בקשה | ספוטיפיי פרוץ ללא תמונות
-
מישהו מוכן לערוך בשבילי אחת מהגרסאות הפרוצות של ספוטיפיי ולהוריד ממנה את התמונות?
-
הסתדרתי
-
@אנונימוס-1 תוכל לסדר גם אותנו?
-
יאללה נפנק אותכם (קרדיט)
-
@אנונימוס-1 אם כבר פינקת יש אותה גם למעבד v7?
-
@אלי-tza מצטער על חוסר התגובה, רק עכשיו ראיתי את הבקשה שלך
Spotify v8.5.94.839 Mod-armeabi-v7a-noPictures.apk
אני מצטט כאן הודעה שמופיעה בערוץ
קישור לערוץ:
https://t.me/Spotify_No_Pic_By_J_E———ספוטיפיי ללא תמונות———
בכל הגרסאות (חוץ מהאחרונה 8.6.26.897)
יש לבטל את הקאנבס (Canvas) בהגדרות כדי למנוע את קריסת האפליקציה בפתיחת הנגן (סוג של חסימה לסרטוני הווידאו הקצרים...)אם לא מצליחים להתקין יש להסיר את הגרסה המותקנת על המכשיר ולנסות שוב.
לכל בעיה אחרת אפשר להיכנס להגדרות -> יישומים -> ספוטיפיי -> "אלץ עצירה" ואז להיכנס ל"אחסון" וללחוץ על "נקה מטמון" (...סמסונג, זה אולי יהיה קצת שונה במכשירים אחרים)
-
בשתי טאבלטים שהקנתי את הספוטיפיי הפסיקו לעבוד לי אפליקציות של גוגל ונאלצתי לאפס את המכשיר.
יש פה מישהו שהתקין את הספוטיפיי מפה ונתקל בבעיה הזו גם? (אין לי מושג אם זה קשור, לכן אני שואל) -
@אלי-tza אמר בבקשה | ספוטיפיי פרוץ ללא תמונות:
@אנונימוס-1 אם כבר פינקת יש אותה גם למעבד v7?
עובד לך חלק? אני מתלבט עם להתקין אותה אצלי
-
@אנונימוס-1 היי אשמח אם תשלח שוב ספוטיפייף למחשב ללא תמונות לא הצלחתחי לחלץ מכאן
-
@אנונימוס-1 מקווה שאני לא עובר על החוקים
מצאתי דרך להוריד אפליקצייות פרוצות לאייפון, ובניהם הצלחתי להוריד ספוטיפיי פרוץ, לצערי לא ניתן להשתמש בו מכיוון שהתמונות לא צנועות. אשמח לעזרה מאחד מהמפתחים שימיר את הספוטיפיי הפרוץ ללא תמונות שיהיה זמין לאייפון קובץ IPA
-
@yairp466 כתב בבקשה | ספוטיפיי פרוץ ללא תמונות:
כמו כן אין להקפיץ נושאים הישנים יותר מ-60 יום, זה גורם לבלבול ואי הבנה וקושי בעזרה, תוכלו תמיד לפתוח נושא חדש.
קיצור, כדאי לקרוא את החוקים...
בהצלחה -
@df555 כתב בבקשה | ספוטיפיי פרוץ ללא תמונות:
@דאלינאר
יש מעודכן ללא תמונות ?נראה לי הזוי שמקפיצים נושא כתגובה להודעה שאסור להקפיץ נושאים
בקיצור התחיל בין הזמנים@דאלינאר כתב בבקשה | ספוטיפיי פרוץ ללא תמונות:
@yairp466 כתב בבקשה | ספוטיפיי פרוץ ללא תמונות:
כמו כן אין להקפיץ נושאים הישנים יותר מ-60 יום, זה גורם לבלבול ואי הבנה וקושי בעזרה, תוכלו תמיד לפתוח נושא חדש.
קיצור, כדאי לקרוא את החוקים...
בהצלחה -
-