בעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?
-
@רוצה-להבין מקש ימני על סמל ההתחל לבחור שם ניהול דיסקים ולצלם
-
@770770770
כונן G
-
@רוצה-להבין תנסה להריץ על זה תוכנת שיחזור
-
@klopkk אמר בבעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?:
-
@רוצה-להבין האם החומר בפנים הוא חומר יקר? א"כ אל תיגע ואל תנסה עם שום תוכנה רק תמסור למשחזר מקצועי, אם הוא לא יקר לך מדי ואתה מסכים לקחת סיכונים אשמח לעזור לך בשליטה מרחוק
-
@רוצה-להבין
נראה שהשתנה לו המחיצה לEXFAT במקום מחיצה רגילה, לא נראה לי שיש בעיה לנסות לשחזר אותו בתוכנה כל שהיא. -
@רוצה-להבין רק בשביל לדעת של איזה חברה זה?
-
@משהקפלן אמר בבעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?:
@רוצה-להבין
נראה שהשתנה לו המחיצה לEXFAT במקום מחיצה רגילה, לא נראה לי שיש בעיה לנסות לשחזר אותו בתוכנה כל שהיא.לא הבנתי מילה
@משהקפלן אמר בבעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?:
זה רק מראה שכל החומר קיים, ורק השתנה המחיצה בעקבות ההכנסה לטאבלט.
ממש לא, המחיצה לא השתנתה מה שקרה זה שמערכת הקבצים הפך לRAW ובמילים אחרות מערכת קבצים בלתי קריאה
@חייםבמים12 אמר בבעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?:
ומה תעשה עם המידע שתקבל?
-
@שלמה-ווייס סטטיסטיקה.
-
@רוצה-להבין
נראה שהשתנה לו המחיצה לEXFAT במקום מחיצה רגילה, לא נראה לי שיש בעיה לנסות לשחזר אותו בתוכנה כל שהיא.תכלס אז מה זה אומר?
שמה עלי לעשות? -
@חייםבמים12 אמר בבעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?:
חברה של מה?
-
@רוצה-להבין אמר בבעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?:
@רוצה-להבין
נראה שהשתנה לו המחיצה לEXFAT במקום מחיצה רגילה, לא נראה לי שיש בעיה לנסות לשחזר אותו בתוכנה כל שהיא.תכלס אז מה זה אומר?
שמה עלי לעשות?הביאו לך למעלה תוכנות שחזור, הם יחלצו את החומר בלי לגעת בסוג המחיצה. אחרי שכל החומר נמצא בחוץ ועובד, אפשר לפרמט.
-
@רוצה-להבין מנסיון לפני שתשחזר ותפרמט תנסה עם התוכנה AOMEI שנמצאת כאן https://mitmachim.top/topic/7855/תוכנה-לפיצול-והעתקת-מחיצות-ודיסקים-בעברית-9-1-aomei-partition-assistant תעשה שם תיקון מחיצות בהרבה פעמים זה עוזר ולא צריך לפרמט את האון קי
-
@נגן אמר בבעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?:
@klopkk אמר בבעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?:
קח תוכנת שיחזור מכאן
לא עבד לי התכונה הזו
שיחזר אבל הקבצים לא ניפתחים@נגן אמר ב[בעיה
ואם לא מצליח תנסה את זה
והיא עבד >>עבר כל החלונות
אז אחרי החלון השלישי לאחר שהוא גמר להטעין את הכל
הוא הביא לי את זה
אז עשיתי אישור וזה עושה לי שוב טוען את הכל
זה תקין? -
@רוצה-להבין אמר בבעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?:
@נגן אמר ב[בעיה
ואם לא מצליח תנסה את זה
הוא הביא לי את זה
זה תקין?תרגום ההודעה:
This RAW drive cannot be fixed, click "OK" to recover t-
he data or contact support@m3datarecovery.com. -
לא ניתן לתקן כונן RAW זה, לחץ על "אישור" כדי לשחזר את הנתונים או צור קשר עם support@m3datarecovery.com.בכל זאת ממליץ לנסות שוב עם התוכנה הראשונה. [אמנם כמו שכתב @שלמה-ווייס המומחה - אם החומר מאד מאד חשוב, אל תיגע ותמסור למשחזר מידע מקצועי].
-
@רוצה-להבין ישנם בפורום תוכנות שיחזור המועילות ואפשר ע"י חיפוש . עכ"פ לא לפרמט!
-
@מגדלים אמר בבעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?:
@רוצה-להבין ישנם בפורום תוכנות שיחזור המועילות ואפשר ע"י חיפוש . עכ"פ לא לפרמט!
@נגן אמר בבעיה | דיסק אונקי שעבד לפני כמה רגעים ופתאום הוא לא עובד מבקש שיחזור יש מה לעשות?:
קח תוכנת שיחזור מכאן
לא עבד לי התכונה הזו
שיחזר אבל הקבצים לא ניפתחים@נגן אמר ב[בעיה
ואם לא מצליח תנסה את זה
הוא הביא לי את זה
זה תקין?אוקי הבנתי לא לפרמט!
אבל אחרי שלחצתי שוב על לעדכן את הכל
עלה לי החלון הבא
לא כמו שציון שיעלה חלון עם הfix
-
בכל זאת ממליץ לנסות שוב עם התוכנה הראשונה.
ניסתי ולאחר שהקבצים ששוחררו לא פועלים
עכשיו ניסתי שוב
והוא כותב לי כך