בירור | מעוניין בסינון ליוניהרץ דגם - ג'לי 2
-
@mendy אמר בבירור | מעוניין בסינון ליוניהרץ דגם - ג'לי 2:
@משה-144 קניתי את הג'לי 2 באליאקספרס, ואני גם מעוניין לנקות אותו, כלומר להשאיר כמה אפליקציות ספציפיות שאני צריך ולהסיר את כל הדפדפנים וכו' וכמו כן לחסום אותו להתקנות.
ואם יש אפשרות גם להסתיר את האפליקציות שאני כן רוצה שיישארו.
אני יכול לפגוש אותך באיזשהו דרך? כי אני ממש לא יודע להתעסק עם זה... אני מבית שמש.אני עבדתי שבועיים בשביל למצוא דרך לעשות לו רוט,
העליתי כאן מדריך מושקע איך לעשות זאת לבד,
אז אם אתה רוצה משהו פרטני אפשר בתשלום,
אני יוכל אם תרצה בתשלום סמלי לצרוב לך מרחוק סיסטם שיהיה כפי שבקשת, חסום להתקנות ובלי האפליקציות שתרצה,
ובשביל להסתיר אפליקציות אני ישים לך לאנצר טוב, -
@משה-144 אמר בבירור | מעוניין בסינון ליוניהרץ דגם - ג'לי 2:
@משה-144 קניתי את הג'לי 2 באליאקספרס, ואני גם מעוניין לנקות אותו, כלומר להשאיר כמה אפליקציות ספציפיות שאני צריך ולהסיר את כל הדפדפנים וכו' וכמו כן לחסום אותו להתקנות.
ואם יש אפשרות גם להסתיר את האפליקציות שאני כן רוצה שיישארו.
אני יכול לפגוש אותך באיזשהו דרך? כי אני ממש לא יודע להתעסק עם זה... אני מבית שמש.אני עבדתי שבועיים בשביל למצוא דרך לעשות לו רוט,
העליתי כאן מדריך מושקע איך לעשות זאת לבד,
אז אם אתה רוצה משהו פרטני אפשר בתשלום,
אני יוכל אם תרצה בתשלום סמלי לצרוב לך מרחוק סיסטם שיהיה כפי שבקשת, חסום להתקנות ובלי האפליקציות שתרצה,
ובשביל להסתיר אפליקציות אני ישים לך לאנצר טוב,ברור שהתכוונתי בתשלום, אבל האמת שבדיוק היום הייתי בחנות בדווידקה, והוא חיבר את הטלפון הזה למחשב שלו, וע"י תוכנה כל שהיא העלים לי את הדפדפן ועוד כמה אפליקציות.
אממה, מה שקרה זה שבבית אחר כך הפעלתי מחדש את הטלפון בשביל להכניס את הסים, ואז הוא לא נדלק, הוא כותב לי באנגלית: אין אפשרות לטעון מערכת אנדרואיד/ הנתונים שלך עלולים להיות פגומים. אם תמשיך לקבל הודעה זו, ייתכן שיהיה עליך לבצע איפוס נתוני יצרן ולמחוק את כל נתוני המשתמש המאוחסנים במכשיר זה.
מה עושים בכזה מצב למען השם?
תודהה! -
@mendy
בעיקרון אתה צריך לאפס דרך הריקברי
אלא שבמכשיר שלי הריקברי המקורי לא עבד,
אולי הם שיפרו את זה...
תנסה כשהמכשיר כבוי, ללחוץ על ווליום עליון ובו זמנית גם על כפתור ההפעלה עד שידלק לריקברי,
אצלי אם אני זוכר טוב הופיע הסמל של אנדרואיד (רובוט) ו 2 מילים, No....
אם זה כך אז אין מה לעשות דרך הריקברי וצריך לצרוב גירסא מחדש,
אם זה שונה אצלך אז תעדכן ונעזור לך לאפס,
בין כך ובין כך מה שהוא עשה שם בדוידקה ילך לטמיון
כי לדעתי הוא מחק לך עם adb
אז איפוס יבטל את זה וצריבה בודאי, -
@משה-144 זה לא יהרוס לי את המכשיר?
חוץ מזה שאי אפשר כרגע לכבות לגמרי את המכשיר כי המסך תקוע על הכיתוב הזה - אין אפשרות לטעון מערכת אנדרואיד/ הנתונים שלך עלולים להיות פגומים. אם תמשיך לקבל הודעה זו, ייתכן שיהיה עליך לבצע איפוס נתוני יצרן ולמחוק את כל נתוני המשתמש המאוחסנים במכשיר זה. -
@משה-144 זה לא יהרוס לי את המכשיר?
חוץ מזה שאי אפשר כרגע לכבות לגמרי את המכשיר כי המסך תקוע על הכיתוב הזה - אין אפשרות לטעון מערכת אנדרואיד/ הנתונים שלך עלולים להיות פגומים. אם תמשיך לקבלתלחץ 20 שניות על לחצן ההפעלה יכול להיות שזה יכבה.
אתה מזומן להעביר את זה לקטגורית אנדרואיד כאן הרבה לא יודעים ולא עוזרים. -
@developer אמר בבירור | מעוניין בסינון ליוניהרץ דגם - ג'לי 2:
@משה-144 אמר בבירור | מעוניין בסינון ליוניהרץ דגם - ג'לי 2:
אצלי אם אני זוכר טוב הופיע הסמל של אנדרואיד (רובוט) ו 2 מילים, No....
תנסה ללחוץ כמה פעמים על כל הלחצנים וכו' (תשחק עם זה קצת) ואז יכול להיות שתעבור לתפריט של הריקוברי
ניסיתי בעבר כבר הכל!
אבל היום יש לי כבר twrp כך שזה ממש מיותר