בעיה | וורד איטי שהמסמך הוא מעל 250 דף
-
@הנני-העני אמר בבעיה | וורד איטי שהמסמך הוא מעל 250 דף:
@משהו-חדש אמר בבעיה | וורד איטי שהמסמך הוא מעל 250 דף:
@שחל אמר בבעיה | וורד איטי שהמסמך הוא מעל 250 דף:
@משהו-חדש איזה גירסת אופיס יש לך?
זה
Microsoft Word 2016 MSO (16.0.14228.20216) גירסת 32 סיביותלמה 32 סיביות ולא 64?
לא יודע, המתקין של התכונה מטעם 'מייקרוסופוט' הוא התקין לי את זה במחשב. האמת שלא הבנתי למה, אבל זה מה שהוא עשה.
-
זה
לא יודע, המתקין של התכונה מטעם 'מייקרוסופוט' הוא התקין לי את זה במחשב. האמת שלא הבנתי למה, אבל זה מה שהוא עשה.
פשוט מאוד
אם המחשב הוא 32 יסיבות אז מתקינים 32 סיביות
אם הוא 64 סיביוץ תמקתינים 64 סיביות -
זה
פשוט מאוד
אם המחשב הוא 32 יסיבות אז מתקינים 32 סיביות
אם הוא 64 סיביוץ תמקתינים 64 סיביותכן אצלי המחשב הוא 64 סיביות אבל הוא התקין לי של 32. וזה מה שלא הבנתי למה
-
אני אגיד בקצרה
@מניין אצלי זה לא עזר.
@aharontz דוקא כן מריץ את הוורד. אבל קצת קשה לי עם זה, איך שזה נראה.
@A0533057932 יצירתי, עם טיוטה אפשר באמת לחלק את זה לשני חלקים [לא משנה שעדיין זה קצת תקוע - קובץ של 125 עמודים]. אבל שאני בא אחרי זה לחבר את זה לשניים, זה עוד הפעם הופך לי לקובץ תקוע.
@הנני-העני אני חושב שאולי עלית על הבעיה. שזה בגלל שהוורד שהותקן אצלי במחשב זה 32 למחשב 64 סיביות. השאלה אם אפשר עכשיו להפוך את זה ל64? כי המתקין של מייקרוסופוט עשה לי את זה דרך שליטה מרחוק...
על כל פנים תודה לכל היועצים המיוחדים שיש כאן... אשמח לעוד פתרונות יצירתיים... -
@ידיד אמר בבעיה | וורד איטי שהמסמך הוא מעל 250 דף:
@משהו-חדש 1. יתכן שהקובץ עמוס בשנויים שמורים, אם תפתח קובץ חדש ותדביק לתוכו העתקה של הישן זה יכול להקל (אפשר להעתיק ולהדביק בפעמים או יותר).
2. יש אומרים ששמירה כ-DOCX ממהרת.עשיתי בדיוק מה שאמרת כבר לפני כן, ולא עזר. תודה
-
@משהו-חדש
תנסה להשתמש באופיס אחר. עדכני. ו64 סיביות.
את הרשיון שיש לך תוכל לשאוב באמצעות תוכנות ששמן Key Finder
אם לא אכפת לך לפרוץ - זה יהיה הכי קל.אתה מתכיון לפרוץ וורד. נכון? יש פה בפורום אופיס מעודכן פרוץ לא?
מה זה התוכנה Key Finder - תן קישור.
תודה. -
למי שיש פתרון להציע, שאני רוצה לערוך קובץ כזה, משום הוא נהיה איטי וקשה לי לערוך אותו... המחשב פצצה ומריץ את כל התוכנות.. אבל בוורד שהמסמך הוא מעל 250 דף הוורד נהיה איטי מאד... ואיני מצליח לערוך אותו... הוא נתקע כל שניה... יש למישהו פתרון מיידי. אשמח מאד.
הצעת עזרה לפותח האשכול: יש מצב שהקובץ מורכב מפסקה אחת או כמה פסקאות בודדות, ללא 'אנטרים' בפנים המחלקים את החומר לפסקאות רבות?
אם כן, יתכן וזו הסיבה לקושי של הקובץ להיטען.
בהצלחה -
@ספר-יהלום אמר בבעיה | וורד איטי שהמסמך הוא מעל 250 דף:
למי שיש פתרון להציע, שאני רוצה לערוך קובץ כזה, משום הוא נהיה איטי וקשה לי לערוך אותו... המחשב פצצה ומריץ את כל התוכנות.. אבל בוורד שהמסמך הוא מעל 250 דף הוורד נהיה איטי מאד... ואיני מצליח לערוך אותו... הוא נתקע כל שניה... יש למישהו פתרון מיידי. אשמח מאד.
הצעת עזרה לפותח האשכול: יש מצב שהקובץ מורכב מפסקה אחת או כמה פסקאות בודדות, ללא 'אנטרים' בפנים המחלקים את החומר לפסקאות רבות?
אם כן, יתכן וזו הסיבה לקושי של הקובץ להיטען.
בהצלחהתודה, אבל אצלי על כל פנים יש הרבה פיסקאות בתוך הקובץ. אז לא נראה לי שזה קשור לזה.