בעיה | עזרה דחופה - deodex הורס את קבצי המערכת (אנדרואיד 8.1)
-
@yos אמר בבעיה | עזרה דחופה - deodex הורס את קבצי המערכת (אנדרואיד 8.1):
@מפתחים אמר בבעיה | עזרה דחופה - deodex הורס את קבצי המערכת (אנדרואיד 8.1):
- למה אתה לא יכול לצרוב גרסה? (נראה שאתה לא יודע איך עושים את זה ולא שזה לא אפשרי
על סמך מה כבודו החליט?
אתה יודע באיזה מכשיר מדובר שאתה ממהר להניח הנחות??
@אורי באיזה מכשיר מדובר
נראה של@מפתחים יש פתרונות לכל מכשיר...מדיבור עם @אורי עולה שזה מכשיר עם מעבד קוולאקום ככה שלא כ"כ קל לשאוב לפחות בלי ציוד מקצועי
אם זה היה מעבד mtk זה היה קל -
@שלמה-ו אמר בבעיה | עזרה דחופה - deodex הורס את קבצי המערכת (אנדרואיד 8.1):
- למה אתה לא יכול לצרוב גרסה? (נראה שאתה לא יודע איך עושים את זה ולא שזה לא אפשרי
על סמך מה כבודו החליט?
@אורי באיזה מכשיר מדובר
נראה של@מפתחים יש פתרונות לכל מכשיר...מדיבור עם @אורי עולה שזה מכשיר עם מעבד קוולאקום ככה שלא כ"כ קל לשאוב לפחות בלי ציוד מקצועי
אם זה היה מעבד mtk זה היה קלעם ADB+ROOT אפשר לשאוב בשניות כל מכשיר באשר הוא.
-
@מישהו12 אמר בבעיה | עזרה דחופה - deodex הורס את קבצי המערכת (אנדרואיד 8.1):
@שלמה-ו אמר בבעיה | עזרה דחופה - deodex הורס את קבצי המערכת (אנדרואיד 8.1):
על סמך מה כבודו החליט?
@אורי באיזה מכשיר מדובר
אם זה היה מעבד mtk זה היה קלעם ADB+ROOT אפשר לשאוב בשניות כל מכשיר באשר הוא.
את זה אני
העניין שאין לו רוט -
-
@מישהו12 אם כבר מדברים על qualcomm (סליחה על הסטייה מהנושא) יש לי מכשיר עם מעבד כזה ואין לו רוט
מה שקורה זה שאני במלכודת כי בשביל רוט צריך לשאוב את הגירסה ובשביל לשאוב את הגירסה צריך להפעיל מצב diag ובשביל להפעיל מצב diag צריך רוטלהפעיל מצב דיבאג לא צריך רוט
זה נקרא ניפוי באגים -
@מפתחים כמו שכתבתי בהודעה הראשית, מדובר במכשיר מאוד חסום. שבין השאר זה מתבטא בכך שאי אפשר לעשות שינויים ישירים במערכת עצמה. כך שהדרך היחידה שעלתה על דעתי הייתה להתקין את השינויים כעידכונים, דבר המצריך שהdex יהיה בתוך הapk.
בנוגע ל3: עד כמה שידוע לי אין קושחה למכשיר הזה בשום מקום ברשת, אם תוכל למצוא לי אחת כזאת זה מאוד יקל עלי. אבל חיפשתי לא מעט ולא מצאתי. אם תרצה, שם הדגם של המכשיר הוא LG-L125DL, יצא גם בשמות LG-LMY120QM ו-LG-LMY120UM.
למכשיר יש מעבד Qualcomm Snapdragon. אם אתה מכיר דרך לעקוף את מערכת ההפעלה ולכתוב עליו, אשמח לשמוע. -