להורדה | מעוניין להתנסות בתוסף שפיתחתי - גרסת בטא?
-
פיתחתי תוסף חדש לדפדפן. התוסף משדרג את דף החיפוש של גוגל בתכנים שונים.
אני כרגע עדיין לא מפיץ אותו, אבל מעוניין לתת אותו לקבוצת ביקורת של משתמשים שיבדקו אותו, ויאמרו לי את חוות דעתם (אין צורך בשלושה העתקים ).
בקיצור, למצוא את הבאגים שאני עדיין לא מצאתי...
אך אין להעביר את הקישור לתוסף עד שאאשרמעוניין?
-
כמה שאלו אותי בצ'אט למה מיועד התוסף.
אז במקום להשיב לכל אחד, הנה בקצרה:הוא מוסיף לדף החיפוש של גוגל משבצת, עם תכנים מתחלפים:
פתגם יומי של חיפושית, המלצה יומית, שערי מט"ח, מידע יומי, אירועים היסטוריים יהודיים ובינלאומיים, הידעת ועוד.וסתם בונוס קטן: גם לחצן לחיפוש בפורומים החרדיים.
-
@חיפושית אמר בלהורדה | מעוניין להתנסות בתוסף שפיתחתי - גרסת בטא?:
כמה שאלו אותי בצ'אט למה מיועד התוסף.
אז במקום להשיב לכל אחד, הנה בקצרה:הוא מוסיף לדף החיפוש של גוגל משבצת, עם תכנים מתחלפים:
פתגם יומי של חיפושית, המלצה יומית, שערי מט"ח, מידע יומי, אירועים היסטוריים יהודיים ובינלאומיים, הידעת ועוד.וסתם בונוס קטן: גם לחצן לחיפוש בפורומים החרדיים.
התוסף הזה קיים כבר הרבה זמן, לא?!
וסתם ככה- הוא תוסף מעולה, עזר לי בהרבה. מיליון תודות! -
@יוסי-הגאון אמר בלהורדה | מעוניין להתנסות בתוסף שפיתחתי - גרסת בטא?:
יש הבדלים מאוד משמעותיים, בין התוסף חיפושית, לתוסף החדש שפיתחתי וייקרא שמו בישראל Z Starter.
התוסף חיפושית מחליף את דף הבית של הדפדפן, ואילו Z Starter מוסיף משבצת לדף החיפוש של גוגל.
Z Starter גם מציג מידע היסטורי מעניין על היום בלוח השנה (איך נאמר @יוסי-הגאון ? הוא יוציא אותך יותר גאון...)
מאידך, לתוסף חיפושית יש מעלות אחרות.
יש עוד הבדלים רבים, ואכמ"ל... -
@חיפושית אמר בלהורדה | מעוניין להתנסות בתוסף שפיתחתי - גרסת בטא?:
@יוסי-הגאון אמר בלהורדה | מעוניין להתנסות בתוסף שפיתחתי - גרסת בטא?:
יש הבדלים מאוד משמעותיים, בין התוסף חיפושית, לתוסף החדש שפיתחתי וייקרא שמו בישראל Z Starter.
התוסף חיפושית מחליף את דף הבית של הדפדפן, ואילו Z Starter מוסיף משבצת לדף החיפוש של גוגל.
Z Starter גם מציג מידע היסטורי מעניין על היום בלוח השנה (איך נאמר @יוסי-הגאון ? הוא יוציא אותך יותר גאון...)
מאידך, לתוסף חיפושית יש מעלות אחרות.
יש עוד הבדלים רבים, ואכמ"ל...אפשר גם לנסות?
-
@ארי אמר בלהורדה | מעוניין להתנסות בתוסף שפיתחתי - גרסת בטא?:
@חיפושית כן איך אפשר לקבל?
@fshlomo אמר בלהורדה | מעוניין להתנסות בתוסף שפיתחתי - גרסת בטא?:
אפשר גם לנסות?
שלחתי בצ'אט.