בירור | משהו מכיר אתר מסויים של אפליקציות APK להורדה
-
@developer אמר בבירור | משהו מכיר אתר מסויים של אפליקציות APK להורדה:
@ראובן-שבתי אמר בבירור | משהו מכיר אתר מסויים של אפליקציות APK להורדה:
כי עליך הם יודעיםוברור שיחסמו
ממש לא (ואל תקלל)
אין קשר בין המצולמים לכתבה
לא הבנתי
אומר לך בן אדם שהוא יודע שכך היה
יש אנשים שזוכים ב 1000 ש"ל בלוטו ויש גם שזוכים בכמה מיליונים שזה הרבה פחות סיכוים שיזכו...
הייתי מעדיף לזכות בלוטו מאשר להוריד אפלקיציות
-
@יוסי-לוי אמר בבירור | משהו מכיר אתר מסויים של אפליקציות APK להורדה:
@מוטי-זהב אולי כדאי שיהיה לנטפרי רשימה של כל הAPK שפתוחים...
האמת שזה לא כל כך אפשרי. כי בכל אתר של APK יש הכל. ממשחקים ועד הדברים הקטנים שלא מוצא חן בעיניהם, אז ככה שלא שייך שיהיה לנטפרי רשימה של כל האתרים הפתוחים...
-
@משהו-חדש הסטטיסטיקה לא נובעת מהעדפות...
חבל שלא...
-
@משהו-חדש אמר בבירור | משהו מכיר אתר מסויים של אפליקציות APK להורדה:
אז ככה שלא שייך שיהיה לנטפרי רשימה של כל האתרים הפתוחים...
ביקשו רשימה של APK לא של אתרים
-
בעבר (כשהייתי משתמש עם קבצי jar) היה אתר של ישומים שהיה פתוח בלי שליחה לבדיקה עד שהם חסמו אותו (כלומר שכן יצטרכו בדיקה על כל קובץ)
הסיכויים למצוא את זה הם כמעט כמו לזכות בלוטו ב 1000 (אני לא רוצה יותר מדיי להגזים כי זה יכול להיות אבל...)
@a0533057932 אמר בבירור | משהו מכיר אתר מסויים של אפליקציות APK להורדה:
אתה מתאר משהו מאד מאד מוזר
שלא אפשרי לכאורה
אתה מתאר תקלה שפתחו אתר לגמרי ולא שמו לב שההורדות שלו צריכות בדיקה -
חבל שלא...
האמת שזה לא כל כך אפשרי. כי בכל אתר של APK יש הכל. ממשחקים ועד הדברים הקטנים שלא מוצא חן בעיניהם, אז ככה שלא שייך שיהיה לנטפרי רשימה של כל האתרים הפתוחים...
באתר שהבאתי למעלה הם חסמו את כל הכתובות של המשחקים, אגב יש איזה אתר אבל אני לא רוצה שיחסמו אותו ולכן אני לא יגיד (רמז: זה אתר (פורום) למפתחי אנדרואיד רק משתמשים רשומים יכולים להוריד ורובו של האתר זה לא לאפליקציות אבל אפשר למצוא שם אפליקציות, יש לי שתי רמזים שיגלו אותו ומאחר ואני חושש שיש פה מישהו מנטפרי אני לא רוצה שיחסמו אותו (לא בגלל האפליקציות אלא בגלל התוכן הכללי שיש שם))
-
יקשו רשימה של APK לא של אתרים
ציטוט מהכותרת:
משהו מכיר אתר מסויים של אפליקציות APK להורדה
-
חבל שלא...
באתר שהבאתי למעלה הם חסמו את כל הכתובות של המשחקים, אגב יש איזה אתר אבל אני לא רוצה שיחסמו אותו ולכן אני לא יגיד (רמז: זה אתר (פורום) למפתחי אנדרואיד רק משתמשים רשומים יכולים להוריד ורובו של האתר זה לא לאפליקציות אבל אפשר למצוא שם אפליקציות, יש לי שתי רמזים שיגלו אותו ומאחר ואני חושש שיש פה מישהו מנטפרי אני לא רוצה שיחסמו אותו (לא בגלל האפליקציות אלא בגלל התוכן הכללי שיש שם))
ומה אתה חושב שהם לא יעלו על זה יום אחד??? אני לא חושב שיש ענין להסתיר... אם זה גלאט ואין שם דברים בעייתים מה הבעיה לשחרר את זה לציבור... וכמו שאת הפורום הזה לא יחסמו בחיים למרות שיש פה מליון אפליקציות... זה לא קשור לזה, לא בגלל זה חוסמים... הם חוסמים רק אתרים שבדרך כלל יש שם APK בעייתים... ולכן הם לא מאפשרים רק על ידי בדיקה.
ואגב אם היה כאן משהו מנטפרי הוא מיד כבר היה עוזר לנו בנושא...
-
יקשו רשימה של APK לא של אתרים
ציטוט מהכותרת:
משהו מכיר אתר מסויים של אפליקציות APK להורדה
לא יכול להיות דבר כזה רשימה של APK אדוני, זה חייב להיות בתור אתר מסויים... מה הם יקימו אתר של APK... יש בתוכנות להורדה שהם פיתחו כמה אפליקציות אבל בקושי יש שם מנין....
-
@משהו-חדש לא הבנתי מה אתה אומר תתיג
לא הבנתי מה לא מובן
-
ומה אתה חושב שהם לא יעלו על זה יום אחד???
יש סיבה שלא, בו נגיד ככה קשה להירשם לשם
לא יחסמו בחיים למרות שיש פה מליון אפליקציות...
אל תהיה בטוח, כמובן שלא יחסמו אבל כן יכול להיות שיצטרכו לשלוח לבדיקה למרות שאתה צודק שמסתבר שזה לא יקרה אבל פה זה פורום חרדי והשני... (זה רמז גדול...)
אם זה גלאט ואין שם דברים בעייתיים מה הבעיה לשחרר את זה לציבור...
99% טוב ויכול להיות שיש שם אפליקציות מאוד בעיתיות עכשיו אני נזכר שפעם הורדתי משם אפליקציה למשקפי vr (אני מכווה שמשתמשים שנמצאים בכמה פורומים לא יצליבו מיידע...) והתקנתי זה מתחיל ממש נחמד (משחק ברוסית) עם תלת ממד מטורף אבל אחרי שאני משחר הרבה זמן (אתה נמצא על הירח בתוך איזה שהוא מקום) פתאום מביאים לך הקדח ופנס אני ממשיך פתאום נכבה האור ואתה מתחיל לראות אנשים רצים אליך ומנסים להרוג אותך ואתה צריך לראות בהם ונשפך דם ואני לא ימשיך עם תיאורים...
(זה רק דוגמה לאלימות אבל לך תדע מה עוד יש שם...) -
ומה אתה חושב שהם לא יעלו על זה יום אחד???
יש סיבה שלא, בו נגיד ככה קשה להירשם לשם
מה זה קשור להרשמה, נטפרי לא יכול לחסום אתרים שלא נראים לו????
אל תהיה בטוח, כמובן שלא יחסמו אבל כן יכול להיות שיצטרכו לשלוח לבדיקה למרות שאתה צודק שמסתבר שזה לא יקרה אבל פה זה פורום חרדי והשני... (זה רמז גדול...)
עובדה שיש אפליקציות שנמצאים שנים בפורום הזה עם מאות שמורידים אותם כל יום... וכמעט ולא צריך שום בדיקה... הנקודה היא שסומכים על האתר כאן, מכיון שיש צוות פיקוח, ששם עין על דברים לא טובים ומפוקחים.. אם זה פורום 'חילוני' ויש שם דברים לא לעניין מיד יסירו את זה... קח בחשבון. נטפרי עולים על הכל בסוף...
אם זה גלאט ואין שם דברים בעייתיים מה הבעיה לשחרר את זה לציבור...
99% טוב ויכול להיות שיש שם אפליקציות מאוד בעיתיות עכשיו אני נזכר שפעם הורדתי משם אפליקציה למשקפי vr (אני מכווה שמשתמשים שנמצאים בכמה פורומים לא יצליבו מיידע...) והתקנתי זה מתחיל ממש נחמד (משחק ברוסית) עם תלת ממד מטורף אבל אחרי שאני משחר הרבה זמן (אתה נמצא על הירח בתוך איזה שהוא מקום) פתאום מביאים לך הקדח ופנס אני ממשיך פתאום נכבה האור ואתה מתחיל לראות אנשים רצים אליך ומנסים להרוג אותך ואתה צריך לראות בהם ונשפך דם ואני לא ימשיך עם תיאורים...
(זה רק דוגמה לאלימות אבל לך תדע מה עוד יש שם...)זה נשמע סיפור של חיים ולדר מחבורת תריג אגב שמעתי שיצא על מכתב מגדולי הדור [פורסם בהמודיע] נגד המשקפיים האלה בגלל האפליקציה הזאת... אז ככה זה נכון שזה בעייתי... אבל עם 99% טוב אין סיבה לא לפרסם לציבור. אבל תעשה מה שאתה חושב...