המלצה | בקשה- המלצה למכשיר ניווט gps (לא ווייז)
-
@tc אמר בהמלצה | בקשה- המלצה למכשיר ניווט gps (לא ווייז):
אשמח לקבל קישורים מבעלי ניסיון למכשיר מומלץ או אנדרואיד
(כמעט) כל מכשיר אנדרואיד של חברה טובה גם ישן שהיה מכשיר מהיר בזמנו.
או win ce 7 אינץ לצורך שימוש בתוכנת איגו (מעבד מהיר זיכרון ראם אנטנה טובה וכו')
הייתי ממליץ לך בכללי על חברת MIO וספציפית על מכשירים מסויימים מיד2 אבל רובם 4.3 אינץ ובטח שאין 7 אינץ שזה יש רק סיניים אאל"ט.
@eba אמר בהמלצה | בקשה- המלצה למכשיר ניווט gps (לא ווייז):
12 ש"ח לחודש
איפה יש סים במחיר הזה?
-
@אלי-tza אמר בהמלצה | בקשה- המלצה למכשיר ניווט gps (לא ווייז):
איפה יש סים במחיר הזה?
דבר ראשון יש של RL סים של נטפרי לוייז בלבד ב15 שקל לחודש
ויש סים DATA שזה טוקמן שמספיק ל3 שנים ב200 שקל בערך
ויש גם תוכניות ב019 או בפלאפון ב10 שקל בערך היה על זה דיבור לאחרונה בפורום -
-
@מישהו12 לא ה wince אלא המיו מיד שניה אבל זה לא רלוונטי כי אני רוצה מסך גדול יותר יש לי כרגע מכשיר סיני עם מעבד של 460 mhz והרבה פעצים כשאתה מגיע לצומת קריטית עד שהמכשיר מתאפס על עצמו אכלת אותה
ולגבי אנדרואיד יש גירסת nextgen שאותה אפשר לשים רק באנדרואיד בכל אופן בחינם ויתכן שהיא יותר טובה -
@tc קודם כל, @אלי-TZA אמר פעם שיש גם נקסטגן לWINCE, אבל נדיר.
דבר שני מה זה?@tc אמר בהמלצה | בקשה- המלצה למכשיר ניווט gps (לא ווייז):
לשים רק באנדרואיד בכל אופן בחינם
זה ממש לא בחינם.
החברה מוכרת, לא מחלקת בחינם.
אם אתה כונה MIO אתה מקבל IGO מותקן.@tc אמר בהמלצה | בקשה- המלצה למכשיר ניווט gps (לא ווייז):
ויתכן שהיא יותר טובה
"יתכן"
אבל אין לך מושג (וגם לי)
אבל @אלי-TZA המקצוען אומר לך שwince עדיף. -
אגיב לאט דבר דבר..
@tc אמר בהמלצה | בקשה- המלצה למכשיר ניווט gps (לא ווייז):@מישהו12 לא ה wince אלא המיו מיד שניה אבל זה לא רלוונטי כי אני רוצה מסך גדול יותר יש לי כרגע מכשיר סיני עם מעבד של 460 mhz והרבה פעצים כשאתה מגיע לצומת קריטית עד שהמכשיר מתאפס על עצמו אכלת אותה
זה מעבד מספיק די והותר בשביל igo עלwince. כנראה שהזיכרון ram נמוך סביב 64mb. במיו הטובים יש 128mb ram שזה מעולה. ויש בודדים עם 256mb שזה המון לwince.
אם אתה מחפש סיני עם מסך גדול נסה לחפש עם ראם לפחות 128 יהיה מהיר. מעבד אין יותר מ400-500mhz וזה בהחלט עושה את העבודה.ולגבי אנדרואיד יש גירסת nextgen שאותה אפשר לשים רק באנדרואיד בכל אופן בחינם ויתכן שהיא יותר טובה
שלושת הגרסאות של igo טובות. כל אחת עם הנקודות שלה וכל אחד מתחבר לגרסה אחרת. מה שכן היא הכי חדשה.
@מישהו12 אמר בהמלצה | בקשה- המלצה למכשיר ניווט gps (לא ווייז):
@tc קודם כל, @אלי-TZA אמר פעם שיש גם נקסטגן לWINCE, אבל נדיר.
דבר שני מה זה?
@tc אמר בהמלצה | בקשה- המלצה למכשיר ניווט gps (לא ווייז):לשים רק באנדרואיד בכל אופן בחינם
זה ממש לא בחינם.
החברה מוכרת, לא מחלקת בחינם.זה לא מה שהוא התכוון אבל מידי כמה שנים יש כמה ימים שאפשר להוריד מהפליי igo רשמי בחינם, אחרי שעשיתי את זה יש לי רשיון בחשבון שלי בחנות ואני יכול להתקין חוקי ורשמי בכל מכשיר שמחובר לחשבון שלי
אם אתה כונה MIO אתה מקבל IGO מותקן.
קונה חדש, ביד 2 הם עם miomap.
בסופו של דבר לכל דבר יש יתרונות וחסרונות וכל אחד מחליט מה מתאים לו. בסופו של דבר לטווח הארוך באנדרואיד יש פחות סיכון להיתקע בלי עדכוני מפות כי יש גם את גרסת luna.אבל מכשיר שיתן ביצועים דומים לwince יעלה הרבה יותר ממנו.
-
@אלי-tza אמר בהמלצה | בקשה- המלצה למכשיר ניווט gps (לא ווייז):
זה לא מה שהוא התכוון אבל מידי כמה שנים יש כמה ימים שאפשר להוריד מהפליי igo רשמי בחינם, אחרי שעשיתי את זה יש לי רשיון בחשבון שלי בחנות ואני יכול להתקין חוקי ורשמי בכל מכשיר שמחובר לחשבון שלי
וואוו בפעם הבאה שזה קורה תעדכן אותי