק מהאנשים פה, ולמה לקלל אם אף פעם לא ניסת?
אני גם ניסתי, גם החברים שלי ניסו, וגם שאלתי אחד שמבין בזה באמת.
נראה לי יותר הגיוני -
למה לקלל אם אף פעם לא ניסת?
אני קניתי לי ולאשתי לאחר שגיסי קנה לו ולאשתו, אחרי שקניתי את זה ראיתי שזה 'עורבא פרח',
אז שאלתי את גיסי איך זה לו,
והוא ענה לי 'ת'אמת זה לא עובד לי'...אז אני בהחלט נוקט בדעה שזה סתם שטויות...
מהסיבה הנ"ל... -
אני ראיתי אותו מוכר מחוץ לשטיבלך זכרון משה בירושלים,
תוכל להגיד לי באיזה יום ושעה כדי לדעת אם זה קבוע?
-
שמישהו יסביר לי בבקשה,
איך מדבקה שלא מתחברת לשום מקור חשמלי אלקטרוני תגביר את הקליטה בטלפון
איך למען השם איך?????????
היא עובדת בתקן Qi של טעינה אלחוטית על מכשירים שבקושי בלוטוס יש להם...?
כאילו אני מנסה להבין את הראש
בעצם למה לשים את המדבקה מאחורי הטלפון אני קונה אחת לכל חלון שיש לי בבית ואז תהיה לי קליטה בבית
כי זה יגביר לי את כל הקליטה בבית וזהו, יאללה הלכתי לקנות ולבטל את הראוטר
-
@yakov2 כתב בהצעת ייעול | מדבקות להגברת הקליטה:
@שכוייח שלחתי מייל לאותו מפרסם, ולהלן תגובתו:
איך אפשר לבדוק?אני ראיתי אותו לפני כמה חודשים ששלח איזה ילד למכור את זה בשטבלאך ב30 ש"ח ואז ראיתי את מה שהוא מוכר זבל ובלאף ואני יתן לך עוד דוגמא לשקר הזאת בפרסומת שלו הוא מראה תמונה של לפני ואחרי!! ואם תסתכל על השעה של שתי התמונות תראה שזה יותר משעתיים אחרי וזה הנקודה שעד שעתיים מהדבקה תהיה במקום אחר ששם יש קליטה יותר טובה והנה הוכח שזה עובד
כן זה עובד עליך הכל פסיכולוגיה תעזבו את זה -
@שכוייח אני לא מאמין בזה, ואני לא חושב ששוה להשקיע בזה אפי' שקל,
לשם התעניינות שלחתי לו מייל למה הוא לוקח כ"כ יקר, אם אפשר להשיג בקישור ששלחת, במחיר מוזל עוד יותר.
וזה מה שהוא ענה לי.
כמו שכבר כתוב באתר
השוק מוצף היום בחיקויים סינים זולים מאמזון וכדומה
אנחנו מביאים את המוצר המקורי האיכותי ביותר מאה"ב
אני רק באתי להראות שכל אחד יכול "למכור" את מה שיש לו, ולהגיד שהשני זה חיקוי ושלו זה המקורי...
כאילו שמה שהוא קונה מארה"ב, לא יוצר בסין...