מחיר נורמלי לשיאומי
-
@מוכר-פלאפונים יש ע''י ניודים ב 340 הכי זול ראיתי כולל האייגו.
ובלי האייגו ב 250.
בשלושה ניודים בחנות באלעד ובירושלים -
@hvusv1234 אמר במחיר נורמלי לשיאומי:
@מוכר-פלאפונים יש ע''י ניודים ב 340 הכי זול ראיתי כולל האייגו.
ובלי האייגו ב 250.
בשלושה ניודים בחנות באלעד ובירושליםאני דיברתי על מחיר בלי ניוד
-
-
@מנדי אמר במחיר נורמלי לשיאומי:
@מוכר-פלאפונים אמר במחיר נורמלי לשיאומי:
אני דיברתי על מחיר בלי ניוד
וכמה עם ניוד?
באישי -
-
@ishay אמר במחיר נורמלי לשיאומי:
@מנדי
כמה שטויות בפוסט אחד.
לא הבנת בעצמך מה כתבת, ראית את הגרסה של הלא רשמי? אתה בכלל יודע מה זה אומר רישמי ולא רישמי?
טעמת מכל הסוגים? מה אתה אוכל תראש.כן, אני מדבר מנסיון מהמכשיר שברשותי, שהוא לא יבואן רשמי, וזה לא סוד גדול לזהות את זה..
בדקתי ביבואן הרשמי ויש כזה אופציה, (האפשרות הזאת היא חיונית מאוד בתקופה זאת שהקווים קורסים והרבה פעמים במעבר לדור שני זה לא קורס, אבל בגרסה שלי זה לא קיים וחבל)מה שאולי יתכן שאתה מתכוון ליבואן אחר לא רשמי שלא קיים אצלו הבעיה הזאת (?) לא הופך את דברי לשטויות..
וחוצמזה יש כאן הרבה תותחים בפורום שמכירים את כל הגרסאות בשוק,
ומסקנתם היא שבשורה התחתונה הרשמי הוא הכי טוב, למשל @שמואלהזלזול שלך לא במקום ולא מכבד אותך... וחבל!
אם יש לך טענות ענייניות, ולא רק מילים מזלזלות, אשמח לשמוע. -
לי בעצמי יש גרסא תומכת הכי טובה בשוק.
יצא המרצע..
אתה בעל עניין, גילוי נאות היה מתבקש בהתחלה,בהתחלה כתבת שאין לי מושג מה זה אומר רשמי ומה לא,
@מנדי
כמה שטויות בפוסט אחד.
לא הבנת בעצמך מה כתבת, ראית את הגרסה של הלא רשמי? אתה בכלל יודע מה זה אומר רישמי ולא רישמי?הסברתי לך יפה בצורה מכובדת שהבנתי מה אמרתי... וכתבתי שאני מדבר על הגרסה שיש לי,
הוספתי שהתותחים בפורום כאן שמכירים את הגרסאות שיש בשוק (ולא אני) טוענים שהגרסה הרשמית היא הטובה מכולםאבל אתה ממשיך לדבר בצורה לא מכבדת וחבל... (זה לא מוסיף לך כבוד ההשתלחות הזאת)
ממשיך לדבר שטויות, אני עובד עם כל היבואנים, מכיר את כל הגרסאות כמו כף היד שלי. תבחן את דבריך לפני שתגיד לי מה מכבד ומה לא.
אתייחס לגופם של דברים,
לי יש גרסה לא של היבואן הרשמי, ואין בה אפשרות לשנות תדרים, אתה מתווכח? רוצה צילום?אדרבה אם לך יש גרסה אחרת, ואתה חושב שהיא יותר טובה, תשווק אותה בצורה שקופה ומכבדת, ולא בצורה מזלזלת ודורסנית,
כתבתי בתחילת האשכול שטוב היה אם משהו היה לוקח פרויקט לרכז את כל הגרסאות שיש וההבדלים בניהם והמעלות וחסרונות שלהם, בצורה שקופה וברורה