בקשת מידע | הורדת הרבה הודעות מייל ביחד - מקבוצות
-
@אני-אני-1 אתה מדבר על קבוצות גוגל???(על זה אני שואל)
@משה-חיים-2 כי לא אני המנהל של הקבוצה -
@אני-אני-1 אתה מדבר על קבוצות גוגל???(על זה אני שואל)
@משה-חיים-2 כי לא אני המנהל של הקבוצה@ששון1 אמר בבקשת מידע | הורדת הרבה הודעות מייל ביחד - מקבוצות:
@משה-חיים-2 כי לא אני המנהל של הקבוצה
אה אוקיי
-
@אני-אני-1 אני לא מוצא עוד גלגל חוץ מזה שהזכרתי לפני ואין בו אפשרויות הורדה
-
@ששון1 אמר בבקשת מידע | הורדת הרבה הודעות מייל ביחד - מקבוצות:
@משה-חיים-2 כי לא אני המנהל של הקבוצה
אה אוקיי
-
יש כאן אי הבנה. השאלה המקורית היתה איך להוריד הרבה הודעות יחד. והתשובה של @ששון1 היתה שלא צריך להוריד אלא אפשר לפתוח את קריאת המיילים גם באופלין. ע"ז כתבתי שגם בג'ימל יש כזו אפשרות וגם צירפתי תמונה. וזה הכל.
תקנו אותי!@אני-אני-1 אני שאלתי את השאלה לגבי איך אפשר להוריד הרבה הודעות יחד ממקבוצות גוגל וכפי הננראה ההסבר שלך הוא על מייל רגיל אישי אבל אני רוצה להוריד מקבוצה שאיננה בבעלותי כלומר לא אני פתחתי אותה אלא אני חבר בה
-
@אני-אני-1 אני שאלתי את השאלה לגבי איך אפשר להוריד הרבה הודעות יחד ממקבוצות גוגל וכפי הננראה ההסבר שלך הוא על מייל רגיל אישי אבל אני רוצה להוריד מקבוצה שאיננה בבעלותי כלומר לא אני פתחתי אותה אלא אני חבר בה
-
@ששון1 לא הבנתי טוב כוונתך, אם המייל מגיע אליך ולא משנה מאיזה דרך, זה פשוט יהיה זמין גם כשלא תהיה מחובר לאינטרנט [ולא צריך להוריד].
@אני-אני-1 כל הענין שלי זה להוריד
ואני רוצה להוריד מפהתודה רבה
-
אם אתה לא מסתדר אם מה שהסבירו לך באופלין אז אפשר להתקין רק אוטלוק מאופיס (ואפשר גם להעתיק את קובץ הגיבוי למחשב אחר אם זה השאיפה שלך)
-
@ששון1 לכאורה כבר יש לך אופיס במחשב כי זה דבר בסיסי בכל אופן זה קישור להתקנת אופיס בהתאמה אישית (אתה רוצה רק אוטלוק) https://mitmachim.top/topic/5155/אופיס-2016-2019-2021-להורדה-והתקנה-בהתאמה-אישית ושם פשוט תוסיף חשבון ותגדיר את המייל שלך והוא כמדומני מגבה אוטומטי את הכל לקובץ או שפשוט בהגדרות תיראה מצב לא מקון אז תפעיל את זה והקובץ תוכל לימצא בהגדרות (אין לי את זה פתוח מולי כדי להסביר לך)
-
א אלישי העביר נושא זה מ-מחשבים וטכנולוגיה ב-