-
שלום
אני נמצא בבנין לקראת סיום בניה שעובד על חשמל זמניאני רוצה לחבר עוד שני דירות שעדיין לא מחוברות לחשמל הזמני
אני מפחד מעומס יתר.חשבתי על רעיון כזה.
להביא גנרטור אבל מכיוון שהעלות של הפעלה רציפה שלו מאד יקרה
אז לחבר אותר עם איזה בורר למערכת הראשית של הפקק הראשי של הבנין וברגע שהמערכת תזהה שניצול החשמל בבנין מגיע ל 90 אחוז היא תכניס את הגנרטור לפעולה. שיתן חשמל לשתי הדירות הנ"ל. ואחרי כמה זמן שירד חזרה אז היא תחזור למצב הקודם.
האם זה שייך בכלל מבחינה טכינת. מישהו בונה כאולו דברים. ואני יבקש מחשמלאי שיתקין לי.
תודה רבה -
@שער-השמים מבחינה טכנית יש כזו אופציה (אני מדבר על גנרטור שבת אצלנו בשכונה) כשיש כמה גנרטורים ואין ענין להפעיל את כולם אז מפעילים גנרטור אחד וברגע שהוא מגיע למקסימום התפוקה שלו נדלק השני וכן הלאה
הענין הוא שהמחיר של המערכת הזו הוא לא זול בכלל ויכול להיות מאוד שזה לא משתלם תציע את זה לחשמלאי אולי הוא יידע לתת לך הצעת מחיר וכך תבין את העלות
בנוסף קח בחשבון שגנרטור זה דבר מרעיש ומזהם גם גנרטור מושתק שנמצא בתוך מארז מיוחד עושה הרבה רעש וכל תלונה קטנה של השכנים תקפיץ את העירייה ותתפלל שהם לא יעשו בלאגן על הקומבינה
נראה לי שייצא לך יותר זול לשלם לחשמלאי מייבין שיגדיל לך את הנפח של החשמל הזמני -