בעיה | הוורד נמחק לי מהמחשב, כל שאר התוכנות של אופיס קיימות ופועלות
-
@a-y-f אמר בבעיה | הוורד נמחק לי מהמחשב, כל שאר התוכנות של אופיס קיימות ופועלות:
אתה בטוח שנמחק?
@itamar25 אמר בבעיה | הוורד נמחק לי מהמחשב, כל שאר התוכנות של אופיס קיימות ופועלות:
אולי רק נמחק לך הקיצור דרך,
@הנשר-הנמר-והכריש אמר בבעיה | הוורד נמחק לי מהמחשב, כל שאר התוכנות של אופיס קיימות ופועלות:
אני מחפש ב "התחל" ובתיקיה המקורית במחשב של מייקרוסופט
-
@הנשר-הנמר-והכריש ממליץ לך להסיר את כל האופיס ולהתקין מחדש, זה יכול לתקוע את המחשב
מנסיון -
@yaakovsas אמר בבעיה | הוורד נמחק לי מהמחשב, כל שאר התוכנות של אופיס קיימות ופועלות:
@a-y-f אמר בבעיה | הוורד נמחק לי מהמחשב, כל שאר התוכנות של אופיס קיימות ופועלות:
אתה בטוח שנמחק?
@itamar25 אמר בבעיה | הוורד נמחק לי מהמחשב, כל שאר התוכנות של אופיס קיימות ופועלות:
אולי רק נמחק לך הקיצור דרך,
@הנשר-הנמר-והכריש אמר בבעיה | הוורד נמחק לי מהמחשב, כל שאר התוכנות של אופיס קיימות ופועלות:
אני מחפש ב "התחל" ובתיקיה המקורית במחשב של מייקרוסופט
מה קורה כשאתה מנסה לפתוח מסמך וורד?
-
@הנשר-הנמר-והכריש טוב
דבר ראשון תוריד את זה תחלץ ותפעיל בשביל שתדע מה המפתח מוצר של האופיס שלך produkey-x64.zip -
@elazar תודה על העזרה, אבל
1 גוגל לא נותן לי להוריד את הקישור הזה, הוא מזהה אותו כווירוס
2 מה אני עושה אחרי שאני יודע מה המפתח שלי?
3 מה האפשרויות שיש לי, גם להוריד את האופיס מהאתר כאן הוא לא נותן לי, הוא לא מזהה את הכונן כאופיס ולא מציג את הסמל של אופיס ככונן, יש שם סמל לא מזוהה -
@elazar תודה על העזרה, אבל
1 גוגל לא נותן לי להוריד את הקישור הזה, הוא מזהה אותו כווירוסאיזה אנטיוירוס יש לך?
2 מה אני עושה אחרי שאני יודע מה המפתח שלי?
תשמור את זה בקובץ טקסט בשביל להתקין חדש
3 מה האפשרויות שיש לי, גם להוריד את האופיס מהאתר כאן הוא לא נותן לי, הוא לא מזהה את הכונן כאופיס ולא מציג את הסמל של אופיס ככונן, יש שם סמל לא מזוהה
זה אופיס פרוץ זה לא בשבילך תוריד קובץ התקנה רשמי של מייקרוסופט
-
@הנשר-הנמר-והכריש אז תעשה קונטרול j ותאשר את ההורדה
-
@הנשר-הנמר-והכריש איזה ווינדוס?
אם זה ווינדוס 10 תלחץ מאפיינים על הקובץ ותבחר את האפליקציה שתפתח את הקובץ בברירת מחדל ותבחר את סייר ווינדוס
בהצלחה