בירור | האם סים כשר של פרטנר יעבוד עם מכשיר סי 2 לא כשר?
-
@ששמעון זה תלוי במספר imei של המכשיר זה מספר סידורי יחודי לכל מכשיר בעולם תוכל למצוא את המספר ע"י הקשת *#06#
לחברת פלפון יש מספר בו ניתן לבדוק אם זה יעבוד עם סים כשר 0505010050 (לא תמיד זה מעודכן בלומר גם אם אומרים שזה לא יעבוד לפעמים ז עובד) -
@davidros אמר בבירור | האם סים כשר של פרטנר יעבוד עם מכשיר סי 2 לא כשר?:
@ששמעון
לי היה c2 לא כשר עם סים כשר של פרטנר ועבד מצויןהסים שהיה לך זה סים ישן, לאחרונה הם שינו את הסימים והם לא עובדים בC2 ו208
:::
(לי אישית נחסם הסים בC2 אבל שיחקתי איתו קצת ופתחתי אותו בפלאפון כשר וחייגתי 110* והשתחררה החסימה אבל מאז יש לפלאפון מלא באגים [הרבה פעמים כשמחייגים אלי או שאני מחייג - הפלאפון נכבה...])
::: -
@דור אמר בבירור | האם סים כשר של פרטנר יעבוד עם מכשיר סי 2 לא כשר?:
@davidros אמר בבירור | האם סים כשר של פרטנר יעבוד עם מכשיר סי 2 לא כשר?:
@ששמעון
לי היה c2 לא כשר עם סים כשר של פרטנר ועבד מצויןהסים שהיה לך זה סים ישן, לאחרונה הם שינו את הסימים והם לא עובדים בC2 ו208
:::
(לי אישית נחסם הסים בC2 אבל שיחקתי איתו קצת ופתחתי אותו בפלאפון כשר וחייגתי 110* והשתחררה החסימה אבל מאז יש לפלאפון מלא באגים [הרבה פעמים כשמחייגים אלי או שאני מחייג - הפלאפון נכבה...])
:::תייגתי את @ששמעון הוא ביקש לדעת
-
@web_master אמר בבירור | האם סים כשר של פרטנר יעבוד עם מכשיר סי 2 לא כשר?:
@ששמעון זה תלוי במספר imei של המכשיר זה מספר סידורי יחודי לכל מכשיר בעולם תוכל למצוא את המספר ע"י הקשת *#06#
לחברת פלפון יש מספר בו ניתן לבדוק אם זה יעבוד עם סים כשר 0505010050 (לא תמיד זה מעודכן בלומר גם אם אומרים שזה לא יעבוד לפעמים ז עובד)א"א להחליף imei ?
-
@web_master א"א גם עם קופסת צריבה