בעיה | בעיה בשפת מקלדת
-
@ירושלמיי יש איזה דרך להוריד את זה לגמרי? אני לא צריך את זה ואם אני זוכר טוב כבר היה לעולמים שזה עשה לי בעיות.
-
אני גם יש לי את זה וזה מעצבן,והצלחתי להתפטר זמנית ואז זה חוזר... תלך להגדרות ואז שפה- ואז תסיר אחד ואז תוסיף אותו... (אנלא ליד המחשב ואנלא ממש זוכר)
-
הוספתי מקלדת עברית למחשב ששפת התצוגה שלו הוא אנגלית אבל מופיע לי שתי מקלדות בעברית אחד hebrew standard keyboard והשני HE3 מישהו יודע מה זה? ואיך מורידים את זה.
@kohna תנסה ככה

כמובן תבחר את אחת משפות ה'עברית', פשוט בעברית שיש לי לא ניתן להסיר, אבל מאמין שאחת מאלה שיש לך יהיה אפשר...תעדכן אם עזר
-
@kohna תנסה ככה

כמובן תבחר את אחת משפות ה'עברית', פשוט בעברית שיש לי לא ניתן להסיר, אבל מאמין שאחת מאלה שיש לך יהיה אפשר...תעדכן אם עזר
-
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בבעיה | בעיה בשפת מקלדת:
כמובן תבחר את אחת משפות ה'עברית', פשוט בעברית שיש לי לא ניתן להסיר, אבל מאמין שאחת מאלה שיש לך יהיה אפשר...
-
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בבעיה | בעיה בשפת מקלדת:
כמובן תבחר את אחת משפות ה'עברית', פשוט בעברית שיש לי לא ניתן להסיר, אבל מאמין שאחת מאלה שיש לך יהיה אפשר...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות