בקשת מידע | מה ההבדל בין שני המחשבים?
-
@שאול112 מהם השימושים שלך? המחשבים האלו לא מתאימים לגרפיקה וגיימינג כי הם ללא כרטיס מסך אבל לשאר השימושים גם הI5 מדובר במחשב ברמה גבוהה מאוד מבחינת חומרה (לא מכיר ספציפית את הסדרה ואת איכות החומרים אני מתייחס למפרט כרגע) הזיכרון ראם הוא כמעט בתקן DDR5 המעבד דור 11 כונן pci nvme מדובר במחשב פצצה השאלה היא אם יש בכלל צורך בשבילך לקנות מחשב I7 אבל K4
-
@קינג-קומפיוטר השאלה היא בעיקר על הK4, האם זה יהיה אכן יותר חד במסך קטן - 13.3, ובעיקר כמה זה ישפיע על חיי הסוללה? תודה מראש.
-
@קינג-קומפיוטר הצרכים שלי הם שימוש אגרסיבי במחשב, כמה תוכנות יחד, כמה כרטיסיות בדפדפן, ופה ושם שימוש בגפיקה, לכן אני כן מעדיף את הi7. אבל שוב אני שואל בעיקר על הK4, והאם כל זה מצדיק את הפער במחיר, מבחינה אובייקטיבית. (הם מציעים שם גם את אותו מחשב בדיוק, רק i7 במקום הi5, בפער של 1250 ש"ח, זה נראה לך הגיוני?
-
@קינג-קומפיוטר אופיס פרויקט השות גלישה וצפייה. ופה ושם המרת קבצי MP4 וכדומה, - גרפיקה מרמה נמוכה, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל. ומה יקרה אם אני אצפה בפורקיי, ןגם אם יש לך מושג על הסוללה כמה זה משנה, היא ארבעה תאים.
-
@קינג-קומפיוטר יש מצב אתה מתייג לפה את אלה שמומחים בזה.
-
@שאול112 אמר בבקשת מידע | מה ההבדל בין שני המחשבים?:
זה לעומת זה.
הראשון i5 עם 8 ראם, השני i7 עם 16 ראם.
והשני הוא באיכות פורקיי. השאלה היא אם זה מצדיק פער של 1500 ש"ח במחיר. @קינג-קומפיוטר אולי תוכל לעזור.אין שום צורך ב4K
ההבדל במחיר שצריך לבדוק זה לגבי המעבד ואולי העט -
@a0533057932 אוקיי. הם מציעים את אותו דגם עם הi7, (בלי העט), ב1250 ש"ח יותר, נשמע לך הגיוני?
-
@a0533057932 אוקיי. הם מציעים את אותו דגם עם הi7, (בלי העט), ב1250 ש"ח יותר, נשמע לך הגיוני?
נשמע הגיוני
מדובר במחב מיני
מדובר במוצר יקר מאד -
גם אם יש לך מושג על הסוללה כמה זה משנה, היא ארבעה תאים.
נגמר מהר [אם אתה תמיד על K4].
-
@יעקב-אליעזר זה מה שאהי מנסה להבין, מה זה נקא שאני על פורקיי, אם אני עובד באופיס, אני גם על פורקיי, רק אין לזה כ"כ משמעות, לא? אז הסללה לא תתרוקן?
-
זה מה שאהי מנסה להבין, מה זה נקא שאני על פורקיי, אם אני עובד באופיס, אני גם על פורקיי, רק אין לזה כ"כ משמעות, לא? אז הסללה לא תתרוקן?
אם הרזולוציה של המסך היא על 4K זה ייגמר יותר מהר גם באופיס.
זה דבר שאפשר להגדיר בהגדרות תצוגה בווינדוס.
(אין לזה כמעט תועלת למי שלא גרפיקאי, וגם זה בספק, בגודל כזה של מסך).