שיתוף | בקשות רומים מחברי הפורום
-
@מתושלח-הבבלי אם התכוונת לשאול אם זה קובץ bin או תיקייה עם סקאטר אז זה תיקיה עם סקאטר
-
@2580 כתב בשיתוף | בקשות רומים מחברי הפורום:
@איציק-2 כתב בשיתוף | בקשות רומים מחברי הפורום:
לכל מאן דבעי (ואני מבין שיש הרבה כאלה) השגתי מהמוכר באליאקספרס את הרום המקורי של m390
והרי הוא לפניכם (כמובן להוריד כוכביות ) https://drive.google.com/file/d/1_wQ97EcG******e6COX8pDdV11w-u_eWa8h-a1/view?usp=sharing ואגב ניסיתי לצרוב את זה על הm200 והוא נתקע ולא הגיב יותר לתוכנת הצריבה (sp flash) חושב שזה בגלל הרזולוציה של הboot animation אשמח אם מישהו יחכימני אם אני צודק וא"כ מה אפשר לעשות עם הצדק הזהעכשיו שמתי לב שלא עם כל הגרסאות של הsp flash זה עובד
היה לי כמה גרסאות של sp flash שהכניסו את הנגן לבריק ובגרסא 5.1548 זה עובד מצוין אז כנראה זה כן יעבוד על הm200.
עדיין לא בדקתיתעדכן אם תוכל...
אז ככה
אני בדקתי את זה על Q4 ולא על m200 רגיל וזה לא עבד משום שבQ4 הגדילו את מחיצת הsystem ל1.75 GB וממילא הסקאטר של הm390 לא עובד ע"ז (גם לשאוב איתו את הסיסטם א"א כי הוא לא שואב את כל המחיצה) ובכל אופן את ה boot.img א"א לצרוב על ה m200 כי הוא לא מתאים לגודל של המסך לכן צריך מקורי/שאוב
מקווה שהועלתי
||אני ניסיתי לערוך ולהתאים את הסקאטר ללא הצלחה אשמח אם מישהו יעלה ע"ז הסבר|| -
@איציק-2
תכתוב מתי קנית אותו ומאיפה, יש בהם הבדלים קטנים
יש לי כמה בוטים אני לא זוכר מה של מה
בוט מושרש מהחדשים ממש.img boot boot.img
עריכה - מצאתי תיקיה שבה זה קצת יותר מסודר
בוט מושרש של הישנים boot.img
בוט של החדשים יותר
לא מושרש boot.img
מושרש magisk_patched-23000_5oSfm.img
בוט של הכי חדשים
מושרש boot.img
לא מושרש boot.img -
@איש-אמת אולי תסביר לי מה ההבדל ביניהם
למה שלא יעבוד של הישן על החדש זה הרי אותו מח (הבוט של הm390 עובד על זה רק עם מסך של m390 )
ואם יש לך סקאטר לזה אני אשמח כי כרגע אני צורב במירקל בוקס וזה מלחיץ אותי כל פעם מחדש שמא זה ירדים את הנגן לנצח -
ואם יש לך סקאטר לזה אני אשמח כי כרגע אני צורב במירקל בוקס וזה מלחיץ אותי כל פעם מחדש שמא זה ירדים את הנגן לנצח
4c5c0223-940d-4b4f-b682-14b3ed580aec-MT6592_Android_scatter.txt
כמובן אני לא לוקח שום אחריות...
-
בדחיפות, רום מלא (שנצרב ב-download + format) לנגן m18
-
@מתושלח-הבבלי אין לי M18 לבדוק אבל מה שהעלו פה לא טוב?