מדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש
-
@אהרן אמר במדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש:
@שאול-נ-י האם יש דרך שרק משולח מסויים אקבל צינתוק?
כן, תוסיף בשורת החיפוש בשורה 2 את כתובת המייל של השולח
כלומר תכתוב כך (בשורה 2)let newmessages = GmailApp.search ('from: exemple@gmail.com is: inbox newer_than:1h');
-
@מנצפכ אמר במדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש:
אני רוצה שיצנתק גם במייל שלא נמצא בראשי
עשיתי שינוי בשורה 2
@שאול-נ-י זה יעבוד לי? (כרגע אין לי אפשרות לבדוק בפועל)let newmessages = GmailApp.search ('is:newer_than:1h');
בעיקרון, כל דבר שעובד בחיפוש הרגיל בגי'מייל יעבוד גם כאן.
בנוגע לשינוי שעשית, זה יעבוד על כל ההודעות שבמייל כולל הודעות יוצאות וטיוטות
אתה יכול לנסות לכתוב שיעבוד על כל מייל שמתקבל בכתובת המייל שלך, כךlet newmessages = GmailApp.search ('to:mail@gmail.com newer_than:1h');
(במקום
mail@gmail.com
תכניס את הכתובת שלך) -
@שאול-נ-י אמר במדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש:
@איציק-בוזגלו אמר במדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש:
@שאול-נ-י תודה רבה רבה רבה.
אם אני רוצה שבמקום צינתוק ישלח לי הודעה (אפילו בעלות יחידות) ואם יש אפשרות שבהודעה יהיה כתוב לי ממי המייל...אפשרי
שים לב!!!
א. הגדרתי שיבדוק וישלח רק פעם בחמש דקות (עקב בעיות שעשה השימוש בטריגר כל דקה)
ב. ה-סמס בימות המשיח הולך לפי תעריף של הודעה כל 70 תווים (כולל רווח) כך שככל שהאימייל גדול יותר יילקח על זה יותר יחידות
והנה הסקריפטfunction sendsms() { let inboxmessages = GmailApp.search('is:inbox newer_than:1h'); for (let messages of inboxmessages){ let minutago = new Date (Date.now() -300000); if (messages.getLastMessageDate() > minutago){ let message = messages.getMessages(); let lastMsg = message[message.length -1] if (lastMsg.isUnread()){ let sender = lastMsg.getFrom(); let subject = lastMsg.getSubject(); let body = lastMsg.getPlainBody(); let sms = ('הודעה מאת:' + sender + '. הכותרת:' + subject + '. ההודעה:' + body); let tophone = ('{"0512345678":"' + sms + '"}') let encode = encodeURIComponent(tophone.trim()); let setup = encode.replace(/%0D%0A/g, ' %5C%5Cn'); let send = UrlFetchApp.fetch('https://www.call2all.co.il/ym/api/RunCampaign?token=07XXXXXXXX:******&withSMS=1&phones=' + setup) Logger.log (send); } } } }
לא לשכוח בשורה 15 להכניס במקום המספר כעת את המספר שאיליה יישלח הסמס
ובשורה 19 להכניס את מספר המערכת במקום המספר '07XXXXXXXX' ואת הסיסמה במקום הכוכביותואת הטריגר להפעיל לפעם בחמש דקות
הוא כותב לי שגיאה שהכתובת URL ארוכה מידי.
יש מצב לשנות את הקוד הזה שישלח ב POST ככה שלא יהיה מוגבל??
@chv