בעיה | כמה בעיות בהתקנת מערכת מולטימדיה ברכב.
-
התקנתי אתמול מערכת מולטימדיה ברכב, ונהיו לי שם כמה בעיות:
1. חיברתי מצלמת רוורס למולטימדיה (-לחיבור F CAM), וחיברתי אותו כבר גם לפנס האחורי, ומשום מה כשאני עושה הילוך אחורי פנסי המצלמה נדלקים אך המסך לא מתייחס כלל וכלל!!!
יש לציין שכשחיברתי אותו לחיבור VIDYO IN המצלמה נדלקה באפליקצייה שלו, אבל כמצלמת רוורס היא לא נדלקת!2. רציתי לחבר מקרופון לבלוטוס של הרכב כדי שלא יעבוד על המקרופון של המערכת שזה פחות ברור, חיברתי אכן אך גם כאן הוא לא קולט וממשיך להשתמש במקרופון של המערכת!!!
3. רציתי להתקין שם תעודת אבטחה של נטפרי, וכל פעם כשאני מוריד/מנסה להתקין הוא כותב לי שמתקין האישורים נעצר ושוב ושוב...
מה עושים?????
@מוטי-ברנד @שלמה-ווייס @ב-מ-ב-ל-יק @sxsx ואם אתם יודעים עוד מישהו שמתמצא בזה, נא קיראו לו שיעזור לי -
@שמואל-ש אמר בבעיה | כמה בעיות בהתקנת מערכת מולטימדיה ברכב.:
3.**רציתי להתקין שם תעודת אבטחה של נטפרי, וכל פעם כשאני מוריד/מנסה להתקין הוא כותב לי שמתקין האישורים נעצר ושוב ושוב...
מה עושים?????בזה גם אני נתקלתי ולא מצאתי פתרון (אם זה מנחם אותך...)
-
@שמואל-ש אמר בבעיה | כמה בעיות בהתקנת מערכת מולטימדיה ברכב.:
התקנתי אתמול מערכת מולטימדיה ברכב, ונהיו לי שם כמה בעיות:
- חיברתי מצלמת רוורס למולטימדיה (-לחיבור F CAM), וחיברתי אותו כבר גם לפנס האחורי, ומשום מה כשאני עושה הילוך אחורי פנסי המצלמה נדלקים אך המסך לא מתייחס כלל וכלל!!!
לפי מה שזכור לי צריך להגדיר בהגדרות וזה הקטע שאני בדר'כ מסתבך אולי @שלמה-ווייס יודע הוא התקין לאחרונה אצלו
-
@מוטי-ברנד אמר בבעיה | כמה בעיות בהתקנת מערכת מולטימדיה ברכב.:
פי מה שזכור לי צריך להגדיר בהגדרות
איפה? תחת איזה הגדרה בערך? (ואם תוכל גם לתת לי את הנתיב המלא של ההגדרה יהיה הכי טוב)
ומה לגבי זה@שמואל-ש אמר בבעיה | כמה בעיות בהתקנת מערכת מולטימדיה ברכב.:
3. רציתי להתקין שם תעודת אבטחה של נטפרי, וכל פעם כשאני מוריד/מנסה להתקין הוא כותב לי שמתקין האישורים נעצר ושוב ושוב...
מה עושים?????תוכל לעזור לי?