רוקבוקס לנגן פיוז+ סאנדיסק
-
מישהו יכול להביא לי רוקבוקס לנגן הזה?
חסום לי כרגע האתר של רוקבוקס אני צריך בעיקר את תיקיית rokboks.
הקושחה כבר מותקנת לי על הנגן כך שגם מישהו שחסום לו האתר של רוקבוקס או שלא יודע מאיפה להוריד ומה להוריד יכול להעתיק ולכווץ מהנגן שלו תודה מראש -
מישהו יכול להביא לי רוקבוקס לנגן הזה?
חסום לי כרגע האתר של רוקבוקס אני צריך בעיקר את תיקיית rokboks.
הקושחה כבר מותקנת לי על הנגן כך שגם מישהו שחסום לו האתר של רוקבוקס או שלא יודע מאיפה להוריד ומה להוריד יכול להעתיק ולכווץ מהנגן שלו תודה מראש@מוטי-זהב
חסר לי את הקושחה אתה יכול להעלות?
אני לא מצליח להוריד מכאן אולי בגלל שזה כבד. או שתשלח לי במייל -
@מוטי-זהב
חסר לי את הקושחה אתה יכול להעלות?
אני לא מצליח להוריד מכאן אולי בגלל שזה כבד. או שתשלח לי במייל -
@שובי לא כתבתי שיש לי את זה אלא שזה כבר מותקן לי על הנגן את הדף שלי לרוקבוקס אני יעדכן בהזדמנות בנתיים זה לא עובד לפי מה שהבנתי
@מוטי-זהב אז איך אפשר בכל אופן להשיג קושחה?
-
-
-
יש למישהו רוקבוקס לפיוז פלוס שנפתח רק כשלוחצים על כמה מקשים וכשמפעילים רגיל זה נדלק על הגירסא הרגילה?
ואגב מישהו יודע אם מומלץ להתקין כי שמעתי שעל הנגן הזה ספציפית הגירסא לא כל כך טובה -
יש למישהו רוקבוקס לפיוז פלוס שנפתח רק כשלוחצים על כמה מקשים וכשמפעילים רגיל זה נדלק על הגירסא הרגילה?
ואגב מישהו יודע אם מומלץ להתקין כי שמעתי שעל הנגן הזה ספציפית הגירסא לא כל כך טובה@מניפולציות אתה מחפש את קובץ הקושחה
לא את תיקיית הרוקבוקס -
@מניפולציות אתה מחפש את קובץ הקושחה
לא את תיקיית הרוקבוקס@A0533057932 אין לי מושג מה זה אומר. אשמח אם תפרט ותסביר איך עושים את זה
-
@A0533057932 אין לי מושג מה זה אומר. אשמח אם תפרט ותסביר איך עושים את זה
@מניפולציות כשמתקינים רוקבוקס יש שתי דברים שמכניסים לנגן 1 את התיקיה של רוקבוקס באנגלית ויש את הקובץ של הקושחה ורק את זה אתה צריך לשנות.
ונראה לי שיש את זה בפרוג -
@מניפולציות כשמתקינים רוקבוקס יש שתי דברים שמכניסים לנגן 1 את התיקיה של רוקבוקס באנגלית ויש את הקובץ של הקושחה ורק את זה אתה צריך לשנות.
ונראה לי שיש את זה בפרוג@מוטי-ברנד תודה רבה
אשמח אם תוכל לשלוח קישור -
@מוטי-ברנד תודה רבה
אשמח אם תוכל לשלוח קישור@מניפולציות תפנה אלי במייל ל2086841@GMAIL.COM
-
ואגב מישהו יודע אם מומלץ להתקין כי שמעתי שעל הנגן הזה ספציפית הגירסא לא כל כך טובה@מניפולציות אמר ברוקבוקס לנגן פיוז+ סאנדיסק:
ואגב מישהו יודע אם מומלץ להתקין כי שמעתי שעל הנגן הזה ספציפית הגירסא לא כל כך טובה -
@מוטי-זהב אתה מכיר ספציפית בנגן הזה?
ומה יש להשתמש טוב? -
@דאבל אז לא מומלץ?