בקשת מידע | אפליקציית צוותי מגן דוד אדום - מאיזה אנדרואיד עובדת
-
כמה מתנדבים במד"א סיפרו לי שאפליקציית צוותי מגן דוד אדום עובדת רק על האנדרואידים היותר מתקדמים, וכעת חבר צדיק (מתנדב חדש)שאל אותי איזה פלאפון כדאי לו לקנות ושיוכל להתקין עליו את האפליקציה הנ"ל (הוא רוצה פלאפון קטן, שלא יראה מחשיד..., הבעיה היא שלהם בדר"כ האנדרואיד ישן יותר...)
תכל'ס, מישהו יודע?! -
@אדי-המתכנת
יש גם קטנים עם אנדרואיד 11 -
@משה-144 אמר בבקשת מידע | אפליקציית צוותי מגן דוד אדום - מאיזה אנדרואיד עובדת:
@אדי-המתכנת
יש גם קטנים עם אנדרואיד 11כמו?
-
@אדי-המתכנת המכשירים של יונהרץ
Qin 2 -
@אדי-המתכנת אמר בבקשת מידע | אפליקציית צוותי מגן דוד אדום - מאיזה אנדרואיד עובדת:
@משה-144 אמר בבקשת מידע | אפליקציית צוותי מגן דוד אדום - מאיזה אנדרואיד עובדת:
@אדי-המתכנת
יש גם קטנים עם אנדרואיד 11כמו?
זה למשל
https://www.unihertz.com/jelly-2.htmlאבל נראה לי שאפליקציות סטנדרטיות עובדות ברובם 90% מהאפליקציות באנדרואיד 6 8 שאותם יש למכביר בקטנים
-
@a0533057932 אמר בבקשת מידע | אפליקציית צוותי מגן דוד אדום - מאיזה אנדרואיד עובדת:
Qin 2@אדי-המתכנת זה באמת הברקה
לא מדי יקר ואנדרואיד 9 נראה לי -
למי שמעונין, באתר בשם banggood יש מלא פלאפונים מתקדמים קטנים וזולים.
אבל היי, לא סטינו מהנושא?! -
@אדי-המתכנת אמר בבקשת מידע | אפליקציית צוותי מגן דוד אדום - מאיזה אנדרואיד עובדת:
הוא רוצה פלאפון קטן, שלא יראה מחשיד
A01
אייפון 7 מיני.
QIN 2.
בזה כבר יש מבחר. -
@יושב-אהלים אמר בבקשת מידע | אפליקציית צוותי מגן דוד אדום - מאיזה אנדרואיד עובדת:
הוא רוצה פלאפון קטן, שלא יראה מחשיד
A01
אייפון 7.
QIN 2.
בזה כבר יש מבחר.A01 לא קטן
אין כשר בגודל דומה לו
(לעומת סמארטפונים אחרים יתכן וקטן -
@יושב-אהלים קצת מצחיק שאתה קורא לa01 פלאפון קטן, בעוד samsung בעצמם מתגאים בכך שיש לפלאפון הזה מסך גדול...
-
@יושב-אהלים קצת מצחיק שאתה קורא לa01 פלאפון קטן, בעוד samsung בעצמם מתגאים בכך שיש לפלאפון הזה מסך גדול...
כנראה לא ראית את הגודל שלו
הוא נראה בדיוק כמו הנגני MP3 החדשים של היום (המנגן Q3 קינג סטאר וכד').