בירור | תיקון כניסה לכרטיס ב-208
-
@צבי-10 כתבתי על זה בעבר איפה שהוא כאן. אני הצלחתי להסיר את הדבק בשלימות (הסברתי שם איך) המכשיר מזהה את הכרטיס לכמה שניות ואז כותב "כרטיס הSD הוסר". ניסיתי המון וריאציות ו"תרגילים" אבל תמיד אחרי כ3 או 4 שניות כרטיס הSD מוסר. ניסיתי לברר עם המומחים כאן. כנראה שיש גם איזה "באג" שתול בתוכנה שגם אם תצליח לנקות את הדבק עדיין המכשיר לא יקבל כרטיס זיכרון.
-
@aharontz אמר בבירור | תיקון כניסה לכרטיס ב-208:
@צבי-10 כתבתי על זה בעבר איפה שהוא כאן. אני הצלחתי להסיר את הדבק בשלימות (הסברתי שם איך) המכשיר מזהה את הכרטיס לכמה שניות ואז כותב "כרטיס הSD הוסר". ניסיתי המון וריאציות ו"תרגילים" אבל תמיד אחרי כ3 או 4 שניות כרטיס הSD מוסר. ניסיתי לברר עם המומחים כאן. כנראה שיש גם איזה "באג" שתול בתוכנה שגם אם תצליח לנקות את הדבק עדיין המכשיר לא יקבל כרטיס זיכרון.
בגלל זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
@יוסל-ה-0 אמר בבירור | תיקון כניסה לכרטיס ב-208:
@aharontz אמר בבירור | תיקון כניסה לכרטיס ב-208:
בגלל זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה מצופה ממך לכתוב לאחר מה שכתב @aharontz אני חושב שמדובר בהחלפת גרסה.
למרות שכתבת מה שכתבת לפני ש @aharontz כתב מה שכתב...
בכל אופן אם אתה לא יודע אז למה אתה כותב??
-
@קינג-קומפיוטר
אני לא בטוח , אבל זכור לי שאמרו שהגרסה של 208 יותר חסומה ויותר על רמה מאשר c2 -
@קינג-קומפיוטר יופי לך! לי יש נוקיה 208 אם אתה זוכר, הוצאתי את הדבק בלי ירח, והטיל לא הגיע! ועדת הרבנים כנראה למדה משהו מאז הC2...