מדריך | שינוי המהדורה של Windows
-
שלום רב
המדריך בנוי על השירשור הזה
הסבר: התקנתי windows 11\10 על המחשב שלי ,
אך התקנתי home \ education edition ואני רוצה לעבור ל pro edition
איך עושים זאת?
אז יש 3 אופציות:- מפתח שידרוג. מזינים קוד שדירוג גירסא בהגדרות - עדכון ואבטחה - הפעלה - שנה מפתח מוצר
- התקנה מחדש - מתקינים ווינודס 10 מחדש - ובוחרים באופצית שרוצים [במקרה שלי - פרו]:
- משתמשים בכלי lic_switcher קרדיט על הכלי: @ מוטי-אורן
איך עובדים עמו?
מורידים פותחים
נפתח מסך כזה:
למעלה במלבן בוחרים בגירסא שרוצים:
ואז בחרו בכפתור הסוויצ' בשמאל למטה:
יחל תהליך שרץ
הערה: לפעמים נדרש אינטרנט ולפעמים דווקא נדרש שלא יהיה אינטרנט
[וכבר ארע לי כמה פעמים שהוא דרש שלא יהיה אינטרנט והוא כיבה זאת בעצמו ע"י השבתה מוחלטת של הרשת ע"י הפיכת ההתקן ללא זמין ולכן מומלץ לכבות ידנית את האינטרנט ואז להתחיל לעבוד עם התוכנה]
[בפעמים האחרונות ארע לי שהוצרכתי להעתיק את המפתח מוצר שהתוכנה סיפקה לי ולהדביק אותו ב הגדרות מערכת הפעלה שנה מפתח מוצר הבא הפעל מחדש. בד"כ הוא מעתיק את המפתח אוטומטית לתוכן לוח ומדביק אותו במקום המתאים אך פעמים שלא וצריך לדעת מה לעשות בכה"ג.]
בסיום הוא (בד"כ מבקש) הפעלה מחדש
לאחר גמר הכל
לכו להגדרות עדכון ואבטחה הפעלה ובדקו האם אכן המהדורה השתנת
אם כן , תצטרכו לאקטב את הווינודס שברשותכם [מחדש]
תוכלו לעשות זאת עם kms (מדריך שימוש קצר: השבת אנטי וריוס לחץ על 2 לאיקטוב אוטומטי)
לפריצות נוספות לחץ
וזהו!
- יש לציין שהתוכנה הצליחה לעבור מהדורה גם כשהיה מפתח oem צרוב ביוס! [מנסיון]
(היינו , במקום שמפתח שידרוג לא הצליח ובמקום שהתקנה מחדש לא צהליחה - התוכנה הזו הצליחה) - יש לציין (היום הובא לידעתי) שיש דרך לעשות זאת בהתקנה מחדש [הבעיה היא שהווינודס לא מציג חלונית לבחירה במהדורה כי יש מפתח שצרוב ולפיזה הוא בוחר אוטומטית בגירסאת הווינודס. הפתרון..-] עיינו כאן במדריך .
- למי שרוצה גירסא חדישה של lic_switcher יכול להוריד מכאן. מקור . קרדיט: @יוסי-מחשבים [אני לא התנסיתי בזה]
- יש לציין שלאחר שמשנים מהדורה באמצעות התוכנה רשיון הoem לא נהרס. ברגע שתתקינו מחדש הווינודס הרשיון oem יחזור ויפעל שוב.[גם זה מנסיון ] תודה ל @שמעון-שמואל שהזכיר לי לכתוב עכ.
- המהדורה הטובה ביותר עבור משתמשים רגילים היא professional כמופיע בתמונה
- יש לציין כי ווינדוס דפנדר החל לחסום התוכנה יש להשבית אנטי וירוס כדי למנוע מחיקה אוטומטית של התוכנה.
עוד אופציה שנודעה לי לאחרונה כאן (לא ארחיב כי לא נוסה ע"י).
עוד דרך:
https://mitmachim.top/post/826054
עוד דרך:
https://github.com/nixxoq/Windows-Product-Key-Switcher - מפתח שידרוג. מזינים קוד שדירוג גירסא בהגדרות - עדכון ואבטחה - הפעלה - שנה מפתח מוצר
-
@הנני-העני אמר במדריך | מדריך | שינוי הגירסא של ווינדוס:
- יש לציין שהתוכנה הזו
( )
הצליחה לעבור מהדורה גם כשהיה מפתח oem צרוב ביוס! [מנסיון]
(היינו , במקום שמפתח שידרוג לא הצליח ובמקום שהתקנה מחדש לא צהליחה - התוכנה הזו הצליחה) - יש לציין (היום הובא לידעתי) שיש דרך לעשות זאת בהתקנה מחדש [הבעיה היא שהווינודס לא מציג חלונית לבחירה במהדורה כי יש מפתח שצרוב ולפיזה הוא בוחר אוטומטית בגירסאת הווינודס. הפתרון..-] עיינו כאן במדריך .
- למי שרוצה גירסא חדישה של lic_switcher יכול להוריד מכאן. מקור . קרדיט: @יוסי-מחשבים
ואז הולך הרישיון OEM פייפן?
- יש לציין שהתוכנה הזו
-
תודה על השאלה.
אני אוסיף למדריך את התשובה לשאלתך. -
@הנני-העני הוא יפעל כהום או כפרו?(הום כמקורי ופרו אחרי שינוי)
-
@הנני-העני אמר במדריך | שינוי המהדורה של Windows:
הערה: לפעמים נדרש אינטרנט ולפעמים דווקא נדרש שלא יהיה אינטרנט
אצלי התוכנה השביתה אוטומטית את האינטרנט, ע"י הפיכת התקן הסטיק ל'לא זמין' (נדמה לי שקודם לכן התוכנה ביקשה אישור לכך, בהודעה כלשהי).
-
@הנני-העני ואהו הסבר מעולה
-
-
-
-
פוסט זה נמחק!
-
-
-
-
-