הכנת קובץ gif
-
GifCreator_5.70_He_Setup.exe
תוכנה מעולה ליצירת אנימציות GIF, מכילה את כל הכלים שיעזרו לך להוציא מתחת ידך אנימציות ברמה גבוהה.
התוכנה מאפשרת ליצור אנימציות משכבות שונות של תמונות וצורות, בדומה לפוטושופ - אותן ניתן גם לשמור כקובץ פרוייקט של התוכנה עצמה, או כקובץ PSD של פוטושופ.
כמו כן אפשר לייצא כל פרוייקט להמון סוגי קבצים, כמו GIF, JPG, PNG, אנימציית פלאש SWF, מצביעי עכבר - גם אנימטורים - אייקונים של Windows, ועוד כמה סוגים.
בנוסף ליצירה של אנימציות ותמונות חדשות, ניתן גם לייבא לתוך התוכנה תמונות או אנימציות מוכנות, ולערוך אותן כפי יד הדמיון.
כל זה מקבל גוון מעניין ודינמי באמצעות אפשרויות המעבר בין פריימים שהתוכנה מספקת. ניתן להגדיר המון אפקטים של כניסה ויציאה מפריים, שמשווים לו מראה מעניין, וכל זה גם כן - בעברית מלאה, וכמו תמיד - עם רשיון מובנה!!!הערות:
במחשבים מסויימים, התוכנה עלולה להיפתח בצורה יחסית איטית - תוך כ-20 שניות. זה טבעי, המתינו בסבלנות עד שתיפתח! -
@יוסי-מחשבים אמר בהכנת קובץ gif:
תוכנה מעולה ליצירת אנימציות GIF, מכילה את כל הכלים שיעזרו לך להוציא מתחת ידך אנימציות ברמה גבוהה.
התוכנה מאפשרת ליצור אנימציות משכבות שונות של תמונות וצורות, בדומה לפוטושופ - אותן ניתן גם לשמור כקובץ פרוייקט של התוכנה עצמה, או כקובץ PSD של פוטושופ.
כמו כן אפשר לייצא כל פרוייקט להמון סוגי קבצים, כמו GIF, JPG, PNG, אנימציית פלאש SWF, מצביעי עכבר - גם אנימטורים - אייקונים של Windows, ועוד כמה סוגים.
בנוסף ליצירה של אנימציות ותמונות חדשות, ניתן גם לייבא לתוך התוכנה תמונות או אנימציות מוכנות, ולערוך אותן כפי יד הדמיון.
כל זה מקבל גוון מעניין ודינמי באמצעות אפשרויות המעבר בין פריימים שהתוכנה מספקת. ניתן להגדיר המון אפקטים של כניסה ויציאה מפריים, שמשווים לו מראה מעניין, וכל זה גם כן - בעברית מלאה, וכמו תמיד - עם רשיון מובנה!!!הערות:
במחשבים מסויימים, התוכנה עלולה להיפתח בצורה יחסית איטית - תוך כ-20 שניות. זה טבעי, המתינו בסבלנות עד שתיפתח!ניסיתי להוריד את התוכנה וזה מה שיצא לי למטה, ולא מתקדם כמובן כלום:
-
@A0533057932 אמר בהכנת קובץ gif:
@נפתולי תיכנס להורדות ותאשר אותו
אין כזו אפשרות בהורדות. פשוט ריק לגמרי, לא מופיע ההורדה הזו בכלל, למרות שניסיתי כמה פעמים, זה מתחיל לרדת ולקראת סיום קופצת ההודעה הזאת וזהו זה
עריכה: עכשיו ניסיתי תוך כדי ההורדה, וזה נתן לי אפשרות לאשר את הקובץ בכל אופן, אישרתי וזה נשאר. תודה -
@A0533057932 אמר בהכנת קובץ gif:
@נפתולי שאתה לוחץ על התעלם מה קורה?
ובנוסף מה האפשרויות שיש לך בחץ?כשאני לוחץ על התעלם הוא יוצא מההורדה ולא משאיר שום עקבות.
בחץ יש רק אפשרות ל"מידע נוסף" שמוביל אותי לדף מידע של גוגל על תוכנות מסוכנות...
בכל אופן כבר ערכתי את הודעתי הקודמת כי הצלחתי להוריד את התוכנה ואף להתקין. מקוה שזה יהיה לי לתועלת כי זה נראה לי תוכנה קצת מורכבת... -
מהי הודעת השגיאה?
ניסיתי ללחוץ התעלם או נסה שנית - והתוכנה אינה מותקנת
-
@מתחיל-מומחה תנסה להפעיל כמנהל
-
@מתחיל-מומחה תנסה להפעיל כמנהל
לא שאלתי אותך לפני שניסיתי גם את זה, ולא עזר.
-
מה יותר טוב - ומה יותר קל
תודה רבהGifCreator_5.70_He_Setup.exe
אוPhotoScape-פוטוסקייפ.
-
תוכנה מעולה ליצירת אנימציות GIF, מכילה את כל הכלים שיעזרו לך להוציא מתחת ידך אנימציות ברמה גבוהה.התוכנה לא חינמית, נכון?
לא כ"כ הצלחתי להבין באתר של התונה אם היחינמית או לא. -
האמת אני עשיתי סרט בPOWER POINT ואז עשיתי יְצוּא לMP4
ואח"כ ע"י https://convertio.co/mp4-gif/
ויצא לי ברוך השם מהמהם -
@FSHLOMO אמר בהכנת קובץ gif:
האמת אני עשיתי סרט בPOWER POINT ואז עשיתי יְצוּא לMP4
ואח"כ ע"י https://convertio.co/mp4-gif/חסום בנטפרי....
בכ"א אפשר להמיר בקלות ע"י פורמט פקטורי -
@מתחיל-מומחה אמר בהכנת קובץ gif:
תוכנה מעולה ליצירת אנימציות GIF, מכילה את כל הכלים שיעזרו לך להוציא מתחת ידך אנימציות ברמה גבוהה.התוכנה לא חינמית, נכון?
לא כ"כ הצלחתי להבין באתר של התונה אם היחינמית או לא.לא חינמית (לפחות לא זו שהעלתי)
-
יש אתר מדהים באנגלית https://www.bannersnack.com/
יש אפשרות חינמית
ויש פרו (בתשלום) אפשר לערוך אונליין או לעלות קובץ PSD -
עשיתי הורדה לתוכנה...
אולם במהלך ההתקנה, הופיע לי ההודעה הזאתמה אני אמור לעשות הלאה?
-
@חברים אמר בהכנת קובץ gif:
עשיתי הורדה לתוכנה...
אולם במהלך ההתקנה, הופיע לי ההודעה הזאתמה אני אמור לעשות הלאה?
נסה לשנות מיקום של ההתקנה מוזר תנסה לעשות דלג
-
@פישל אמר בהכנת קובץ gif:
תנסה לעשות דלג
לחצתי על 'התעלם', אבל לאחר כ2 שניות מופיע לי אותה הודעה שוב.
-
@חברים אמר בהכנת קובץ gif:
עשיתי הורדה לתוכנה...
אולם במהלך ההתקנה, הופיע לי ההודעה הזאת
מה אני אמור לעשות הלאה?תנסה להפעיל את ההתקנה כמנהל
אם זה לא יעבוד תוכל להשתמש בגירסה הניידת שהעלתי לעיל, שם הנחתי את קובץ ה-dll בתיקיית ההתקנה -
תנסה להפעיל את ההתקנה כמנהל
תודה רבה.
נ.ב. רק עכשיו שמתי לב ש @מתחיל-מומחה העלה כבר לפני 3 חודשים את אותה שאלה, ואתה ענית לו אז את אותה תשובה.
בכ"א, לי זה לא עזר (כמו ל @מתחיל-מומחה לעיל).
אנסה בל"נ את האופציה השניה שאמרת לי.