עזרה | נוקיה 2730C - יש דרך להפעיל אותו עם סים של חב' פלאפון?
-
@מוטי-ברנד אמר בנוקיה 2730C - יש דרך להפעיל אותו עם סים של חב' פלאפון?:
@דוכי תנסה לשנות במצב רשת למצב כפול או רק דור 3
תודה. מעיקרא ניסיתי את כל המצבים. כ"א בנפרד, ושניהם יחד.
-
@אלי-tza אמר בנוקיה 2730C - יש דרך להפעיל אותו עם סים של חב' פלאפון?:
@דוכי תנסה עם סים של אורנג לדוגמה לראות אם קולט. אם לא כנראה המכשיר דפוק תבקש החזר מהמוכר.
אני קניתי את זה בארץ ביטול עסקה (כלומר שזה נמכר בארץ) וזה עובד לי מצוין זה לא קשור לפלאפון או אורנג' כל חברה שתומכת דור 2 אפילו פרטנר או סלקום אם זה יעבוד לך אז זה אומר שאין למכשיר את התדרים של דור 3 אצלי כן היה אבל זה יותר ישן מc2 אז אגיוני שלא יהיה בו דור 3
-
איזה RM זה שלי זה RM578
-
@דוד-דוד-דוד אמר בנוקיה 2730C - יש דרך להפעיל אותו עם סים של חב' פלאפון?:
איזה RM זה שלי זה RM578
לא ברורה לי השאלה
-
@דוד-דוד-דוד אמר בעזרה | נוקיה 2730C - יש דרך להפעיל אותו עם סים של חב' פלאפון?:
איזה RM זה שלי זה RM578
578
-
@דוד-דוד-דוד אמר בעזרה | נוקיה 2730C - יש דרך להפעיל אותו עם סים של חב' פלאפון?:
כל חברה שתומכת דור 2 אפילו פרטנר או סלקום אם זה יעבוד לך אז זה אומר שאין למכשיר את התדרים של דור 3 אצלי כן היה אבל זה יותר ישן מc2 אז אגיוני שלא יהיה בו דור 3
אבל כן יש לו דור 3
@דוכי אמר בעזרה | נוקיה 2730C - יש דרך להפעיל אותו עם סים של חב' פלאפון?:
@דוכי תנסה עם סים של אורנג לדוגמה לראות אם קולט. אם לא כנראה המכשיר דפוק תבקש החזר מהמוכר.
ניסיתי כעת עם סים של הוט מובייל וזה עובד.
עובד בדור 2 או בדור 3?
בכל אופן אני חושב שהבנתי מה הסיפור, יש למכשיר הזה גרסה אמריקאית שהדור 3 עובד בתדרים 850 ו- 1900 כלומר חסר לו את התדר 2100 שיש לכל המכשירים והחברות בארץ בדור 3 אבל יש לו את תדר 850 שפלאפון עובדים איתו.
אאל"ט סלקום גם עובדים עם 850, לא? -
@אלי-tza אמר בעזרה | נוקיה 2730C - יש דרך להפעיל אותו עם סים של חב' פלאפון?:
כל חברה שתומכת דור 2 אפילו פרטנר או סלקום אם זה יעבוד לך אז זה אומר שאין למכשיר את התדרים של דור 3 אצלי כן היה אבל זה יותר ישן מc2 אז אגיוני שלא יהיה בו דור 3
אבל כן יש לו דור 3
@דוכי אמר בעזרה | נוקיה 2730C - יש דרך להפעיל אותו עם סים של חב' פלאפון?:
ניסיתי כעת עם סים של הוט מובייל וזה עובד.
עובד בדור 2 או בדור 3?
בכל אופן אני חושב שהבנתי מה הסיפור, יש למכשיר הזה גרסה אמריקאית שהדור 3 עובד בתדרים 850 ו- 1900 כלומר חסר לו את התדר 2100 שיש לכל המכשירים והחברות בארץ בדור 3 אבל יש לו את תדר 850 שפלאפון עובדים איתו.
אאל"ט סלקום גם עובדים עם 850, לא?לא ברורה לי השאלה אודות דור 2 או דור 3
בכל אופן - אני מבין שזה משהו שאינו בר-תיקון, נכון?