עזרה | תיקון מחיצה בכרטיס תקול
-
יש לי כרטיס שבכל הכנסה למחשב הוא דורש פרמוט, יש אפשרות לתקן את המערכת קבצים/ מחיצה של הכרטיב ע"י תוכנה חיצונית בלי לפרמט ושהחומר שיש על הכרטיס יישאר?
בניהול דיסקים נראה שהכרטיס תקין
-
תנסה להכניס אותו לאיזה פלאפון או בלינוקס כדי לגבות את החומר כי אם הוינדוס חוסם אותו אני לא מכיר אפשרות (אולי יש תוכנה אם כאלו הרשאות אבל לי אין) חוץ משינוי ערכים ברגיסטרי אבל זה אל תעשה ללא הדרכה מפורטת כדי לא להרוס את המחשב ובקשר שינוי מחיצות יש הרבה תוכנות אבל הם מפרמטים את הכונן (אולי יש תוכנות תיקון) ויש גם פקודה בCMD שאני יכתוב לך כשאני יזכר איך זה הולך
-
-
-
@kingyos הרצתי את הפקודה וקיבלתי את התוצאה הזו
סוג מערכת הקבצים הוא RAW.
CHKDSK אינו זמין עבור כונני RAW.
מצד שני שם שלמה ווייס אומר שהוא כן הצליח לתקן כונן RAW
ניסיתי לפתוח שוב את הכונן וקיבלתי את השגיאה הזו
@שלמה-ווייס תוכל להאיר את עיני? -
@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | תיקון מחיצה בכרטיס תקול:
מצד שני שם שלמה ווייס אומר שהוא כן הצליח לתקן כונן RAW
תקרא שם שוב
-
אוקיי, אז בדיוק היום התמזל מזלי והצלחתי לתקן RAW דרך שורת הפקודה אז ננסה שוב , תפעיל את שורת הפקודה כמנהל ותכניס את הפקודה
CHKDSK D:\F ואנטר ותעלה צילומסך לאחר שיכתוב לך משהו -
אוקיי, אז בדיוק היום התמזל מזלי והצלחתי לתקן RAW דרך שורת הפקודה אז ננסה שוב , תפעיל את שורת הפקודה כמנהל ותכניס את הפקודה
CHKDSK D:\F ואנטר ותעלה צילומסך לאחר שיכתוב לך משהותקרא שורה קודם
-
@a0533057932 אמר בעזרה | תיקון מחיצה בכרטיס תקול:
במחילה אבל לא הבנתי
-
@a0533057932 אמר בעזרה | תיקון מחיצה בכרטיס תקול:
במחילה אבל לא הבנתי
טעיתי בזיכרון
הוא כותב שהיום במזל הצליח
כלומר באופן רגיל לא עובד -
@קינג-קומפיוטר CHKDSK בדר"כ לא עובד וכל הנסיונות האלו הם רק אם החומר לא שווה לך השקעה של כמה מאות, אוכל לעשות זאת דרך TESTDISK ממליץ לך לא לעשות זאת לבד אא"כ אתה יודע בדיוק מה לעשות שם