בעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.
-
@יושב-אהלים אמר בבעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.:
@a0533057932 אמר בבעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.:
מה דגם הפלאפון?
מסתבר או
P10 או P20 או P50.
או שמדובר בכלל בדגם ישן יותר?אם תרצה תוכל דרכי, לחלקם הסרת נעילת מסך ללא איבוד נתונים, ואת הפתיחת גוגל אחרי איפוס גם דרכי.
-
@לידור אמר בבעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.:
@יושב-אהלים אמר בבעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.:
@a0533057932 אמר בבעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.:
מה דגם הפלאפון?
מסתבר או
P10 או P20 או P50.
או שמדובר בכלל בדגם ישן יותר?אם תרצה תוכל דרכי, לחלקם הסרת נעילת מסך ללא איבוד נתונים, ואת הפתיחת גוגל אחרי איפוס גם דרכי.
שוב אני מציין הפלא עבר איפוס מלא של הגדרות יצרון כך שאין לי שום חומר שאני צריך עליו רק הבעיה כיון שזה פלא שעבר כמה ידיים וקשה מאוד לדעת על איזה חשבון הוא מתכוון לכן אנחנו בבעיה
שימו לב אין לי שום אינטרס לשכנע כאן אף אחד לגבי האמינות מדובר בפלא שכבר איפסנו אותו כשהו היה פתוח כרגיל רק שלא עשינו יציאה מהחשבונות שם וכאמרו הגענו לאן שהגענו
תודה לכל העוזרים
הפלא הוא של וואוי לא זוכר את הדגם המלא שלו כי הוא לא לפני כרגע
השאלה האם זה חשוב
ושנית האם בכל זאת תידע איך לפתוח אותו אפילו שאין לי מושג על איזה חשבון הוא מדבר (ניסינו כמה חשבונות של האנשים האחרונים שהיו שם אבל זה כנראה משהו יותר ישן) -
@avi-chazak אמר בבעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.:
@לידור אמר בבעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.:
מה דגם הפלאפון?
מסתבר או
P10 או P20 או P50.
שוב אני מציין הפלא עבר איפוס מלא של הגדרות יצרון כך שאין לי שום חומר שאני צריך עליו רק הבעיה כיון שזה פלא שעבר כמה ידיים וקשה מאוד לדעת על איזה חשבון הוא מתכוון לכן אנחנו בבעיה
שימו לב אין לי שום אינטרס לשכנע כאן אף אחד לגבי האמינות מדובר בפלא שכבר איפסנו אותו כשהו היה פתוח כרגיל רק שלא עשינו יציאה מהחשבונות שם וכאמרו הגענו לאן שהגענו
תודה לכל העוזרים
הפלא הוא של וואוי לא זוכר את הדגם המלא שלו כי הוא לא לפני כרגע
השאלה האם זה חשוב
ושנית האם בכל זאת תידע איך לפתוח אותו אפילו שאין לי מושג על איזה חשבון הוא מדבר (ניסינו כמה חשבונות של האנשים האחרונים שהיו שם אבל זה כנראה משהו יותר ישן)תעבור לפרטי
-
@avi-chazak אולי זה יעזור לך
-
@avi-chazak איזה אנדרואיד זה?
-
@אבי-טל אמר בבעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.:
@avi-chazak איזה אנדרואיד זה?
אין לי איך לראות הפלא' חסום כרגע
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.:
@avi-chazak אולי זה יעזור לך
וואו איך הגעת לאתר הזה מגניב. יש שם חתיכת חומר.
אבל זה לא מה שאני צריך כי אין לי צורך לפרוץ את האנדרואיד זו חסימה של גוגל על הפלא' (אני יסביר)
כיום בכל פלא' חכם ברגע שאתה רושם חשבון במכשיר הפלא' מיד נשלחים הפרטים המלאים של הפלא' imei שלו וכ' לשרתים של גוגל וזה נרשם תחת השם של החשבון שהוזן במכשיר בעת פתיחתו הראשונה כולל הסנכרון של החשבון במכשיר.
(בדומה מאוד למה שיש תמיד במכשירי אייפון של אפל- סתם לשם עובדה מכשירי אפל חסומים כל כך טוב שהייתה לCIA מבוכה מאוד גדולה שהם לא הצליחו להכנס למכשיר אייפון של טרוריסט מבלי לפרמט אותו והיו צריכים לקבל עזרה איך לא מחברות ישראליות כמובן זה לא פורסם אבל כך הם לפי השמועות).
מה שזה אומר שניתן להיכנס לפלא' רק עם אותו החשבון שאליו נכנסים וגם את תנסה לפרמט אותו זה לא יעזור כיון שעם התחברות ראשונית של המכשיר לרשת מיד נשלחים הפרטים לגוגל ואתה מחוייב להתחבר עם החשבון האחרון שסונכרן במכשיר הזה.
כך גוגל מבטיחה שלא ניתן בדרך רגילה לעשות שום דבר עם פלא' שנגנב גם לא מכשיר שעבר פירמוט.
וזה הטעות שהרבה עושים בקניית מכשירים יד 2 (כמוני) שעושים פירמוט לפני שיוצאים בצורה מסודרת מכל החשבונות במכשיר ואז לך תחפש את מי שמכר לך כי למה שהוא יתן לך את פרטי החשבון שלו לאדם זר וכו' וכו'
אבל כמובן עם ידע מקצועי מאוד יתכן וניתן לעקוף זאת, אבל זה לא פשוט ולא כולם יודעים לעשות זאת.
ואיך אני יודע את כל זה כי לאחר שעשינו טעות ישבתי לברר ואז גיליתי ש....
ולמה אני פונה לכאן כי כאן בפורום ישנם מקצוענים.
ייש כח גדול לכל העוזרים והמנסים לעזור -
פוסט זה נמחק!
-
@avi-chazak אמר בבעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.:
ולמה אני פונה לכאן כי כאן בפורום ישנם מקצוענים.
דבר עם @לידור בתשלום של כמה שקלים הוא יבצע עבורך את זה.
תודה אני בדיבור איתו בפרטי
-
אין לי איך לראות הפלא' חסום כרגע
לפי הדגם של המכשיר אפשר לדעת איזה אנדרואיד המכשיר
-
@יושב-אהלים
שלום וברכה
קודם תודה רבה על התוכן והמידע זה ממש עוזר לי
יש לי גם בעיה כזאת קניתי טאבלט יקר של לנובו (LENOVO) ושמתי חסימה של נטפרי
איפסתי את המכשיר דרך הלחצנים (עקב בעיה מסוימת, רציתי לאפס ולשים אחר כך עוד פעם את החסימה של נטפרי)
ואחרי האיפוס הוא כותב שהמכשיר אופס וצריך חשבון גוגל שסונכרן לאחרונה
הכנסתי את החשבון גוגל שהכנסתי ומשום מה הוא כותב שזה לא נכון
יש למשהו מידע מה לעשות?? -
@מוחין-דגדלות חלק מההגנה של נטפרי
תפנה אליהם -
@מוחין-דגדלות אמר בבעיה | עזרה דחופה לפלא' שננעל גם לאחר שחזור הגדרות יצרן על ידי חשבון גוגל ישן.:
@יושב-אהלים
שלום וברכה
קודם תודה רבה על התוכן והמידע זה ממש עוזר לי
יש לי גם בעיה כזאת קניתי טאבלט יקר של לנובו (LENOVO) ושמתי חסימה של נטפרי
איפסתי את המכשיר דרך הלחצנים (עקב בעיה מסוימת, רציתי לאפס ולשים אחר כך עוד פעם את החסימה של נטפרי)
ואחרי האיפוס הוא כותב שהמכשיר אופס וצריך חשבון גוגל שסונכרן לאחרונה
הכנסתי את החשבון גוגל שהכנסתי ומשום מה הוא כותב שזה לא נכון
יש למשהו מידע מה לעשות??אם לא תסתדר
אני כנראה יכול לסדר לך את זה
אם נטפרי לא ירצו,
קשה לי להאמין שהם יתנו לך את הסיסמא של ה frp שהם שתלו במכשיר, אבל אולי יש להם פתרון אחר -
-
@מוחין-דגדלות
3140197@gmail.com
תכתוב את דגם המכשיר -
@מוחין-דגדלות
דבר איתי במייל הנ"ל -
@משה-144 גם לי יש מכשיר זבל של שיאומי רדמי גו של הדרן וויז בלבד שעשיתי איפוס והוא לא נותן לי להתחיל את הפעולות של בחירת שפה וכו לפני מסך הבית משום מה
למעלה יש סימן של מנעול נראה לי שזה קשור הבאתי להדרן ומכיוון שאין אחריות הם לא תיקנו לי ואמרו לי ללכת למעבדה מה גם שגם אם אני רוצה להזין את המייל שהיה לפני האיפוס (לצורך חשבון וויז) הוא חוזר חלילה ולא נותן להזין מייל
אם אתה יודע לטפל בזה גם אשמח מאוד תודה רבה