בעיה | דחוף!! התקנתי איסט המחשב לא נדלק
-
@צבי-מחשבים אמר בבעיה | דחוף!! התקנתי איסט המחשב לא נדלק:
לכן אתה משחזר מידע .. האפשרות שזה יקרה היא דומה לכך שקצר חשמלי יגרום לכונן לקצר ..
רק שתדע שאצל שום משחזר מידע אין 100% הצלחה ובמיוחד שמדובר כאן אחרי התקנת ווינדוס אחרי מחיקת החומר (ומי מדבר על עצם מחיקת המחיצה שמקשה מאד על השיחזור), כל חומר צריך לגבות, גיבוי עולה נגיד דיסקשיח של 5TB שעולה 500-1200 ש"ח ויספיק לך לכמה שנים, לעומת זאת שיחזור אפילו של חצי TB בדר"כ יתחיל מ4 ספרות....
ואגב, אישית זה ממש מעלה לי את הדם לראש לראות את המשפט הזה "בשביל זה יש משחזרי מידע" כי אחוז ממוצע של שיחזורים מוצלחים עומד על 50-65% (אולי אצל אלו היותר מקצועיים יש קצת יותר אחוזי הצלחה) והשאר לפעמים זה שריפה של יום שלם ויותר על כונן אחד ובסוף גם לא מקבלים כלום על העבודה כי אין תוצאות ולפעמים זה הפסד ממשי במקרה של הזמנת חלקי חילוף וכו'@שאול112 אמר בבעיה | דחוף!! התקנתי איסט המחשב לא נדלק:
אני מסכים עם @שלמה-וויס אתה לא צריך לגבות.
אתה מסכים עם משהו שמעולם לא הייתי בעד
@שאול112 אמר בבעיה | דחוף!! התקנתי איסט המחשב לא נדלק:
(אגב בגלל שאין לך הרבה שטח אני חושש שכן יאבדו לך קבצים, אבל בינתיים תמשיך, נראה אם הוא יתן לך בכלל).
זה ממש הנמשל של מניח מעותיו על קרן הצבי
-
יישר כח לכל העוזרים בס"ד המחשב נדלק סוף סוף
תודה ענקית לכולם
@שלמה-ווייס @שאול112 @צבי-מחשבים @A0533057932 -
@שלמה-ווייס אוקיי. אני באמת לא מתמצא בשיחזור מידע.
רק שמניסיון אישי בדר"כ אם עושים ווינדוס חדש, בלי לדרוס את הישן זה שומר את הקבצים.@שלמה-ווייס אמר בבעיה | דחוף!! התקנתי איסט המחשב לא נדלק:
(אגב בגלל שאין לך הרבה שטח אני חושש שכן יאבדו לך קבצים, אבל בינתיים תמשיך, נראה אם הוא יתן לך בכלל).
באמת נשמעתי מגוחך. מה שהתכוונתי זה שכיון שלא היה הרבה מקום, שילחץ על המחיצה המדוברת, ויראה אם הוא מבקש קודם למחוק אותה. (לא שיעשה ואז ינסה לשחזר...)
בכל אופן אני מסכים שתמיד כדאי לגבות -
באמת נשמעתי מגוחך. מה שהתכוונתי זה שכיון שלא היה הרבה מקום, שילחץ על המחיצה המדוברת, ויראה אם הוא מבקש קודם למחוק אותה. (לא שיעשה ואז ינסה לשחזר...)
בכל אופן אני מסכים שתמיד כדאי לגבותכשמדריכים בנאדם לעשות משהו צריך גם להתריע בפני המכשולים שעומדים לפניו, מיודעינו מעולם לא התנסה בהתקנה של ווינדוס ולהוביל אותו למקום שבלחיצת כפתור בטעות יוכל לגרום לעצמו נזק עצום זה נקרא להניח... על קרן הצבי
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | דחוף!! התקנתי איסט המחשב לא נדלק:
לכן אתה משחזר מידע .. האפשרות שזה יקרה היא דומה לכך שקצר חשמלי יגרום לכונן לקצר ..
רק שתדע שאצל שום משחזר מידע אין 100% הצלחה ובמיוחד שמדובר כאן אחרי התקנת ווינדוס אחרי מחיקת החומר (ומי מדבר על עצם מחיקת המחיצה שמקשה מאד על השיחזור), כל חומר צריך לגבות, גיבוי עולה נגיד דיסקשיח של 5TB שעולה 500-1200 ש"ח ויספיק לך לכמה שנים, לעומת זאת שיחזור אפילו של חצי TB בדר"כ יתחיל מ4 ספרות....
ואגב, אישית זה ממש מעלה לי את הדם לראש לראות את המשפט הזה "בשביל זה יש משחזרי מידע" כי אחוז ממוצע של שיחזורים מוצלחים עומד על 50-65% (אולי אצל אלו היותר מקצועיים יש קצת יותר אחוזי הצלחה) והשאר לפעמים זה שריפה של יום שלם ויותר על כונן אחד ובסוף גם לא מקבלים כלום על העבודה כי אין תוצאות ולפעמים זה הפסד ממשי במקרה של הזמנת חלקי חילוף וכו'@שאול112 אמר בבעיה | דחוף!! התקנתי איסט המחשב לא נדלק:
אני מסכים עם @שלמה-וויס אתה לא צריך לגבות.
אתה מסכים עם משהו שמעולם לא הייתי בעד
כמו שאמרתי האפשרות שהתקנה תפרמט את הכונן דומה לכך שקצר חשמלי יגרום לכונן לקצר .. אני אומר את זה מבדיקה פנימית .
מה שכתבתי ל@משחזר-מידע " היה באווירה טובה .. -
@אליהו-ה אמר בבעיה | דחוף!! התקנתי איסט המחשב לא נדלק:
יישר כח לכל העוזרים בס"ד המחשב נדלק סוף סוף
תודה ענקית לכולם
@שלמה-ווייס @שאול112 @צבי-מחשבים @A0533057932מה קרה בסוף ? איך הצלחת ? שתף !
-
@שלמה-ו אמר בבעיה | דחוף!! התקנתי איסט המחשב לא נדלק:
@שאול112 אני גם תומך בדעתו של @שלמה-ווייס עשיתי אלפי התקנות של ווינדוס ומעולם לא סמכתי על השמירה של ההתקנה
תמיד עשיתי גיבוי נפרד לקבצים
אפילו אם זה 5% סיכון זה לא שווה את זה לאבד לבנ"א חומרזה גם לא 5 אחוז סיכון, כשתחקור כיצד התקנת חלונות מתנהלת תבין שהיא אינה נוגעת בחומר כי הוא, זו דעתי מבדיקה פנימית, אני מכבד את מי שחושש כדי להיות בטוח יותר .
-
@שלמה-ו אמר בבעיה | דחוף!! התקנתי איסט המחשב לא נדלק:
@שאול112 אני גם תומך בדעתו של @שלמה-ווייס עשיתי אלפי התקנות של ווינדוס ומעולם לא סמכתי על השמירה של ההתקנה
תמיד עשיתי גיבוי נפרד לקבצים
אפילו אם זה 5% סיכון זה לא שווה את זה לאבד לבנ"א חומרזה גם לא 5 אחוז סיכון, כשתחקור כיצד התקנת חלונות מתנהלת תבין שהיא אינה נוגעת בחומר כי הוא, זו דעתי מבדיקה פנימית, אני מכבד את מי שחושש כדי להיות בטוח יותר .
ככה פעם מישהו מומחה אמר לי