בעיה | המחשב שלי לא עולה!!!
- 
@ephraum-tzvi ברוך השם  
 תעדכן כשיסיים ויצליח בעז"ה@elazar אמר בבעיה | המחשב שלי לא עולה!!!: @ephraum-tzvi ברוך השם  
 תעדכן כשיסיים ויצליח בעז"האתה מלך. אתגר פה @ephraum-tzvi עם שרשור של 140 הודעות (;  
- 
@ephraum-tzvi ברוך השם  
 תעדכן כשיסיים ויצליח בעז"ה
- 
@ephraum-tzvi אמר בבעיה | המחשב שלי לא עולה!!!: אתה יכול לשלוח לי קישור לסרטון?? זה לא בדיוק אותה בעיה כי אצלו כבר מותקן ווינדוס אבל הנה זה הקישור 
- 
חברה עכשיו הבעיה היא שאני מגיע לקטע בהתקנה שבו מפעילים את המחשב!!ואני בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש זה חוזר לבחירה של הקובץ iso... 
- 
חברה עכשיו הבעיה היא שאני מגיע לקטע בהתקנה שבו מפעילים את המחשב!!ואני בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש זה חוזר לבחירה של הקובץ iso... 
- 
@ephraum-tzvi 
 צריך כבר להוציא את האונקי , לא?@משה-מזרחי אההההה..אנסה,תודה!! 
- 
הוא עד עכשיו "מתכונן"... 
- 
הוא עד עכשיו "מתכונן"... 
- 
@שמעון-שמואל אמר בבעיה | המחשב שלי לא עולה!!!: @ephraum-tzvi אני הייתי ממליץ על התקנה מחדש(לא נקייה) הוא לא יכול הרי המחשב לא עולה 
 שמא אתה מתכוון שדרוג בעלייה בבוט ולא מותאם אישית@הנני-העני אמר בבעיה | המחשב שלי לא עולה!!!: שמא אתה מתכוון שדרוג בעלייה בבוט ולא מותאם אישית לא קיים 
- 
- 
הוא עד עכשיו "מתכונן"... @ephraum-tzvi תן לו את הזמן הוא צריך לייצב את הדרייברים הבסיסיים בשביל שתוכל להשתמש במחשב עד לעידכון 
- 
@ephraum-tzvi תן לו את הזמן הוא צריך לייצב את הדרייברים הבסיסיים בשביל שתוכל להשתמש במחשב עד לעידכון @שלמה-ווייס עכשיו זה הקטע של "פעולה זו עשוייה להימשך כמה דקות"... 
- 
@שלמה-ווייס עכשיו זה הקטע של "פעולה זו עשוייה להימשך כמה דקות"... 
- 
@שלמה-ווייס עכשיו זה הקטע של "פעולה זו עשוייה להימשך כמה דקות"... @ephraum-tzvi זה כבר ממש נהיה שמחת הפורום... 
- 
@ephraum-tzvi זה כבר ממש נהיה שמחת הפורום... 
- 
@צור זהו! המחשב עובד!!!ב''ה 
 תודה לכל החברה המלאכים שעזרו לי פה צעד אחר צעד!!בזכותכם יש לי מחשב תקין ונורמאלי!!!!@ephraum-tzvi אמר בבעיה | המחשב שלי לא עולה!!!: @צור זהו! המחשב עובד!!!ב''ה 
 תודה לכל החברה המלאכים שעזרו לי פה צעד אחר צעד!!בזכותכם יש לי מחשב תקין ונורמאלי!!!!פששש ברכותנו, כולם פה חיכו שיעבוד. 
 עכשיו אלך לישון (;
- 
@צור זהו! המחשב עובד!!!ב''ה 
 תודה לכל החברה המלאכים שעזרו לי פה צעד אחר צעד!!בזכותכם יש לי מחשב תקין ונורמאלי!!!!@ephraum-tzvi אולי תעשה שניה הפעלה מחדש למחשב כדי לוודא שבאמת הכל תקין 
- 
@ephraum-tzvi אולי תעשה שניה הפעלה מחדש למחשב כדי לוודא שבאמת הכל תקין 
- 
שכחתי לעדכן, עשיתי והכל תקין...