שאלה | שינוי שם באלי אקספרס
- 
אשמח לדעת איך משנים שם משתמש באלי אקספרס, בשירות שלהם לא הצליחו לעזור לי. הדרך הפשוטה היא לפי מה שהם אומרים: אנא התחבר לחשבונך במחשב האישי. 
 מצא את "הגדרת חשבון" - "ערוך הגדרות" - "ערוך פרופיל חבר" - "ערוך"
 לחץ על הלחצן כדי לשלוח דוא"ל קונפורמציה.
 עבור לדוא"ל שלך כדי להתאים.בפועל, אני לא מצליחה למצוא בכלל הגדרות חשבון, וחשבון - שאני נכנסת לשם הוא רושם לי:  ואני לוחצת על העכבר ולא קורה כלום. 
- 
@ירושלים-שלי אמר בשאלה | שינוי שם באלי אקספרס: העניין - שיש לי באנדרואיד דפדפן כרום, אז יהיה הבדל?? שוב, 
 שלש נקודות למעלה ואז לחיצה בכפתור של גרסא למחשב.
 לא בטוח שכך זה יסתדר אבל מניסיון העבר זה עוזר.@יושב-אהלים תודה על הרעיון, לא יכולה לומר אם זה עובד כי לא ניסתי. בסופו של דבר ניסתי דרך האפליקציה וזה נתן לי לשנות, וגם לא העביר את לאף דפדפן - הכל בתוך האפליקציה. 
- 
אשמח לדעת איך משנים שם משתמש באלי אקספרס, בשירות שלהם לא הצליחו לעזור לי. הדרך הפשוטה היא לפי מה שהם אומרים: אנא התחבר לחשבונך במחשב האישי. 
 עבור לדוא"ל שלך כדי להתאים.בפועל, אני לא מצליחה למצוא בכלל הגדרות חשבון, וחשבון - שאני נכנסת לשם הוא רושם לי:  ואני לוחצת על העכבר ולא קורה כלום. 
- 
@ירושלים-שלי 
 הכי קל לדעתי זה לשנות דרך כתובת המשלוח לשנות שם את השם@משה-144 אבל זה לא שינוי לצמיתות, לא? זה רק השם של 'איך יגיע המשלוח' 
- 
@משה-144 אבל זה לא שינוי לצמיתות, לא? זה רק השם של 'איך יגיע המשלוח' 
- 
 עבור לדוא"ל שלך כדי להתאים.בפועל, אני לא מצליחה למצוא בכלל הגדרות חשבון, וחשבון - שאני נכנסת לשם הוא רושם לי:  ואני לוחצת על העכבר ולא קורה כלום. @ירושלים-שלי אמר בשאלה | שינוי שם באלי אקספרס: וחשבון - שאני נכנסת לשם הוא רושם לי: בעיה ידועה. 
 תנסי באמצעות אנדרואיד להפעיל גרסא למחשב שולחני ואז להיכנס לפרטי חשבון.
- 
@ירושלים-שלי אמר בשאלה | שינוי שם באלי אקספרס: וחשבון - שאני נכנסת לשם הוא רושם לי: בעיה ידועה. 
 תנסי באמצעות אנדרואיד להפעיל גרסא למחשב שולחני ואז להיכנס לפרטי חשבון.@יושב-אהלים אמר בשאלה | שינוי שם באלי אקספרס: @ירושלים-שלי אמר בשאלה | שינוי שם באלי אקספרס: וחשבון - שאני נכנסת לשם הוא רושם לי: בעיה ידועה. 
 תנסי באמצעות אנדרואיד להפעיל גרסא למחשב שולחני ואז להיכנס לפרטי חשבון.אפשר הסבר יותר מרוחב? אני לא כ"כ מבינה בזה. להוריד לאנדרואיד אפליקציה של מחשב ודרכה? 
- 
@יושב-אהלים אמר בשאלה | שינוי שם באלי אקספרס: @ירושלים-שלי אמר בשאלה | שינוי שם באלי אקספרס: וחשבון - שאני נכנסת לשם הוא רושם לי: בעיה ידועה. 
 תנסי באמצעות אנדרואיד להפעיל גרסא למחשב שולחני ואז להיכנס לפרטי חשבון.אפשר הסבר יותר מרוחב? אני לא כ"כ מבינה בזה. להוריד לאנדרואיד אפליקציה של מחשב ודרכה? 
- 
@ירושלים-שלי 
 בכל דפדפן אנדרואיד יש אפשרות להציג בתצוגה של מחשב
 בכרום לדוגמא לוחצים על השלוש נקודות למעלה ומסמנים את "לגרסה במחשב."@משה-144 ואז זה מסתדר?? אני יכולה להכנס דרך הדפדפן של האנדרואיד. העניין - שיש לי באנדרואיד דפדפן כרום, אז יהיה הבדל?? דרך האפליקציה זה אפשרי? 
- 
@משה-144 ואז זה מסתדר?? אני יכולה להכנס דרך הדפדפן של האנדרואיד. העניין - שיש לי באנדרואיד דפדפן כרום, אז יהיה הבדל?? דרך האפליקציה זה אפשרי? @ירושלים-שלי אמר בשאלה | שינוי שם באלי אקספרס: העניין - שיש לי באנדרואיד דפדפן כרום, אז יהיה הבדל?? שוב, 
 לא בטוח שכך זה יסתדר אבל מניסיון העבר זה עוזר.
- 
@ירושלים-שלי אמר בשאלה | שינוי שם באלי אקספרס: העניין - שיש לי באנדרואיד דפדפן כרום, אז יהיה הבדל?? שוב, 
 לא בטוח שכך זה יסתדר אבל מניסיון העבר זה עוזר.@יושב-אהלים תודה על הרעיון, לא יכולה לומר אם זה עובד כי לא ניסתי. בסופו של דבר ניסתי דרך האפליקציה וזה נתן לי לשנות, וגם לא העביר את לאף דפדפן - הכל בתוך האפליקציה.