בקשת מידע | למישהו יש אפליקציית הגדרות חלופית למכשירי סמסונג
- 
@daniel-0 אמר בבקשת מידע | למישהו יש אפליקציית הגדרות חלופית למכשירי סמסונג: או סתם אפליקציה חלופית לא נראה לי שיש דבר כזה 
 מכשיר עם הרשאות MDM של צד ג' ספק הMDM נותן אפליקציית הגדרות (אצלי לדוגמא)
- 
@daniel-0 אמר בבקשת מידע | למישהו יש אפליקציית הגדרות חלופית למכשירי סמסונג: או סתם אפליקציה חלופית לא נראה לי שיש דבר כזה 
 מכשיר עם הרשאות MDM של צד ג' ספק הMDM נותן אפליקציית הגדרות (אצלי לדוגמא)@יושב-אהלים באיזה מכשיר אתה משתמש ? אולי תשלח לי את קובץ הapk של ההגדרות שלך 
- 
@יושב-אהלים באיזה מכשיר אתה משתמש ? אולי תשלח לי את קובץ הapk של ההגדרות שלך @daniel-0 אמר בבקשת מידע | למישהו יש אפליקציית הגדרות חלופית למכשירי סמסונג: אולי תשלח לי את קובץ הapk של ההגדרות שלך אם זה לא אותו מכשיר זה לא יעבוד, @daniel-0 אמר בבקשת מידע | למישהו יש אפליקציית הגדרות חלופית למכשירי סמסונג: או סתם אפליקציה חלופית יש אפליקצייה בשם Hidden settings או משהו כזה, 
 זה מיועד להגדרות נוספות שלא קיימות באפליקצייה המקורית,
 תחפש לגירסת האנדרואיד שלך.
 כמובן שזה ממשק לא נח בעליל.
- 
@daniel-0 אמר בבקשת מידע | למישהו יש אפליקציית הגדרות חלופית למכשירי סמסונג: אולי תשלח לי את קובץ הapk של ההגדרות שלך אם זה לא אותו מכשיר זה לא יעבוד, @daniel-0 אמר בבקשת מידע | למישהו יש אפליקציית הגדרות חלופית למכשירי סמסונג: או סתם אפליקציה חלופית יש אפליקצייה בשם Hidden settings או משהו כזה, 
 זה מיועד להגדרות נוספות שלא קיימות באפליקצייה המקורית,
 תחפש לגירסת האנדרואיד שלך.
 כמובן שזה ממשק לא נח בעליל.@דוד-1 אמר בבקשת מידע | למישהו יש אפליקציית הגדרות חלופית למכשירי סמסונג: אם זה לא אותו מכשיר זה לא יעבוד לא נכון 
 אבל זה לא יעבוד לך ללא פרטי ה MDM שלי.
 זה יעבוד לך אבל עם ממש רצת הגדרות, רק אלו שלא חסמתי.
- 
@דוד-1 אמר בבקשת מידע | למישהו יש אפליקציית הגדרות חלופית למכשירי סמסונג: אם זה לא אותו מכשיר זה לא יעבוד לא נכון 
 אבל זה לא יעבוד לך ללא פרטי ה MDM שלי.
 זה יעבוד לך אבל עם ממש רצת הגדרות, רק אלו שלא חסמתי.@יושב-אהלים אז אולי תשלח לי