הכנת גירסאות לנוקיה C5
-
@Yair אמר בהכנת גירסאות לנוקיה C5:
לגבי המחביא אייקונים, אין פריצה שלו, אבל הוא מומלץ מאד בגרסא בתשלום.
מה שמו?
-
***> כפרה עליך כל אפליקצייה שם מחולקת ל6/7 מיקומים ולפעמים משוכפלת בקבצים האחרים של הקושחה.עצה חברית ממני, עזוב את זה***
לגבי המחביא אייקונים, אין פריצה שלו, אבל הוא מומלץ מאד בגרסא בתשלום.מקבל את העצה
וחבל כי המחביא אייקונים הזה יקר לי...
אבל מה שכן-אני יודע שהיה לי פעם ישום דומה חינמי! אני רק צריך למוצאו -
@מישהו12 אפשרי גם להסתיר חלק מהאפליקציות ע"י עריכת matrixdata.xml אם אתה יודע איפה בדיוק ועם איזה שם לשבץ אותו במערכת.
בדיוק מה שאני רוצה!איפה הקובץ נמצא,ואיך מחזירים אותו?
והאם עריכתו היא כמו של הmustings? -
-
טוב אם תזכר אשמח.וסליחה על החפרנות אני מתנצל,אבל אני משתמש באופיס של הטלפון קבוע,ומטריף אותי חוסר התמיכה בrtl אז:
@yair אמר בצאט עם @מישהו12ב. יש לי משהו דומה מאד לקוויק אופיס פרוץ. צריך לחפש.
אפשר?
ממש-ממש-ממש תודה.ואם לא מצאת,האם זה כאן:
@Yair אמר בנוקיה c5חבר'ה זה בינתיים קישור לכל הקבצים שהורדתי בחיי לנוקיה סי 5.
זלמן גם סינן אז אעלה את שניהם.
קישור לכל הקבצים
https://drive.google.com/file/d/1Oor5Ia_fLF7F8px8WAX3l1QXI1yBUmTU/view?usp=drivesdkאם כן,תגיד,אני אחפש לבד
-
-
תראה זה מפורום מיקרוסופט
Hey guys I just got my new phone c5 00 (5mp) recently and i discovered some serious problems with it. The biggest problem is that i cant install any software for my phone, like .sis and .sisx files. I know about the certificate process which is also a problem but my phone cant even get to that. Everytime i try to install an app, opera mini 7 for example, straight from m.opera.com, it just pops up "File corrupted" error And nokia suite, nokia pc suite,... cant sync with my phone, it wont accept any software install from nokia suite ( "file corrupted" ). This really bleep me off
Java do just fine, but what's the point of having a s60v3 that can only run java apps?
I think this doesnt have anything to do with regions, as some people i know have no problem like this.
Thanks in advance