בקשת מידע | מישהו יודע איך אני מחיל מדיניות של מניעת גלישה לחלוטין למשתמשים ? win serv 2019
-
@geeknerd אמר בבקשת מידע | מישהו יודע איך אני מחיל מדיניות של מניעת גלישה לחלוטין למשתמשים ? win serv 2019:
@avramk100 רק עכשיו התחלתי להיכנס לנושא הזה ואולי תצחק עלי
אולי חסימת כל הפורטים לחלוטין יעזור? תפתח רק פורט ספציפי למייל או מה שצריך שםאני מבין מה שאתה אומר הבעייה שיש עוד יישומים שמשתמשים בפורט 80 שאם אני יחסום אותו יידפק להם העדכונים וכו'
-
@yosui אמר בבקשת מידע | מישהו יודע איך אני מחיל מדיניות של מניעת גלישה לחלוטין למשתמשים ? win serv 2019:
תיקח את כל תיקיות הדפדפנים ובמאפינים תגדיר שלמשתמש הזה לא יהיה הרשאות גם לא קריאה כך שלא יהיה לו אפשרות ליפתוח דפדפן.
ומחר הוא יביא דפדפן אחר
-
@yosui אמר בבקשת מידע | מישהו יודע איך אני מחיל מדיניות של מניעת גלישה לחלוטין למשתמשים ? win serv 2019:
אם לא יהיה לו גישת אדמין אז הוא לא יוכל להתקין את זה האם יהיה לו אז הוא יעניק לעצמו הרשאות בשניה.
דפדפן נייד כמובן
-
תעשה את הנ"ל לדרייברים של הרשת
ואז שום תוכנה לא תעבוד
-
@geeknerd אמר בבקשת מידע | מישהו יודע איך אני מחיל מדיניות של מניעת גלישה לחלוטין למשתמשים ? win serv 2019:
הוא נראה לי מדבר על גישה דרך RDP אז איסט אין שם
מה הקשר?
שיתקין -
@חיים-חי אמר בבקשת מידע | מישהו יודע איך אני מחיל מדיניות של מניעת גלישה לחלוטין למשתמשים ? win serv 2019:
@avramk100
יש לך באיסט אינדפוינט סקוריטי אפשרות בהגדרות לחסימת אינטרנט, ושם אתה יכול להגדיר לפי קטגוריות מה כן ומה לא, ובנוסף גם להגדיר לאיזה משתמשים זה יחסום ואיזה לא.גם בfile securitu יש לי ?
-
@avramk100 אמר בבקשת מידע | מישהו יודע איך אני מחיל מדיניות של מניעת גלישה לחלוטין למשתמשים ? win serv 2019:
@חיים-חי אמר בבקשת מידע | מישהו יודע איך אני מחיל מדיניות של מניעת גלישה לחלוטין למשתמשים ? win serv 2019:
@avramk100
יש לך באיסט אינדפוינט סקוריטי אפשרות בהגדרות לחסימת אינטרנט, ושם אתה יכול להגדיר לפי קטגוריות מה כן ומה לא, ובנוסף גם להגדיר לאיזה משתמשים זה יחסום ואיזה לא.גם בfile securitu יש לי ?
אני לא יודע, אבל תנסה לחפש בהגדרות אם יש לך משהו 'בקרת אינטרנט' וכדומה.