עזרה | מחפש ליאנג s6310 חייגן ואנשי קשר
-
@aiib אמר בעזרה | מחפש ליאנג s6310 חייגן ואנשי קשר:
@פרחוני א"א להכניס אפליקציות ולהתחבר למכשיר
אפשר להכניס אפליקציות,
הצלחתי להכניס תפילון,
הבעיה שלי זה החייגן שנמחק שאני לא מצליח להתקין כי הוא כבד מדי יחד עם האפליקציה של המובייל גו,
יש דרך אחרת להתקין?
או חייגן שהוא יותר קל? -
אם אתה רוצה את היישומים המקורים ושלא יהיו ביישומים שהורדו אז תיכנס לשורש SISTEM/APP בטלפון אחר (אותו דגם) ותעתיק את היישומים שמחקת + הקבצים באותו שם רק אם סיומת שונה ותדביק אותם אצלך (צריך רוט) דרך סייר רוט (אפשר לשים רוט דרך מוביל גו רק שבקשר זה בד"כ אם רוט.
-
@פרחוני אמר בעזרה | מחפש ליאנג s6310 חייגן ואנשי קשר:
@aiib אין לי צאט
לא בטוח שאתה לא יכול להתחבר השאלה מה הוא כותב לך כשאתה מכניס אותו למחשב
כשמכניסים את המכשיר למחשב וגוללים מלמעלה יש אפשרות של אפשרויות USB לוחצים על זה ואז לוחצים על הכפתור האמצעי במכשיר( ששומר את זה בעצם למטה) מוציאים את הUSB מהמחשב ולוחצים לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי ומעלים שוב את האפשרויות USB ולוחצים הקודם ואז זה אמור להגיע לאפשרויות למפתחים ששם נמצא הUSB DEBUGGINN(איתור באגים של USB בעברית) אם לא מגיעים לאפשרויות למפתחים וזה רק חוזר להגדרות, חוזרים על הפעולה שוב(ז"א לשים למטה ולהחזיר למעלה וכו'....)
בהצלחה -
תיבדוק פה:
https://mitmachim.top/topic/7683/בקשת-אפליקציה-סייר-קבצים-עם-גישה-לשורש-יש-רוט-במכשיר
אגב: ניתן להתקין גם על ידי פקודות ABD(תחפס בגוגל או בפורום). -
@aiib אין לי צאט
כשמכניסים את המכשיר למחשב וגוללים מלמעלה יש אפשרות של אפשרויות USB לוחצים על זה ואז לוחצים על הכפתור האמצעי במכשיר( ששומר את זה בעצם למטה) מוציאים את הUSB מהמחשב ולוחצים לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי ומעלים שוב את האפשרויות USB ולוחצים הקודם ואז זה אמור להגיע לאפשרויות למפתחים ששם נמצא הUSB DEBUGGINN(איתור באגים של USB בעברית) אם לא מגיעים לאפשרויות למפתחים וזה רק חוזר להגדרות, חוזרים על הפעולה שוב(ז"א לשים למטה ולהחזיר למעלה וכו'....)
בהצלחהאשמח להסבר יותר ברור אם אפשר
-
@yosui אמר בעזרה | מחפש ליאנג s6310 חייגן ואנשי קשר:
אז כך:
אם גם יישום לא מקורי יספיק לך (הוא יופיע כיישום שהורד) אז תחפס פה (https://file.shmuel.net/MT-Gsearch/) "אפליקציות ליאנג"
ואם אתה רוצה יישום מקורי אז תשלח לי מה הגירסה שלך (מופיע בהגדרות).הגירסה שלי: Build
jz054k.s6310xxamc3 -
@aiib אמר בעזרה | מחפש ליאנג s6310 חייגן ואנשי קשר:
@aiib אין לי צאט
בהצלחהאשמח להסבר יותר ברור אם אפשר
אם כשאתה מכניס את הפלאפון למחשב לא רואים כלום אין מה לעשות אבל אם הוא מגיב לך כשנכנס למחשב וכשאתה גולל מלמעלה כותב לך אפשרויות נוספות לUSB תעשה את מה שכתבתי