בקשת מידע | למדתי / לומד תכנות - יש לכם רעיון איזה פרויקט שימושי לבנות???
-
@ב-ל
דיברתי לאחרונה עם המפתח של תורת אמת, והוא אמר לי שאם מישהו ייקח את המאגר שלו ויפתח אותו הלאה, לא רק שהוא לא יתנגד אלא הוא מעודד את זה.
ההצעה שלי היא, לקחת את הטקסטים שלו, ולהקים אתר מעוצב בצורה נוחה ללימוד, וכולל פונקציות שונות.תוכל גם להוסיף ספרים מכאן, ומעוד מקורות רבים.
אם תרצה, תוכל להעלות את האתר ל-Github בכדי שימשיך להתפתח. -
@חיפושית אמר בבקשת מידע | למדתי / לומד תכנות - יש לכם רעיון איזה פרויקט שימושי לבנות???:
ולהקים אתר מעוצב בצורה נוחה ללימוד, וכולל פונקציות שונות
יש כבר הרבה אתרים בסגנון(כל אחד והחסרון שלו..)
https://torah-munachat.netlify.app/ -
@ב-ל אמר בבקשת מידע | למדתי / לומד תכנות - יש לכם רעיון איזה פרויקט שימושי לבנות???:
@חיפושית אמר בבקשת מידע | למדתי / לומד תכנות - יש לכם רעיון איזה פרויקט שימושי לבנות???:
ולהקים אתר מעוצב בצורה נוחה ללימוד, וכולל פונקציות שונות
יש כבר הרבה אתרים בסגנון(כל אחד והחסרון שלו..)
https://torah-munachat.netlify.app/@ב-ל אמר בבקשת מידע | האם ישנו מאגר תורני חינמי? (לא תורת אמת):
אתר קטן שאני באמצע לבנות אותו
https://torah-munachat.netlify.app/אני חושב שיש הרבה יתרונות למאגר חדש מבוסס תורת אמת, אבל החלטה שלך, כמובן.
-
@אחד-תם יש את זה גם באוצר החכמה, וגם בתורת אמת [אתה מכניס קבצי פי די אף או טקסט לתיקיית MY BOOKS וזה מופיע.
@ב-ל גם אני מצטרף בחום לדברי @חיפושית , אני סבור שבהחלט יש הרבה מה לשפר בתורת אמת, והבסיס שלו ממש מצויין לפיתוח.אם אתה מעוניין אוכל לכתוב לך רשימת שיפורים [כגון ממשק של הכנסת קודים וקישורים וכו'].
אבל כתבתי לך הצעה אחרת בצ'אט.
תחליט מה עדיף... ותודה על היוזמה! -
תוכנה לניהול גמ"ח כספים (יש הרבה מאוד אברכים שמחזיקים לעצמם גמח בסדרי גודל שונים. ותוכנה כזו מתחילה ב5000 שקל)
אם תרצה פירוט מה זה צריך להכיל אני יכול להרחיב בענין
בגדול
פירוט הלוואות/פרעונות
פריסת תשלומים
חישוב מתי ניתן לקבל הלוואה בזמן הקרוב (לפי חישובי הפרעונות העתידים)
ויש עוד המון מה לעשות......... -
@ב-ל
לאחרונה חשבתי על רעיון של בניית אתר שמאחד בתוכו את כל הנצרך לעורכי ספרים. להלן כמה חלקים שלדעתי כדאי שיכלול פרוייקט כזה:א. קישורים לכל המאגרים הקיימים מתוך האתר.
ב. לסביבת עבודה בתוך האתר שלכל מנוי/ מצטרף/חבר יהיה מקום באתר לשמור את החומר וגם לעבוד עליו בתוך האתר. [אולי זה פרוייקט גדול מידי]
ג. באותו ענין - לתת הרשאות לצפות בתוכן למי שרוצים כדי להועיל ולבקר וכו' און ליין.
ד. פורום מקצועי באתר מחולק לפי קטגריות [הפורם יהיה מיועד רק לנושאים של עריכת ספרים]
ה. לרכז את כל הדפוסים והמעמדים. ובמחשבה שניה - אולי זה יממן את האתר, דהיינו אם האתר יהיה מושקע ממילא הפירסומת בו תהיה חזקה.עד כאן לעת עתה. וכמובן שאפשר להגיב ולהוסיף כהנה וכהנה. ואם בעל ה"בקשת מידע" לא מעונין בזה, אולי אחר יקח על עצמו דבר כזה.
|-יישור לשמאלויש בזה פוטנציאל לרווח גדול [בזה ובבא]. -
@ב-ל
אם כבר אז אני גם יאמר את הדעה שלי בעניין, האתר היברו בוקס כולל בתוכו את המאגר כמעט הכי גדול בעולם, אך דא עקא שהממשק שלו מיושן ביותר, ולא נוח, אז לדעתי אולי תלך על כזה רעיון לשדרג את כל התצוגה והפונקציות שלו, כולל מראה חיצוני משופר, ובנוסף שיהיה מזה גם תוכנה שתעבוד במצב אופליין עם כל הספרים בדומה לאוצר החכמה.כמובן באופן שמנהלי האתר יסכימו לכך.
-
-
@ששמעון אמר בבקשת מידע | למדתי / לומד תכנות - יש לכם רעיון איזה פרויקט שימושי לבנות???:
@חיים-חי אתה מתייחס גם לגירסת הבטא שלהם? זה יותר מתקדם.
אופליין יש כבר רק שלאחרונה הם כבר לא משווקים אבל יש אפשרות להעתקות מדיסק לדיסק [מותר לכאורה כי העלות שזה עלה בזמנו היא רק מחיר הדיסק] מה שכן, אין אפשרות רגילה להוסיף לממשק עוד ספרים אולי @רחמים יודע.יש לי תוכנת חיפוש שמחפשת אפילו בכל המחשב, בקבצי PDF, וורד, אקסל ואחרים.
עם תוכנה זו אפשר להפוך את היברבוקס לאוצר החכמה, ובנוסף לחפש גם בקבצים האישיים.
אני כמתכנת משתמש בה המון וגם כלומד המסכם חידושי תורה.
ראה כאן
-
@רחמים אמר בבקשת מידע | למדתי / לומד תכנות - יש לכם רעיון איזה פרויקט שימושי לבנות???:
עם תוכנה זו אפשר להפוך את היברבוקס לאוצר החכמה
אכן התכוונתי לתוכנה הזאת.
לעניינינו, לא הבנתי כל כך האם התוכנה שלך יודעת לחפש גם בפורמט של היברובוקס ?
אם בא נגיד יש לי תוכנה בשם דוקפאטשר, שעושה גם כן חיפוש בכל המחשב, האם היא תחפש לי [לאחר אינדוקס] גם כן בתוך היברובוקס - כלומר בדיסק הקשיח שלהם מ2009?
אני התכוונתי, אולי אתה יודע גם איך מצרפים עוד ספרים לתוך הקשיח, שבחיפוש הזה:בממשק של הקשיח יופיעו גם תוצאות של הספרים הנוספים.
אני חיפשתי בפנים בתיקיות ולא מצאתי את כל הפידיאפים של התוכנה, וגם אם אמצא כנראה שזה לא יופיע בחיפוש כי ישנו תהליך מסויים שצריך לעשות כדי שהתוכנה תזהה אותם. -