מדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש
-
@iva אמר במדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש:
@קבצן אבל בשליחת ההודעה בזהות המייל שלי אי אפשר
אצלי מוגדר הפניה ומגיע לי מיילים גם ל gmail וגם למייל הוירטואלי
מלבד זאת אפשר לשלוח מיילים דרך הטלפון עם זיהוי קולי, או הקלדה עם הזיהוי של כתובת ה gmail שלך
החיסרון הזניח היחיד שזה לא יופיע לך ב gmail ב"נשלח" -
@חסיד-פשוט איך אני מגדיר את זה זה לא עובד הדבר הזה?
-
-
@איציק-בוזגלו תיגת את עצמך... אני יכול לנסות להביא לך קוד חדש שנקרא את המייל. @שאול-נ-י וכן @יוסף-ח וכן כל שאר המפתחים בפורום יוכלו לעזור.
-
@אבי_770 אמר במדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש:
@איציק-בוזגלו ציידת את עצמך... אני יכול לנסות להביא לך קוד חדש שנקרא את המייל. @שאול-נ-י וכן @יוסף-ח וכן כל שאר המפתחים בפורום יוכלו לעזור.
@אבי_770 לא כ"כ הבנתי מה אתה כותב.
אשמח שתרחיב.... תודה -
@אבי_770 ??
-
@איציק-בוזגלו אמר במדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש:
@שאול-נ-י תודה רבה רבה רבה.
אם אני רוצה שבמקום צינתוק ישלח לי הודעה (אפילו בעלות יחידות) ואם יש אפשרות שבהודעה יהיה כתוב לי ממי המייל...אפשרי
שים לב!!!
א. הגדרתי שיבדוק וישלח רק פעם בחמש דקות (עקב בעיות שעשה השימוש בטריגר כל דקה)
ב. ה-סמס בימות המשיח הולך לפי תעריף של הודעה כל 70 תווים (כולל רווח) כך שככל שהאימייל גדול יותר יילקח על זה יותר יחידות
והנה הסקריפטfunction sendsms() { let inboxmessages = GmailApp.search('is:inbox newer_than:1h'); for (let messages of inboxmessages){ let minutago = new Date (Date.now() -300000); if (messages.getLastMessageDate() > minutago){ let message = messages.getMessages(); let lastMsg = message[message.length -1] if (lastMsg.isUnread()){ let sender = lastMsg.getFrom(); let subject = lastMsg.getSubject(); let body = lastMsg.getPlainBody(); let sms = ('הודעה מאת:' + sender + '. הכותרת:' + subject + '. ההודעה:' + body); let tophone = ('{"0512345678":"' + sms + '"}') let encode = encodeURIComponent(tophone.trim()); let setup = encode.replace(/%0D%0A/g, ' %5C%5Cn'); let send = UrlFetchApp.fetch('https://www.call2all.co.il/ym/api/RunCampaign?token=07XXXXXXXX:******&withSMS=1&phones=' + setup) Logger.log (send); } } } }
לא לשכוח בשורה 15 להכניס במקום המספר כעת את המספר שאיליה יישלח הסמס
ובשורה 19 להכניס את מספר המערכת במקום המספר '07XXXXXXXX' ואת הסיסמה במקום הכוכביותואת הטריגר להפעיל לפעם בחמש דקות
-
@אבי_770 אמר במדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש:
@שאול-נ-י אשמח לעזרה ממך?
אני רוצה לעשות מערכת שישמיע את כל המיילים שקיבלתי במייל, איך אני עושה??? אם איזה api אני עובד???@אבי_770 תפתח נושא חדש
אל תערבב -
@שאול-נ-י אמר במדריך | קבלת צינתוק עם הגעת מייל חדש:
שלב א: צריך להיות ברשותכם קו תוכן של חברת ימות המשיח
(באם אין לכם עדיין, התקשרו ל 0773137770 שלוחה 3 וקבלו קו תוכן חדש, התקשרו מיד לאחר קבלת המספר, הכניסו סיסמת מנהל כדי לפתוח את הקו לשימוש)איזה קו תוכן לפתוח?