Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אלי-א ואם נט-פרי חכמים הם חסמו אותם (וויפרי באנדרואיד חוסם כל התקנה של אפליקצייה חיצונית))
@מפתחים לא הבנתי בדיוק
ניסיתי להוציא את הקובץ APK של החנות זה לא עובד זה בודק לפי מזהה מכשיר וצריך שהמזהה יהיה מאושר בשרתי נטפרי
@צדיק-תמים ואולי אפשר לעקוף את זה (עריכת האפליקצייה) אתה יכול להעלות אותו?
@צדיק-תמים תנסה עם האפלקציה הזו לשיתוף אפליקציותשולח אפליקציות בבלוטוס.apk
@אלי-א אי אפשר לגבות את החנות אני ניסיתי כבר וזה לא מופיא כאפליקציה נפרדת אלה זה אותו אפליקציה של הוויפרי ואז תה צריך להכנס שיאשרו לך אז זה לא רלוונטי אם אתה רוצה אפליקציה מסויימת אני יכול לבדוק לך (בשבוע הבא כי עכשיו זה לא אצלי)
@מוטי-ברנד מה אפשר לעשות?
@אלי-א אני מסביר לך שאין מה לעשות או להתקין וויפרי או לבקש איזה אפליקציה שאתה רוצה ובעז'ה שבוע הבא אני יביא לך את זה
@מוטי-ברנד אין אפשרות לשחק אם האפליקציה ולפרוץ אותה?
@אלי-א ניתן גם לעשות עצמאית את מה שנטפרי עושים מתקנים את האפליקציה עם סקריפט צריך לינוקס בשביל זה יש הוראות בויקינטפרי
@משה-144 מה הקשר הוא רוצה שיהיה לו את החנות ואת זה הוא לא יקבל בלי להתקין wi-free
@אלי-א פה יש מידע https://mitmachim.top/topic/14161/בקשה-מידע-על-חנות-אפליקציות-של-נטפרי?_=1627388027206
@משה-144 יש לך פרטים ברורים יותר? תודה מראש