בקשת מידע | הגדלת הדרייב
-
@avramk100
https://mitmachim.top/topic/13053/איך-לקבל-עוד-עשרות-גיגה-מגוגל-דרייב-בחינם/1מצאתי רק את זה, שזה בעצם לפתוח עוד תיבות מיילים, רק אם הצעה איך אפשר להגיע להכל מהמייל האישי
-
@ריקי279 אמר בבקשת מידע | הגדלת הדרייב:
@avramk100
https://mitmachim.top/topic/13053/איך-לקבל-עוד-עשרות-גיגה-מגוגל-דרייב-בחינם/1מצאתי רק את זה, שזה בעצם לפתוח עוד תיבות מיילים, רק אם הצעה איך אפשר להגיע להכל מהמייל האישי
לא התכוונתי לזה ....
היה עוד.
והיה קישור לקבל דרייב שיתופי בחינם ! -
@ריקי279
יש באינטרנט אתרים פיראטים (לפחות 2 שאני מכיר) שנותנים לך בחינם בתיקיית אחסון שיתופי שבדרייב שלך, תיקייה של אחסון משותף וששם אתה יכול להכניס בלי הגבלה, מה שכן שזה יכול להיחסם בכל עת, ובכך אתה יכול לאבד את כל החומר, וכמו כן לאלו שנתנו לך את זה יש להם גישה לזה, כך שהחומר שם לא מוגן וחסוי.אבל היות שלמיטב ידיעתי, מצד ההלכה עדיין לא מצאתי פוסק שיתיר את הטכניקה הזאת, (בשונה מתוכנות פרוצות או שירים שברשת, שעל זה עוד יש מתירים, כי כאן בדרייב הגזול אתה משתמש בזה באופן רציף וכל הזמן בכוננים שבשרתים שלהם), אז לכן אני נמנע מלהשתמש בזה.
אבל אולי יש אופציות אחרות שכן אפשר, או למי שיודע איזה היתר, אשמח גם לדעת.
-
@חיים-חי אמר בבקשת מידע | הגדלת הדרייב:
@ריקי279
יש באינטרנט אתרים פיראטים (לפחות 2 שאני מכיר) שנותנים לך בחינם בתיקיית אחסון שיתופי שבדרייב שלך, תיקייה של אחסון משותף וששם אתה יכול להכניס בלי הגבלה, מה שכן שזה יכול להיחסם בכל עת, ובכך אתה יכול לאבד את כל החומר, וכמו כן לאלו שנתנו לך את זה יש להם גישה לזה, כך שהחומר שם לא מוגן וחסוי.אבל היות שלמיטב ידיעתי, מצד ההלכה עדיין לא מצאתי פוסק שיתיר את הטכניקה הזאת, (בשונה מתוכנות פרוצות או שירים שברשת, שעל זה עוד יש מתירים, כי כאן בדרייב הגזול אתה משתמש בזה באופן רציף וכל הזמן בכוננים שבשרתים שלהם), אז לכן אני נמנע מלהשתמש בזה.
אבל אולי יש אופציות אחרות שכן אפשר, או למי שיודע איזה היתר, אשמח גם לדעת.
משהו חינמי לחלוטין אף פעם לא מומלץ. עדיף כבר קומבינות מסודרות כמו הקישור דלעיל..
פשוט מאד אם זה לא משהו רשמי, כללל הקבצים בסיכון, אם בסיכוני אבטחה ואם בסיכוני מחיקה.
לי אישית היה תיקיית one drive עם נפח של חמש טרה שרכשתי באיביי בגרושים, בקושי עבר חודשיים וזה הפסיק לעבוד (וכל הקבצים ...) -
@ברוך אמר בבקשת מידע | הגדלת הדרייב:
והיה קישור לקבל דרייב שיתופי בחינם !