בעיה | הפקדת צקים בטאבלט נטפרי
-
@יוסי-הגאון
זה לא אפשרי -
@מפתחים
יש לי וויפרי כך שזה לא אפשרי לגלוש בלי סינון, אבל אולי יש למישהו טאבלט כזה ויעדכן כאן,ראיתי במפרט שזה באמת מצלמה חלשה של 2 מגהפיקסל - יש למישהו ניסיון עם מצלמה בכזו רזולוציה ויכול לעדכן כאן אם עובד לו?
במידה וזו הבעיה יש אפשרות לחבר לטאבלט מצלמה חיצונית ברזולוציה גבוהה יותר?
-
@יבא אמר בבעיה | הפקדת צקים בטאבלט נטפרי:
בשיחה עם פועלים אמרו לי שהאפליקציה לא תואמת לטאבלטים
זה נכון, האפליקצייה משתמשת באיזה מייצב למצלמה, שלא קיים בטאבלטים ע"פ רוב, רק בדגמים היקרים, ואילו בפלאפונים הוא קיים בבייסיק.
תכל'ס אין הרבה מה לעשות...
אמנם כעת אני נזכר שהיה מי שכתב בפורום תחומים, שהצליח לעקוף את הבעיה הנ"ל שהייתה גם באימולטורים למיניהם, תחפש שם ואולי הפיתרון שלו הוא גם הפיתרון לך...
-
@מוטי-מן אמר בבעיה | הפקדת צקים בטאבלט נטפרי:
יש לי וויפרי כך שזה לא אפשרי לגלוש בלי סינון, אבל אולי יש למישהו טאבלט כזה ויעדכן כאן,
זה לא קשור. זה פתוח בנטפרי. מניסיון.
יש לי וויפרי כך שזה לא אפשרי לגלוש בלי סינון, אבל אולי יש למישהו טאבלט כזה ויעדכן כאן,
לא הבנתי
תוכל לפרט איך אני יכול לגלוש בלי סינון?
-
יש לי טאבלט עם סינון נטפרי (טקסלט p80x) ואני לא מצליח להפקיד צקים באפליקציה של בנק פועלים - זה מגיע לשלב של צילום הצ'ק ולא מצליח לצלם (המסגרת נשארת אדומה ולא הופכת לירוקה),
בשיחה עם פועלים אמרו לי שהאפליקציה לא תואמת לטאבלטים רק לסמארטפונים ואין להם תמיכה לטאבלטים, ובטאבלטים לפעמים זה עובד לפעמים לא.
יש למישהו אולי פיתרון?
תודה רבה.
לי יש גם טאבלט של נטפרי.
אני שם את השיק מעל רקע שחור לא מבריק ובחצר או במרפסת ורק כך הוא עושה טובה ומצלם את השיק...
(הוא צריך לקרוא את המספרים למטה) -
@aiib
יש לך אולי המלצה לטאבלט עם החיישן המייצב
למשל המצלמה הזו (לנובו הכי זולה בקספ - https://ksp.co.il/web/item/102798
(במפרט של המצלמה - 2MP fxed-focus )יש לי את הטאבלט הזה עם וויפרי - פח אשפה לא ליגוע, הכל איטי ותקוע מהרגע שקניתי את המכשיר עוד לפני שהתקנתי עליו וויפרי הוא היה איטי ברמה מזעזעת