בעיה | בביצוע רוט לשיאומי
-
היה לי פעם בטלפון הזה רוט עשיתי איפוס לטלפון ונמחק הרוט עכשיו שאני מנסה לעשות זה לא עובד בהתחלה היה לי שגיאה מחקתי והתקנתי מחדש את הדריברים עכשיו אין שגיאה הוא מסיים את התהליך אבל אין רוט מישהו יכול לעזור לי תודה מראש
@סודי-סודי רוט של איזה אפליקציה? (megisk?)
-
@סודי-סודי רוט של איזה אפליקציה? (megisk?)
-
@סודי-סודי האפליקצייה של megisk נמחקה?
-
@סודי-סודי האפליקצייה של megisk נמחקה?
-
@סודי-סודי אם עשית רק איפוס דרך הטלפון יש לך עדיין רוט רק שאתה צריך להתקין את האפליקציה [magisk manager]
-
@סודי-סודי אם עשית רק איפוס דרך הטלפון יש לך עדיין רוט רק שאתה צריך להתקין את האפליקציה [magisk manager]
@zalmensmok כבר מותקנת ועדיין אין עשיתי מלא פעמים איפוס אולי 5
-
היה לי פעם בטלפון הזה רוט עשיתי איפוס לטלפון ונמחק הרוט עכשיו שאני מנסה לעשות זה לא עובד בהתחלה היה לי שגיאה מחקתי והתקנתי מחדש את הדריברים עכשיו אין שגיאה הוא מסיים את התהליך אבל אין רוט מישהו יכול לעזור לי תודה מראש
@סודי-סודי כשאתה נכנס לרקוברי יש לך x או v אם יש לך X ברקוברי אז עם התוכנה של הרוט תבצע תיקון ע"י לחיצה 1 בתוכנה (אפשר אפילו שאתה עדיין ברקוברי ,הייתי אומר מומלץ, ) ואז התהליך הסתיים לך כשהמכשיר יהיה במצב פסטבוט תפתח עוד חלון של התוכנה ותלחץ 5 (אחרי בחירת שפה)
ואח"כ תעשה את הרוט שהמכשיר דלוק (תמחק לפני זה את המאגיסק שמותקן)
לעניות דעתי כל הדריברים זה... צריך רק את הדריברים של מצב פסטבוט -
@סודי-סודי כשאתה נכנס לרקוברי יש לך x או v אם יש לך X ברקוברי אז עם התוכנה של הרוט תבצע תיקון ע"י לחיצה 1 בתוכנה (אפשר אפילו שאתה עדיין ברקוברי ,הייתי אומר מומלץ, ) ואז התהליך הסתיים לך כשהמכשיר יהיה במצב פסטבוט תפתח עוד חלון של התוכנה ותלחץ 5 (אחרי בחירת שפה)
ואח"כ תעשה את הרוט שהמכשיר דלוק (תמחק לפני זה את המאגיסק שמותקן)
לעניות דעתי כל הדריברים זה... צריך רק את הדריברים של מצב פסטבוט -
@סודי-סודי יש לך ווי?
לעניות דעתי תלך למחשב חדש בלי כל דריברים ותתחיל לעשות רוט ושזה יתקע בפסטבוט תתקין את הדריברים המיוחדים לפסטבוט וזהו -
@סודי-סודי אתה מכיר את הדריברים של הפסטבוט?
-
@סודי-סודי תתקין את זה רק אחרי ששתקע בפסטבוט מחוסר דריברים
-
@סודי-סודי אני אומר לך מעשרות מקרים שיצא לי ובכולם היו בעיות של חוסר דריברים במצב פסטבוט ואז לא צרב טוב את הבוט עד שעשיתי ככה ,רק את הדריברים של הפסטבוט האלה (כל השאר אם אתה לא מתקין אותם טוב הם נתקעים)
-
@סודי-סודי זה נתקע לך בבוט?
-
@סודי-סודי אמר בבעיה | בביצוע רוט לשיאומי:
@איש-אמת לא נתקע זה מה שמוזר
לא נראה לי שזה בעיה אבל תנסה להסיר את המאגיסק שמותקן כבר ואם לא יעזור לא יהיה לך ברירה אלה לצרוב יוזר דאטא חדש