בקשת מידע | יישום חיפוש מילים בתוך הש"ס
-
@aharontz אמר בבקשת מידע | יישום חיפוש מילים בתוך הש"ס:
גרסה למחשב:
https://drive.google.com/file/d/1QYysdbBrtqhthhtTH79ARXW-aNp0xAHJ/viewנותן לי שגיאה:
orayta.exe - שגיאת מערכת
The code execution cannot proceed because MSVCP100.dll was not found. Reinstalling the program may fix this problem.
אישור
-
@פלורידה אמר בבקשת מידע | יישום חיפוש מילים בתוך הש"ס:
MSVCP100.dll was not found
-
@פרוזי אתה לא מעביר את זה בשליחה. זה יכנס להערות ויתקלקל. (אגב, ההערות מוגבלות ל3000 תווים כך שבכל מקרה זה לא רלוונטי)
אחרי שאתה מחבר את הטלפון דרך הבלוטות', אתה נכנס אליו דרך "המחשב שלי" ומעתיק את הקובץ לזיכרון הטלפון לתקייה שאתה בוחר או יוצר ואז זה יועתק בשלימות ותוכל לגשת אליו דרך התוכנה.
יישר כח על קובץ התנך. אני אבדוק אותו. -
@אהרן-ט מה לא יורד? ומה נפתח בגיבריש?
אם אתה מתכוון שכאשר אתה פותח את הקובץ בתוכנה הוא יוצא גיבריש, הסיבה היא שצריך לשנות בהגדרות התוכנה את הצגת הטקסט משמאל לימין.
פתח את התוכנה, כנס לoptions אח"כ לformating בסוף הרשימה יש RIGH2LEFT תלחץ על זה שיהיה רשום ON ואז הטקסט יוצג טוב.
אם כבר אתה משחק עם ההגדרות אז בהגדרה font תבחר בstb24 זה הגופן הכי נורמאלי וגדול. -
@פרוזי לא מכניסים את הטקסט לjar. אתה מעתיק את הקובץ למכשיר דרך סייר הקבצים של ווינדוס. נראה לי שאני מבין מה הבעיה שלך. אתה מעתיק קבצים לנוקיה ולא רואה אותם בתוכנה. נכון? אם תבדוק תראה שכבר במחשב אתה לא רואה שהקבצים הועתקו. אז תתקין pc suite על המחשב, ותחבר את המכשיר לתוכנה, ואז תעתיק את הקבצים דרך הסייר הרגיל של ווינדוס. הpc suite כנראה מתקין איזה דרייבר שחסר למחשב או משהו כזה. אחרי שאתה מעתיק את הקובץ למכשיר תוודא שאכן רואים אותו שם.
-
יישר כח על התוכנה.
אפשרות מדהימה: להוסיף את התוספים לתורת אמת שמכילים קבצי טקסט של עשרות ספרים כאן, לשנות את שמות התיקיות לאנגלית [התוכנה לא קולטת שמות קבצים בעברית], ואז יש את כל הספרים במכשיר עם חיפוש.
אם מישהו יכול לשנות את כל השמות של התיקיות לאנגלית ולהעלות כאן. -
@aharontz אמר בבקשת מידע | יישום חיפוש מילים בתוך הש"ס:
הוראות התקנה:
לאחר התקנת האפליקציה במכשיר, כנס לכרטיס זיכרון ותראה שנוספה תקייה בשם orayta, תמחק אותה, ותעתיק במקומה את התקיה שהורדת מהדרייב שלי.עשיתי כנ"ל, ולמעשה כשאני פותח את האפליקצייה אז הוא מראה לי רק מקרא וזהו!
-
-
-