האם אפשר לשנות את כתובת המייל?
-
@asher תנסה לראות פה
https://www.usabilitytalking.com/?p=4661 -
@YAAKOVSAS ואיך הנמענים שלי ידעו שהחלפתי מייל ?????
-
@asher אמר בהאם אפשר לשנות את כתובת המייל?:
לדוגמא: זה היה moshekohen@gmail.com
ואני רוצה לשנות את זה ל: moshelevi@gmail.com
האם זה שייךלא שייך, אלא לפתוח כתובת חדשה.
ואם לא מה כן אפשר לעשות
לפתוח כתובת חדשה, ולשלוח הודעה לכלל חבריך שעברת לכתובת חדשה.
ובכדי לקבל לכתובת החדשה את מה שהיית מקבל לכתובת הישנה - הכי טוב לעדכן פרטים (אצל חברים / רשימות תפוצה וכדו'.
ובכדי שלא לפספס איזה הודעות שיישלחו בכל זאת לכתובת הישנה - תעשה סינון והעברה. העליתי עכשיו הדרכה על זה, עיין שם.
-
המדריך מדהים ביותר
-
איך יש אפשרות לשלוח מייל אחד לכל מי שקיבל ממני פעם מייל?
-
סורי, אבל לא הבנתי למה אתה צריך לעדכן את מי ששלחת לו אימייל בעבר,
אם אתה מגדיר הפניה מהמייל הקודם למייל החדש, כל מי שישלח הודעה למייל הישן ההודעה תעבור אוטומטית למייל החדש.ולגופו של עניין אם הגדרת שכל מי ששלחת לו אימייל יתווסף לאנשי קשר (נראה לי שזה מה שמוגדר בברירת מחדל)-תוכל לכתוב הודעה, ללחוץ על "אל" (לפני מקום הזנת הנמען), לשנות את התווית ל"כל האנשי קשר", לבחור את כולם ולשלוח (שים לב שמס' הנמענים מוגבל, ולכן תוכל לשלוח בכמה הודעות).
-
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בהאם אפשר לשנות את כתובת המייל?:
סורי, אבל לא הבנתי למה אתה צריך לעדכן את מי ששלחת לו אימייל בעבר,
אם אתה מגדיר הפניה מהמייל הקודם למייל החדש, כל מי שישלח הודעה למייל הישן ההודעה תעבור אוטומטית למייל החדש.ולגופו של עניין אם הגדרת שכל מי ששלחת לו אימייל יתווסף לאנשי קשר (נראה לי שזה מה שמוגדר בברירת מחדל)-תוכל לכתוב הודעה, ללחוץ על "אל" (לפני מקום הזנת הנמען), לשנות את התווית ל"כל האנשי קשר", לבחור את כולם ולשלוח (שים לב שמס' הנמענים מוגבל, ולכן תוכל לשלוח בכמה הודעות).
זו בדיוק הנקודה המייל מורכב וארוך ואנשים מסתבכים כשאני מקריא להם אותו ואפילו אני לפעמים מתבלבל
העניין שאני רוצה לשנות אותו לקצר וקליט יותר. אז עם אנשים חדשים אין לי בעיה אבל עם כל אלו שהיו איתי או שאני הייתי איתם בקשר בעבר וכן אתרים בנקים וכו' שם זה הבעיה -
@asher אני עברתי את התהליך הזה. מניסיון, זה לא כ"כ מסובך כמו שזה נראה. תרשום לעצמך את מי אתה צריך לעדכן (חברים/אתרים וכו'), ותוך זמן קצר תעבור את זה.