בקשה | עריכת שם אפליקציה
-
@אנונימוס-1 אוקי האמת שדרך שיאומי מקשים יהיה לך הכי קל לערוך את החתימה תערוך לחתימה הזו com.estrongs.android.pop זה של סייר קבצים es ראיתי שהוא מופיעה שם ברשימה
תערוך עם
עורך אפליקציות.apk -
@יוסי-הגאון אתה נראה לי לא ראית טוב את השאלה
-
@זונדל אמר בבקשה | עריכת שם אפליקציה:
@אנונימוס-1 אוקי האמת שדרך שיאומי מקשים יהיה לך הכי קל לערוך את החתימה תערוך לחתימה הזו com.estrongs.android.pop זה של סייר קבצים es ראיתי שהוא מופיעה שם ברשימה
תערוך עם
עורך אפליקציות.apkתודה רבה!
איך בודקים את השם חבילה? אפשר להשתמש עם כל שם רק פעם אחת -
@יוסי-הגאון אמר בבקשה | עריכת שם אפליקציה:
@אנונימוס-1
הקבצי תמונות נמצאים פה
\res\drawable-hdpi-v4
תשנה ותחליף את מה שאתה רוצהוהקובץ לתרגום או שינוי שם נמצא פה
\res\values
בקובץ stringsובשורה הזו תשנה שם
תודה על הנסיונות אחי
אני צריך הסבר פשוט וקליט, כמה שיותר פשוט יותר טוב.
איך בודקים שם חבילה של אפליקציה ואיפה באפליקציה שדרושה עריכה מדביקים את השם חבילה החדש -
ראיתי בxda שאפשר לצרוב קושחה חדשה ולסיים סיפור. אבל זה קצת מלחיץ, למה זה ישחוט לי את המעבד ויהרוס את הנגן
-
@אנונימוס-1 אפשר להשתמש בכל חתימה פעם אחת בשביל לבדוק את השם חבילה אתה פותח את האפליקציה שכן מותרת להתקנה ע"י העורך ששלחתי פה ורשום לך את השם חבילה package name
-
@אנונימוס-1 אפשר להשתמש בכל חתימה פעם אחת בשביל לבדוק את השם חבילה אתה פותח את האפליקציה שכן מותרת להתקנה ע"י העורך ששלחתי פה ורשום לך את השם חבילה package name
פתחתי את האפליקציה. על מה אני לוחץ שביל לטעון את הAPK שממנו אני לוקח את שם החבילה?
-
-
עשיתי את זה, ולמרות שסימנתי save השם של האפליקצייה נשאר אותו דבר
-
זה מה שמופיע אחרי שאני עורך את האפליקציה
-
עכשיו זה מופיע.
על מה אני צריך לללוץ? אני לא מעוניין להתקין את האפליקציה על המכשיר הזה
-
@אנונימוס-1 אמר בבקשה | עריכת שם אפליקציה:
יש פה מישהו שיכול לערוך בשבילי/להסביר לי איך לערוך לבד? אני מעונין להתקין שתי אפליקציות, את האפליקציה של סנהייזר לשליטה באוזניות ואת האפליקציה של סוני לשליטה באוזניות.
לא קראתי את השרשור ויתכן שכבר ענו לך.
יש אופציה לערוך את החבילה באמצעות עורך APK ביצעתי זאת כבר כמה פעמיים וזה דבר מאוד פשוט. -
על מה אני צריך לללוץ? אני לא מעוניין להתקין את האפליקציה על המכשיר הזה
לך לסיר, חפש את התיקיה של העורך APK, ושם יהיה לך את הקובץ APK הערוך, תעביר לכרטיס זיכרון וגמרנו.
-
@יושב-אהלים כן, אבל איך אני יודע אם העריכה הצליחה?
-
@יושב-אהלים כן, אבל איך אני יודע אם העריכה הצליחה?
למה שלא תצליח?
פשוט תעביר לנגן ותבדוק עם זה עובד. -
@יושב-אהלים ולשאלה האחרונה, אם אני עורך גוגל פליי, אני יוכל להתקין משם אפליקציות?
-
@יושב-אהלים ולשאלה האחרונה, אם אני עורך גוגל פליי, אני יוכל להתקין משם אפליקציות?
לא
צריך שירותי גוגל פליי וכו'