בקשת מידע | הדרן/נתיב?
-
היי המכשיר התיישן ואני שוקל להתחדש.
אני חושב אולי להתחדש גם בגירסת הסינון.
ההתלבטות היא בין הדרן לבין נתיב, הדרן לפי מה שזכור לי עולה 30ש"ח לחודש עם התחייבות ל3 שנים.
נתיב עולה 40 אבל בלי התחייבות.
מנסיון עבר שלי הסינון של הדרן היה ממש טוב, איך הסינון של נתיב?תודה לכולם על המידע
-
@han-0 אמר בבקשת מידע | הדרן/נתיב?:
היי המכשיר התיישן ואני שוקל להתחדש.
אני חושב אולי להתחדש גם בגירסת הסינון.
ההתלבטות היא בין הדרן לבין נתיב, הדרן לפי מה שזכור לי עולה 30ש"ח לחודש עם התחייבות ל3 שנים.
נתיב עולה 40 אבל בלי התחייבות.
מנסיון עבר שלי הסינון של הדרן היה ממש טוב, איך הסינון של נתיב?תודה לכולם על המידע
הדרן עולה 39.90 כפול 30 חודש
ומשם 39.90 ללא התחייבות -
@a0533057932 כולם אותו טכנולוגיה של נטספארק, רק כל אחד שיפר את זה והתאים את זה יותר לציבור החרדי.
גם סייפטק עשתה שיפורים כבירים מעבר להגנה הרגילה.
תבדוק... -
@kingyos אמר בבקשת מידע | הדרן/נתיב?:
@a0533057932 כולם אותו טכנולוגיה של נטספארק, רק כל אחד שיפר את זה והתאים את זה יותר לציבור החרדי.
גם סייפטק עשתה שיפורים כבירים מעבר להגנה הרגילה.
תבדוק...הדרן לא
-
@a0533057932 נכון.
אבל אין להם סינון בדפדפן (VPN)
זאת אומרת, יש להם עשרות אפליקציות שנבדקו ונפתחו וגם רשימת אתרים, אבל מי שמחפש גלישה מסוננת בזמן אמת כשנכנס לאתרי קניות ויודע לזהות מילים ותמונות לא קיים בהדרן.
למרות שיש להם אפליקציה של אתרים כשרים אבל שוב זה מובנה על רשימה לבנה זאת אומרת ביום שבעל האתר יחליט להכניס חומר בעייתי הדרן לא יודע לזהות כי כאמור אין לו VPN כמו לשאר הסינונים.
אני מאמין שזה לא מפריע לכולם, אבל זה נקודה ששווה בדיקה למי שזה מעניין אותו. -
@a0533057932 נכון.
אבל אין להם סינון בדפדפן (VPN)
זאת אומרת, יש להם עשרות אפליקציות שנבדקו ונפתחו וגם רשימת אתרים, אבל מי שמחפש גלישה מסוננת בזמן אמת כשנכנס לאתרי קניות ויודע לזהות מילים ותמונות לא קיים בהדרן.
למרות שיש להם אפליקציה של אתרים כשרים אבל שוב זה מובנה על רשימה לבנה זאת אומרת ביום שבעל האתר יחליט להכניס חומר בעייתי הדרן לא יודע לזהות כי כאמור אין לו VPN כמו לשאר הסינונים.
אני מאמין שזה לא מפריע לכולם, אבל זה נקודה ששווה בדיקה למי שזה מעניין אותו.טעות
יש דפדפן
או נטפרי
או סייפטאק -
@a0533057932 נכון אבל תדגיש שזה בתוספת של מחיר על המחיר הקיים.
-
@a0533057932 נכון אבל תדגיש שזה בתוספת של מחיר על המחיר הקיים.
ותוסיף שהם היחידים שהם מביאים נקודה חמה
כמו כן זה תשלום לנטפרי / סייפטאק לא להדרן -
יש לי כרגע על המכשיר "מושגח פלוס" הסינון הזה פשוט זוועה.. מעבר לזה שזה לא בדיוק מסנן את מה שמאושר (לדוגמא אלי אקספרס הכל פתוח שם לרווחה), האפליקציה גם עושה כל מיני שינויים במכשיר ומאיטה אותו בצורה מחרידה.
האם סייפטק זה אותו הדבר? מה ההבדל בין סייפטק לנטספארק?
איך עובדת ההתקנה של סייףטק? כמו מושגח פלוס מתקינים אפליקציה וזהו או שכמו הדרן שצריך לעשות שינויים במכשיר עצמו? -
@han-0 אמר בבקשת מידע | הדרן/נתיב?:
@han-0
ואגב מה עם עסקן מה זה?עסקן \ נטספארק \ חבד \ סייפטאק \ (קצת נתיב)
עובדים כולם על האפליקציה של נטספארק + KNOX
ההבדל ברמת השליטה שנותנים ללקוח הקצהרשמית למכשירי סמסונג עדכניים ניתן לכולם לעשות
עסקן רשמית לא מתבטל האחריות
אולי גם סייפטאק -
@a0533057932 אמר בבקשת מידע | הדרן/נתיב?:
נטספארק + KNOX
אני גם יכול לעבוד על זה? (לעשות לעצמי סינון שאני יעשה)
-
@developer אמר בבקשת מידע | הדרן/נתיב?:
נטספארק + KNOX
זה החיסרון בנטספארק
שאתה יכול לנהל את זה -
-
@ב-ל לא הבנת זה לא בשביל סינון סתם לידע
@ב-ל אמר בבקשת מידע | הדרן/נתיב?:
לתת לחתול לשמור על החלב..
חשבת שאני יעשה סינון לעצמי אני בנטפרי ושאר הסינונים זה לא סינון בפרט סינונים שזה סתם אפליקציה בלי שרת מה שאומר ש א. אפשר לפרוץ את זה ברגע ו ב. שזה סתם חסימת אתרים בלי תמונות וסרטים וכו'
-
@developer אמר בבקשת מידע | הדרן/נתיב?:
נטספארק + KNOX
אם כוונתך ליצר סינון
כל עוד ויש לך אלפי או עשרות אלפי (אני לא יודע מה הסכום המדויק) שקלים תוכל לקבל רישיון מנטספארק ומסמסונג ולייצר לבד סינון -
ומסמסונג
מה זה קשור לסמסונג??
כל עוד ויש לך אלפי או עשרות אלפי (אני לא יודע מה הסכום המדויק) שקלים תוכל לקבל רישיון מנטספארק
ולנטספארק שווה שיתנו להם כסף ושיהיה להם מתחרים? (וכל הסינונים שמשתמשים בזה שלמו את זה?)