עזרה | יש לי וירוס?
-
@צור אמר בעזרה | יש לי וירוס?:
המחשב שלי מעלה לי כל רבע שעה הודעה כזו
או זה
עכשיו עצם זה שיש שגיאת כתיב זה מראה לי שזה לא תקין כ"כ
שאני לוחץ על ההודעה לקבל פרטים איסט חוסם אותי כי יש זה אתר נגוע
הרצתי סריקה באיסט
איסט הוא כותב שאני נקי
מה עושים?זה אתר טרויאני שמקפיץ לך את ההודעה הזו
-
המחשב שלי מעלה לי כל רבע שעה הודעה כזו
או זה
עכשיו עצם זה שיש שגיאת כתיב זה מראה לי שזה לא תקין כ"כ
שאני לוחץ על ההודעה לקבל פרטים איסט חוסם אותי כי יש זה אתר נגוע
הרצתי סריקה באיסט
איסט הוא כותב שאני נקי
מה עושים?תחסום בהגדרות דפדפן את ההקפצת הודעות מהאתר הזה וגם ליתר ביטחון תריץ סריקה עם אנטי וירוס
-
@צור תנסה להיזכר האם היה לאחרונה איזשהוא אתר שרצית להוריד משהו (לדוגמא גירסא לנוקיה) והכריחו אותך ללחוץ על התר שליחת הודעות, במקרה כזה הם שולחים לך כ"מ הודעות טפשיות ולפעמים מדובר בהונאה של ממש, קרה לי פעם בכזה אתר שאישרתי קבלת הודעות כי רציתי להוריד תוכנה מסויימת ולמחרת קפצה לי הודעה של "מיקרוסופט" עם הסמל שלהם שהמחשב שלי נגוע בווירוסים ולהתקשר בדחיפות לתמיכה שלהם והיה שם מספר של "התמיכה" והתקשרתי אליו והוא התחיל לבקש שליטה מרחוק וכו' וחקרתי אותו מה בדיוק קרה למחשב שלי והוא לא ידע בחייכון וביומייכון וגם גמגם כששאלתי אותו ה בדיוק הוא מתכנן לעשות ובקיצור סיימתיאת השיחה ב"היה לי מספיק זמן לעלות על המיקום שלך המשטרה בדרך אליך" והוא ניתק מיד
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה | יש לי וירוס?:
@צור תנסה להיזכר האם היה לאחרונה איזשהוא אתר שרצית להוריד משהו (לדוגמא גירסא לנוקיה) והכריחו אותך ללחוץ על התר שליחת הודעות, במקרה כזה הם שולחים לך כ"מ הודעות טפשיות ולפעמים מדובר בהונאה של ממש, קרה לי פעם בכזה אתר שאישרתי קבלת הודעות כי רציתי להוריד תוכנה מסויימת ולמחרת קפצה לי הודעה של "מיקרוסופט" עם הסמל שלהם שהמחשב שלי נגוע בווירוסים ולהתקשר בדחיפות לתמיכה שלהם והיה שם מספר של "התמיכה" והתקשרתי אליו והוא התחיל לבקש שליטה מרחוק וכו' וחקרתי אותו מה בדיוק קרה למחשב שלי והוא לא ידע בחייכון וביומייכון וגם גמגם כששאלתי אותו ה בדיוק הוא מתכנן לעשות ובקיצור סיימתיאת השיחה ב"היה לי מספיק זמן לעלות על המיקום שלך המשטרה בדרך אליך" והוא ניתק מיד
התמיכה בעברית ??
-
@שלמה-ווייס כנראה שכן
עכשיו מה עושים איפה נמצאים העוגיות במחשב
ואיך מנקים אותם -
@שלמה-ווייס כנראה שכן
עכשיו מה עושים איפה נמצאים העוגיות במחשב
ואיך מנקים אותםוכאן chrome://settings/content?search=%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%90 תחסום את כל ההרשאות לאתר הזה (iw.joecomp.com)
-