בקשת מידע | רשימה לבנה בסלולארי כשר
-
@מישהו12 כרגע יש לי מכשיר K11 כושר פליפ - סים פלאפון שיש לו 20 רשימה לבנה, ניסיתי להפעיל את הפונקציה בהפניה לנייד (שרק את זה הצלחתי לעשות בהפניית כל השיחות) וזה לא עבד,
משהו לא מובן לי, ההגדרות של ההפניות הם במכשיר אבל מגדירות את הקו והרשימה הלבנה היא הגדרה במכשיר גרידא אז זה לא אמור לשלול את העקוב אחרי הכללי,
אולי זה עובד רק על סוג דחיה שרק דוחה את השיחה ולא מפנה ? -
@המגשר אמר בבקשת מידע | רשימה לבנה בסלולארי כשר:
לצורך הפרדה שיחות עסקיות מפרטיות, ושימור המספר הנוכחי שלי, אני מחפש מכשיר נייד כשר מאושר מקורי בעל רשימה לבנה (ז"א שאף אחד לא יכול להתקשר אלי - אלא יופנה לתא קולי, רק מי שברשימה הלבנה) מורחבת ו/או שניתן להגדיר קבוצה בלתי מוגבלת באנשי קשר ואותה להכניס לרשימה הלבנה. כמובן מכשיר איכותי - קליטה שמיעה וסוללה טובה.
כל מכשירי ה MTK החדשים יש להם רשימה לבנה היינו שמי ששם יוכל להתקשר ומי שלא לא. אך זה זה מוגבל ל 20 אנשי קשר אם אני זוכר נכון. אבל הם לא מופנים לתא קולי אלא פשוט לא מחייג להם ומיד כאילו יש ניתוק.
אולי אפשר להגדיר הפניית שיחות אם לא זמין או תפוס - לתא קולי ואז הרי מצב זה נקרא שאתה לא זמין ויופנה לתא קוליG5 החדש יש את זה וגם ב V24 ושלפניו גם יש וכן ה K חלקם לפחות יש את זה . בקיצור לא חסר
-
@המגשר אמר בבקשת מידע | רשימה לבנה בסלולארי כשר:
לצורך הפרדה שיחות עסקיות מפרטיות, ושימור המספר הנוכחי שלי, אני מחפש מכשיר נייד כשר מאושר מקורי בעל רשימה לבנה (ז"א שאף אחד לא יכול להתקשר אלי - אלא יופנה לתא קולי, רק מי שברשימה הלבנה) מורחבת ו/או שניתן להגדיר קבוצה בלתי מוגבלת באנשי קשר ואותה להכניס לרשימה הלבנה. כמובן מכשיר איכותי - קליטה שמיעה וסוללה טובה.
מבלי לקרוא את השרשור
ישנם חברות סלולארי שמאפשרות לחייג אליך רק עם הקשת סיסמא שאתה נותן למי שאתה מעוניין, הרבה חברי כנסת עושים כך, מקווה שזה יעזור לך. -
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בבקשת מידע | רשימה לבנה בסלולארי כשר:
אולי אפשר להגדיר הפניית שיחות אם לא זמין או תפוס - לתא קולי ואז הרי מצב זה נקרא שאתה לא זמין ויופנה לתא קולי
תודה זה מה שהציל אותי - אכן עשיתי במצב תפוס שיופנה למערכת חיצונית, כי בסופו של דבר רציתי רשימה לבנה ומי שלא שיופנה למערכת חיצונית עיין מה שכתבתי בהמשך - אחרי שהתחלתי להריץ וראיתי שזה נתקע:
משהו לא מובן לי, ההגדרות של ההפניות הם במכשיר אבל מגדירות את הקו והרשימה הלבנה היא הגדרה במכשיר גרידא אז זה לא אמור לשלול את העקוב אחרי הכללי,
אולי זה עובד רק על סוג דחיה שרק דוחה את השיחה ולא מפנה ? -
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בבקשת מידע | רשימה לבנה בסלולארי כשר:
G5 החדש יש את זה וגם ב V24 ושלפניו גם יש וכן ה K חלקם לפחות יש את זה . בקיצור לא חסר
ידוע לך על מכשיר שאפשר להוסיף קבוצה לרשימה לבנה ?