שיתוף | עדכון רביעי לווינדוס 11
-
@a0533057932 אמר בשיתוף | עדכון רביעי לווינדוס 11:
וזה המקום להדגיש עבור כל אלו שרצו להתקין ווינדוס 11
כל שבוע מגיע מערכת הפעלה מלאה וחובה להתקין אותה
כך שלמי שאין איך להשבית את המחשב מידי שבוע
ויותר מזה מי שגולש דרך סטיק עם חבילה קטנה
זה הזמן לחזור לווינדוס 10@a0533057932 כל שבוע יורד עדכון של 4 ג'יגה??
-
@aaaa אמר בשיתוף | עדכון רביעי לווינדוס 11:
@mfmf זה למי שלא נמצא בבטא, וממילא לא מקבל עדכונים
כך שהוא צריך להוריד את כל המערכת
מי שמקבל עדכונים, אני בטוח שזה הרבה הרבה פחותב10 זה היה מערכת מלאה לחלוטין
ב11 צריך לבדוק -
הנה קישור לתיקיית דרייב אשר בה בעזרת ה' אני יעלה את קבצי הISO העדכניים
https://drive.google.com/drive/folders/1--2ZSymTNi7bjAJ8D_SAuLyMOAjf9Hdo?usp=sharingאני רוצה להתקין את זה בוירטואל בוקס, אני צריך בשביל זה מפתח מוצר או משהו? או פשוט להתקין וזה יעבוד?
-
@יעקב-טורק אמר בשיתוף | עדכון רביעי לווינדוס 11:
הנה קישור לתיקיית דרייב אשר בה בעזרת ה' אני יעלה את קבצי הISO העדכניים
https://drive.google.com/drive/folders/1--2ZSymTNi7bjAJ8D_SAuLyMOAjf9Hdo?usp=sharingאני רוצה להתקין את זה בוירטואל בוקס, אני צריך בשביל זה מפתח מוצר או משהו? או פשוט להתקין וזה יעבוד?
כמו ווינדוס 10 לכאורה
-
@a0533057932 אין לי שום ידע לגבי ווינדוס 10, שם צריך משהו או פשוט להתקין וזהו?
-
@צור אמר בשיתוף | עדכון רביעי לווינדוס 11:
@drordror חסום אם תוכל להעלות את הדף (קונטרול +S)
העדכון המצטבר (Cumulative Update) הראשון שמיקרוסופט שחררה לווינדוס 11 הביא איתו תיקונים למערכת ההפעלה החדשה, אך בו בזמן הצליח להחמיר עוד יותר את פגיעת הביצועים הנגרמת למשתמשים במעבדי ה-Ryzen של AMD, עם הגדלה נוספת של שיהוי זיכרון הקאש L3 מעבר לזה שהתגלה עם השקת המערכת.
גרסאות ווינדוס ועדכוני מערכת גורמים בלא מעט מקרים לבאגים חדשים לצוץ ולגרום לבעיות רבות ומשונות למשתמשים בהן. מערכת הווינדוס 11 שהושקה בתחילת החודש איננה יוצאת דופן והצליחה להציג פגיעה של עד 15% מביצועי המעבד במערכות מבוססות מעבדי Ryzen של AMD.
עכשיו נראה כי מיקרוסופט הצליחה להחמיר את הבעיה, כאשר אחד הבאגים העיקריים שאותרו גרם לפגיעה בזמני השיהוי של זיכרון הקאש L3. עדכון הווינדוס 11 האחרון שיצא ב-12.10 הצליח רק להחמיר את זמני השיהוי, כאשר בבדיקה של אתר Techpowerup זמן השיהוי של מעבד ה-Ryzen 7 2700X שעמד על 10ns (ננו-שניות) והגיע ל-17.1ns במעבר לווינדוס 11 והפך לאיטי עוד יותר לאחר העדכון החדש כאשר הוא מגיע ל-31.9ns, יותר מפי 3 מהמצב התקני שלו.
זמני שיהוי לפני העדכון ב-11.10 (מקור TechPowerUp)
זמני שיהוי אחרי העדכון ב-13.10 (מקור TechPowerUp)
בעוד שהעדכון החדש של מיקרוסופט החמיר את הבעיה, נראה כי AMD הצליחה לפתור את באג שיהוי הקאש L3 ובאג “הליבה המועדפת” (UEFI-CPPC2), עם צפי שחרור תיקונים לשני הבאגים ב-19 ו-21 באוקטובר בהתאמה.מפגיעה של עד 15% בזמן השיהוי לקפיצה של פי 3 בזמני השיהוי על מעבדי Ryzen של AMD, לא מדובר על פגיעה קטנה בביצועים אלא על בעיה מורגשת בהחלט. בעוד שתמיד קיימות בעיות עם שחרור עדכונים או גרסאות מערכת הפעלה חדשות, זה עדיין לא נתון שמעודד את משתמשי AMD שבחרו לעדכן את המערכת שלהם לווינדוס 11 החדשה.
-