מחפש המלצה למצלמה בייתית טובה ואיכותית
-
@itzik429 אמר במחפש המלצה למצלמה בייתית טובה ואיכותית:
תודה.. האמת שהמליצו לי על sx620 הבנתי שאין הבדל גדול.. וזה הרבה יותר זול (760 ש"ח)... נראה לי עדיף
יש לי 2 חברים עם 620 והם די מרוצים אך עדיין אני חושב שה720 יותר מוצלח עם יותר פונקציות, פיקסלים, וזום
אבל גם ה620 ממש מצויינת -
@itzik429 אמר במחפש המלצה למצלמה בייתית טובה ואיכותית:
קניתי את ה620.. תודה לכל העוזרים
רק שיהיה ברור, 720 וודאי יותר טובה (לכן גם עולה יותר), 620 זה בעצם גירסה ישנה יותר , אבל בהחלט למשתמש הביתי זה גם טוב (יש לי אותה ואני מאד מרוצה)
-
@יוסי-מחשבים זה נכון של720 יש הרבה יותר פונקציות
רק שישנו נתון נוסף מאד משמעותי במצלמות הביתיות והוא שזום גבוה מוריד מאיכות התמונה!
האפשרות של זום ארוך מחייבת עדשות יקרות יותר שאף חברה לא מרשה לעצמה להכניס במצלמה ביתית
ולכן SX620 איכותית יותר באופן משמעותי מSX720 בצילומים בתוך הבית! (בצילומים באור יום אין כל כך הבדל) -
@כותב אמר במחפש המלצה למצלמה בייתית טובה ואיכותית:
אגב מי שכתב כאן על גודל חיישן זה בהחלט משמעותי כשרוצים להגדיל את התמונה אך בגודל הסטנדרטי ההבדל ממש מינורי
ממש לא נכון,
מספר הפיקסלים אכן משמעותי בעיקר להדפסה בגדול
אבל גודלו הפיזי של החיישן משפיע מאוד על איכות התמונה - רעשי צבע ועוד -
@כותב אמר במחפש המלצה למצלמה בייתית טובה ואיכותית:
@יוסי-מחשבים זה נכון של720 יש הרבה יותר פונקציות
רק שישנו נתון נוסף מאד משמעותי במצלמות הביתיות והוא שזום גבוה מוריד מאיכות התמונה!
האפשרות של זום ארוך מחייבת עדשות יקרות יותר שאף חברה לא מרשה לעצמה להכניס במצלמה ביתית
ולכן SX620 איכותית יותר באופן משמעותי מSX720 בצילומים בתוך הבית! (בצילומים באור יום אין כל כך הבדל)תרשה לי לחלוק עליך
השתמשתי בשתי המצלמות 620 720 ( 720 עדיין אצלי)
ברור מעל כל ספק שה720 יותר טובה גם בתוך הבית
אגב... היא גם טובה יותר מה630
נ.ב. הכסף לא משקר..... כמעט כפול במחיר
כמובן עניין של טעם
אבל כנלענ"ד -