בקשת מידע | חסימת מחשב לוידיאו ולאינטרנט (חלקית)
-
אני צריך לחסום מחשב לוידיאו חסימה הרמטית בלי אפשרות הסרה
:::
ראיתי שיש את תוכנת וידיאו of של אאוטנט אבל לפי מה שהבנתי זה לא הופץ, אם יש מישהו שיכול לעשות מרחוק זה מאד יעזור לי
ולחסום אינטרנט חוץ ממייל, גם חסימה פשוטה תעזור לי אני נותן את המחשב למישהו שלא מבין במחשבים
-
ראיתי שיש את תוכנת וידיאו of של אאוטנט אבל לפי מה שהבנתי זה לא הופץ, אם יש מישהו שיכול לעשות מרחוק זה מאד יעזור לי
ולחסום אינטרנט חוץ ממייל, גם חסימה פשוטה תעזור לי אני נותן את המחשב למישהו שלא מבין במחשבים
-
-
-
תודה על הטיפים
כנראה שעשיתי את זה מזמן למו"צ שלנו
והשארתי לו פתוח רק לתוכנת דואר thundebird אבל ע"י שינוי הפרוקסי בתוכנה עצמה .
השבוע הגעתי לשדרג לו ל10 בשביל אוצה"ח החדש ולא זכרתי איך חסמתי עד שמצאתי בהגדרות אינטרנט שזה היה בפרוקסי
בעבר ה inet היה מספיק לקנפג מה שרוצים , אבל אחר"כ כל פתיחה הייתה משחררת גם דברים אחרים .
לא הצלחתי להוריד את התוכנה HT-PARENTEL
בחיפוש מצאתי סרטון שנראה שמתמש בכלי רציני כמו resurce או decompiler בזמן אמת על התוכנה המטופלת .
https://www.youtube.com/watch?v=Gyjfhx6YvuAאם למישהו יש מפוצח אשמח
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות