בעיה | כרטיס מיקרו מוגן מפני כתיבה - למה זה קורה?
-
@הנני-העני אמר בבעיה | כרטיס מיקרו מוגן מפני כתיבה - למה זה קורה?:
@יום_שמח
אתה שואל רק למה זה קורה או האם יש גם פתרון?אני רוצה פיתרון שניסו והוא עובד.
אבל גם (בעיקר) מעניין אותי למה זה קורה -
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | כרטיס מיקרו מוגן מפני כתיבה - למה זה קורה?:
@יום_שמח באתר של סאן דיסק הם טוענים שאם הדיסק מזהה נסיון של וירוס להזיק לחומר שבכרטיס או שהכרטיס עומד להיהרס מחמת תקלה הוא הופך את עצמו לכזה
מעניין
-
@יום_שמח באתר של סאן דיסק הם טוענים שאם הדיסק מזהה נסיון של וירוס להזיק לחומר שבכרטיס או שהכרטיס עומד להיהרס מחמת תקלה הוא הופך את עצמו לכזה
אפשר קישור?
-
@a0533057932 פעם מישהו כאן העלה קישור של זה, לא זוכר איפה
-
יכול לקרות בגלל שהוציאו אותו תוך כדי שימוש במחשב ז"א בלי להוציא חומרה באופן בטוח ואז זה נתקע (יש פיתרון אבל אל תעשה בלי לדעת והוא לשנות את ההגדרות ברג'יסטרי של האבטחה שיהיה 0 ולא 1 או יותר ואז זה יעבוד אבל גם יהיה יותר חשוף לתקלות )
ושוב מזהיר לא לנסות לשנות כלום ברג'יסטרי בלי לדעת במליון אחוז מה עושים {זה יהרוס את המחשב הכרטיס וכול מה שמחובר לזה}
@יום_שמח -
@ילדנזק אמר בבעיה | כרטיס מיקרו מוגן מפני כתיבה - למה זה קורה?:
יכול לקרות בגלל שהוציאו אותו תוך כדי שימוש במחשב ז"א בלי להוציא חומרה באופן בטוח ואז זה נתקע (יש פיתרון אבל אל תעשה בלי לדעת והוא לשנות את ההגדרות ברג'יסטרי של האבטחה שיהיה 0 ולא 1 או יותר ואז זה יעבוד אבל גם יהיה יותר חשוף לתקלות )
ושוב מזהיר לא לנסות לשנות כלום ברג'יסטרי בלי לדעת במליון אחוז מה עושים {זה יהרוס את המחשב הכרטיס וכול מה שמחובר לזה}
@יום_שמחלפעמים זה עוזר אך הרבה פעמים לא.
-
דרך נחמדה להוריד מעצמם אחריות.
מעניין למה זה קורה רק בUSB של סאן דיסק -
@shloimy אמר בבעיה | כרטיס מיקרו מוגן מפני כתיבה - למה זה קורה?:
דרך נחמדה להוריד מעצמם אחריות.
מעניין למה זה קורה רק בUSB של סאן דיסקגם אני חושב כמוך אבל רק ציטטתי
אגב, נראה לי שעל הפוסט שבו קראתי את הדבר הזה הגבת תגובה דומה עם אותו אימוג'י ) -
אגב, נראה לי שעל הפוסט שבו קראתי את הדבר הזה הגבת תגובה דומה עם אותו אימוג'י )
יתכן. נראה לך שאני זוכר כל פוסט שכתבתי
-
@shloimy
אולי זה :
https://www.partitionwizard.com/partitionmagic/disk-write-protected.html
יעזור לך
או אולי זה:
https://www.makeuseof.com/tag/how-to-fix-write-protection-errors-on-a-usb-stick/
[זה מתורגם מאנגלית] -
@יום_שמח אמר בבעיה | כרטיס מיקרו מוגן מפני כתיבה - למה זה קורה?:
דיברו על זה פה הרבה שאין פיתרון או איתחול או הכי טוב לזרוק.
השאלה שלי למה זה קורה כזה דבראמור לעבוד...הסר-הגנת-כוננים-חיצוניים-מפני-כתיבה.reg
-
@יהושע-זופניק אמר בבעיה | כרטיס מיקרו מוגן מפני כתיבה - למה זה קורה?:
@יום_שמח זה קורה מהרבה סיבות לדוגמא להוציא כרטיס מבלי ללחוץ על הוצא [הוצאה בטוחה] או שהכרטיס SD נעול בחתיכה האפורה [פיזית] או שהSD פגום תנסה עם כרטיס אחר!
כיום בווינדוס 10 אין צורך בהוצא
ככל הידוע לי -
@יהושע-זופניק אמר בבעיה | כרטיס מיקרו מוגן מפני כתיבה - למה זה קורה?:
נוצרים שגיאות במחשב לגבי הכרטיס הנ"ל
במחשב? כל מכשיר שתכניס אליו את הכרטיס אח"כ יעשה אתו בעיות (במידה והכרטיס אכן נפגע)
-
פוסט זה נמחק!